A, no tak. Jestem zbyt leniwy xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No nieczaję! w swampie to samo, wszyscy wszystko biorą na słuch, w większości dla tego są gorsi ode mnie. Jak by wymiatali gdyby kożystali z koordynatorów, radarów i td? Strach pomyśleć, mógłbym się schować.
Noto najwyżej sprubuję mając 200 lvl
May the force be with you!
Ale fakt, przyznaje, że sam na początku większość punktów ładowałem w obronę. W atak mało, w hp w ogóle Później w staminę żebu używać spirytsword i w technologię żeby uaktywnić jakąś broń. POwiedzcie, podobno technologia daje większy power jak nawalasz itemkami typu shuriken, rzucasz nożem, starspark i td. To prawda?
Tak to prawda, jest nawet jakaś broń, ktura potrzebuje 1000 tech.
Gravita killer, dostajesz od trybu extreme. Niezły bumbum, ale staminy to żre, oj żre.
gravity killer, tak, to ma 100000 ataku, dlatego tyle żre.
mam pytanie jak przejść bitwe lotniiczom w stage 13 1?
unikać rakiet i nawalać samoloty najlepiej z rakiet
wiele osób o tym nie wie ale warto użyć klawisza t gdzie pojawi się meni z którego wybieramy samolot do namierzania.
Kiedy jesteśmy poniżej lub powyżej jego zasięgu to usłyszymy odpowiednie pikanie, co bardzo pomaga w unikach.
Wykorzystuj inteligencje wrogoów a raczej jej brak, czyli oni mogą sami się rozwalać swoimi rakietami, uciekaj jak najdalej i rób wszystko aby rakiety leciały w nich samych, kiedy na polu bitwy zostanie ci jeden przeciwnik zniszcz go, pamiętając że rakiety się mogą skończyć.
mój samolot lata z lewa do prawa i zawraca niema przyciwników on sam wylonduje ajeśli nie to jak sie londuje?
Aby londować nalerzy nacisnąć l. Ale można tylko lądować tam gdzie są lotniska. Jest w 6,2 w 18,2 i 18,3.
Zawracać można wciskając shift i strzałkę, w którą cchesz zawrucić.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ajak zniszczyć baliery kturych niewidać bo naciskam t inic
W barjery walisz rakietami. Masz je pod w. I o ścianach informuje komputer pokładowy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
towiem ale nic sienaladarzeniepokazuje iwnic niemogetrafić
wykryło mi coś naladarze aitak trafiam tylko w ściany