EltenLink

Księga pochwał 2024

Back to Wątki archiwalne

#441 Monte

Już niedługo jaaaaaaaadęęęęęęęę! Kierunek, Tarnów! I nie będzie mnie trzy tygodnie! W ciągu tych trzech tygodni planuję zrealizować taki mój mały projekt. Trzymajcie za mnie kciuki! Jak to mi się uda, to będę skakać do nieba z radości!

Give me a sign.
2024-07-05 20:15

#442 skrzypenka

Trzymamy kciuki, jak będziesz mieć ochotę, to możesz o tym opowiedzieć <3

-- (Monte):
Już niedługo jaaaaaaaadęęęęęęęę! Kierunek, Tarnów! I nie będzie mnie trzy tygodnie! W ciągu tych trzech tygodni planuję zrealizować taki mój mały projekt. Trzymajcie za mnie kciuki! Jak to mi się uda, to będę skakać do nieba z radości!

--

Große Operndiva?
2024-07-05 20:15

#443 Monte

Nie martwcie się, mam w planach podzielić się jego rezultatami na moim blogu. :)

Give me a sign.
2024-07-05 20:20

#444 daszekmdn

Domowy chleb to jest to a taki miałem okazję jeść dzis wieczorem.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2024-07-07 00:31

#445 lwica

Miły wieczór mieliśmy z domkiem i gościem. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2024-07-07 03:51

#446 zywek

Ciężki, eh cięzki ten wieczór był. Nawet z domkiem.

2024-07-07 04:32

#447 sanklip

Raven. Ale nie pamiętam dokładnego modelu. Na pokrętła więc ogarnialna w 100%
-- (Paulinux):
Sanklip jaka frytkownica?

--

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2024-07-08 03:50

#448 markus1234

Najprawdopodobniej dzisiaj będę miał nowy odbiornik radiowy, czyli Retekess V115! Jestem strasznie zadowolony, i mam nadzieję, że szybko nauczę się jego obsługi. Na aukcji było napisane, że jak się zamówi do godziny 20:00, to dostawa będzie jutro, czyli defakto już dzisiaj. Trzymam tego, kto to pisał za słowo, że to dziś dojdzie, bo było zamówienie robione wczoraj po godzinie 18:00. Jak dojdzie ten Retekess, to będzie prezentacja na moim blogu.

Edited 2024-07-10 03:53

#449 skrzypenka

Pewnie, jest prosty w obsłudze. :)

-- (markus1234):
Najprawdopodobniej dzisiaj będę miał nowy odbiornik radiowy, czyli Retekess V115! Jestem strasznie zadowolony, i mam nadzieję, że szybko nauczę się jego obsługi. Na aukcji było napisane, że jak się zamówi do godziny 20:00, to dostawa będzie jutro, czyli defakto już dzisiaj. Trzymam tego, kto to pisał za słowo, że to dziś dojdzie, bo było zamówienie robione wczoraj po godzinie 18:00. Jak dojdzie ten Retekess, to będzie prezentacja na moim blogu.

--

Große Operndiva?
2024-07-10 05:31

#450 Zuzler

O, widzę, że ktoś tu TYflopodcastu słucha.

2024-07-10 15:21

#451 markus1234

Tak, słucham tyflopodcastu, ale ten odbiornik kupiłem dlatego, żeby móc sobie nagrywać audycję Lato z Radiem i konkurs Skojarzenia.
-- (Zuzler):

--

2024-07-10 16:18

#452 daszekmdn

Zajebisty dzień, wieczór, noc i w ogóle jest git.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-07-10 16:22

#453 Adasadula

To nie lepiej by ci było nagrywać zoomem po wejściu liniowym, w sęsie po kablu?

-- (markus1234):
Tak, słucham tyflopodcastu, ale ten odbiornik kupiłem dlatego, żeby móc sobie nagrywać audycję Lato z Radiem i konkurs Skojarzenia.
-- (Zuzler):

--

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-07-10 18:43

#454 markus1234

Niestety w mojej wieży nie ma wyjścia słuchawkowego, więc Twoja propozycja się nie sprawdzi.

-- (Adasadula):

-- (markus1234):
-- (Zuzler):

--

--

--
Niestety w mojej wieży nie ma wyjścia słuchawkowego, więc Twoja propozycja się nie sprawdzi.

2024-07-10 19:33

#455 Snajper22

Fantastyczny dzień W lokacji pod nazwą Wind Gather.
10 drug wspinaczkowych ogarniętych w około 5 godzin w towarzystwie wspaniałych ludzi.
Pogoda dopisała. Słońca nie było, wiało mocniej, niż się spodziewałam, ale chociaż nie było mocnego deszczu, tylko lekko pokropiło. :)

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2024-07-10 21:27

#456 Adasadula

To co to za wieża :D, jesteś pewien że niema tego gniazda np. pod jakąś zaślepką, what ever, chyba że to coś starszego, to już bardziej prawdopodobne w takim wypadku

-- (markus1234):

-- (Adasadula):

-- (markus1234):
-- (Zuzler):

--

--

--

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-07-10 22:11

#457 EugeniuszPompiusz

Odbiornik spokojnie posłóży nie tylko do nagrywania i nie tylko lata z radiem.
Może być też, co prawda średniej jakości, mikrofonem do komputera na wyjazdy. Takim, że na konferencjach czy innym TeamTalku dogadasz się bez podłączania nadmiernie drogich sprzętó.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2024-07-10 22:37

#458 markus1234

No więc moja wieża to Peaq PMS 210 bt-b, kupiona w 2020 roku w Puławach, to nie jest stara wieża, raczej nowsza.

-- (Adasadula):
To co to za wieża :D, jesteś pewien że niema tego gniazda np. pod jakąś zaślepką, what ever, chyba że to coś starszego, to już bardziej prawdopodobne w takim wypadku

2024-07-10 23:02

#459 Pitef

Może ma na duży jack?

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2024-07-11 08:17

#460 Adasadula

ej, ale jak czytam speckę to faktycznie chyba niema tego wyjścia :D

2024-07-11 11:23