Hyba muszę przeinstalować, ubdaty nie śmigają. Czy ktoś ma gdzieś na wierzchu instalkę żeby podesłać? Nie zawracał bym głowy, ale ta japońska stronka jest dla mnie ciut skąplikowana.
na agarchive.net w mamy kategorie developerlisting szukamy nyanchan a następnie bokurano daibouken 3 następnie wybieramy link download from developer's site i gotowe.
i jest juz to spolszczenie do tej gry? albo go jeszcze nie ma? jezeli jest to poprosila bym was o linky i do najnowszej gry i tes do spolszczenia. o ile juz ono niejest w instalatorze. albo czysbym mialam szcescie i ta gra jest portableowa?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Hej mam pytanie czy da się tak z robić żeby tłumaczenie w bk robiło się w locie. chodzi mi o to żeby nie trzeba było używać wtyczki tej co się naciska insert f dwanaście żeby kopiować tekst a następnie go tłumaczyć tą wtyczką do tłumaczenia.
ułożyć obraski. Aby drzwi na lewo się otworzyły do dajesz góra, duł, duł. A aby wypadły mieczyki dajesz wszystkie obraski na duł.
This site uses cookies to enhance your experience.