Forum

Księga pochwał 2024

Wątki archiwalne

Previous 7 / 33 Next

EugeniuszPompiusz

#121 ·

2 likes
Zjadłem śniadanie,ciul, że o 13.
Zjadłem.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

lwica

#122 ·

1 likes
@Agata ona w ogóle jest wspaniała. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Natalia2000

#123 ·

1 likes
Eugeniusz Pompiusz, ty się nie martw, też tak potrafię hahaha.

tomecki

#124 ·

2 likes
@EugeniuszPompiusz czasem potrafię o 17 zjeść eee... śniadanie.

Zuzler

#125 ·

2 likes
Przypominam tylko, że obiad dobrze nadaje się do jedzenia o 2 w nocy.

MarOlk

#126 ·

2 likes
Za to na obiad kaszankę z jabłkiem zjadłem

Zuzler

#127 ·

2 likes
A ja serniczek.

Monte

#128 ·

Wczoraj miałam miły dzień. Po kościele wypad do Maca z ciocią i narzeczonym. :) I pogoda była bardzo ładna, tylko było trochę zimno.
Give me a sign.

DJGraco

#129 ·

Edited 1 likes
Udało się wymienić pasek mechanizmu open/close w moim Plextorze. Teraz szuflada znowu chodzi jak natura chciała. Stary był troszkę rozciągnięty i napęd miał czasem problemy z wysuwaniem.

djsenter

#130 ·

1 likes
Ostatnio elegancko mi się brzuszek zmniejszył, do tego stopnia, że jest to wyczuwalne. Pozytywne działania przynoszą efekty :)
Senter San

camila

#131 ·

Edited
Ja zlecialam od lipca z 85 na 60 kg. Bynajmniej nie jest to pochwala, dalej lece w dol, musialam garderobe uaktualnic troche.
ENFP

cinkciarzpl

#132 ·

2 likes
Wracam do życia. To, co mnie rozłożyło i trzymało w temperaturze ponad 40 stopni od ubiegłej soboty do mniej więcej środy, to nie było jakieś tam pierwsze lepsze fifarafa. To był megazord w złej wersji złorzony z wirusków. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

skrzypenka

#133 ·

O matko, to sporo zleciałaś. A czemu tak?

-- (camila):
Ja zlecialam od lipca z 85 na 60 kg. Bynajmniej nie jest to pochwala, dalej lece w dol, musialam garderobe uaktualnic troche.

--
Große Operndiva?

skrzypenka

#134 ·

cieszę się, że wyzdrowiałeś. :)

-- (cinkciarzpl):
Wracam do życia. To, co mnie rozłożyło i trzymało w temperaturze ponad 40 stopni od ubiegłej soboty do mniej więcej środy, to nie było jakieś tam pierwsze lepsze fifarafa. To był megazord w złej wersji złorzony z wirusków. :D

--
Große Operndiva?

camila

#135 ·

Myślę, że i choroba i uzależnienie, nie wiem, co bardziej, ale dzisiaj jak dostałam trochę więcej metadonu naszło mnie na pichcenie o tej godzinie. Spoko makaron z sosem pomidorowym mi wyszedł. ;)
ENFP

Snajper22

#136 ·

2 likes
Super dzionek. Wolontariat i przy okazji troche wspinaczki ściankowej, a na koniec dnia wypad ze znajomymi na piwerko. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

daszekmdn

#137 ·

3 likes
Wczoraj fajny wieczór.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#138 ·

1 likes
Nnno, nogi mi w dupę włażą po dzisiejszym maratonie. :)

kazek5p

#139 ·

Gdzie żeś Ty biegała? Jakieś cenne łowy poczyniłaś???
-- (Zuzler):
Nnno, nogi mi w dupę włażą po dzisiejszym maratonie. :)

--

Zuzler

#140 ·

Edited
E, nic dla Ciebie. :D Kupę mięsa, foremkę jaj i tylko jakiś miks sałat do tego. I jeszcze paczkę śniadaniową z Too Good To Go, też byś nie ruszył, bo wszystko zwalone na kupę, papryka i sałata prawie pomieszane z jakąś makaronową sałatką i szynką.
Previous 7 / 33 Next