Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#441 Monte
Już niedługo jaaaaaaaadęęęęęęęę! Kierunek, Tarnów! I nie będzie mnie trzy tygodnie!
W ciągu tych trzech tygodni planuję zrealizować taki mój mały projekt. Trzymajcie za mnie kciuki! Jak to mi się uda, to będę skakać do nieba z radości!
#442 skrzypenka
Trzymamy kciuki, jak będziesz mieć ochotę, to możesz o tym opowiedzieć <3
-- (Monte):
Już niedługo jaaaaaaaadęęęęęęęę! Kierunek, Tarnów! I nie będzie mnie trzy tygodnie!
W ciągu tych trzech tygodni planuję zrealizować taki mój mały projekt. Trzymajcie za mnie kciuki! Jak to mi się uda, to będę skakać do nieba z radości!
--
#443 Monte
Nie martwcie się, mam w planach podzielić się jego rezultatami na moim blogu. :)
#444 daszekmdn
Domowy chleb to jest to a taki miałem okazję jeść dzis wieczorem.
#445 lwica
Miły wieczór mieliśmy z domkiem i gościem. :)
#446 zywek
Ciężki, eh cięzki ten wieczór był. Nawet z domkiem.
#447 sanklip
Raven. Ale nie pamiętam dokładnego modelu. Na pokrętła więc ogarnialna w 100%
-- (Paulinux):
Sanklip jaka frytkownica?
--
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#448 markus1234
Najprawdopodobniej dzisiaj będę miał nowy odbiornik radiowy, czyli Retekess V115! Jestem strasznie zadowolony, i mam nadzieję, że szybko nauczę się jego obsługi. Na aukcji było napisane, że jak się zamówi do godziny 20:00, to dostawa będzie jutro, czyli defakto już dzisiaj. Trzymam tego, kto to pisał za słowo, że to dziś dojdzie, bo było zamówienie robione wczoraj po godzinie 18:00. Jak dojdzie ten Retekess, to będzie prezentacja na moim blogu.
#449 skrzypenka
Pewnie, jest prosty w obsłudze. :)
-- (markus1234):
Najprawdopodobniej dzisiaj będę miał nowy odbiornik radiowy, czyli Retekess V115! Jestem strasznie zadowolony, i mam nadzieję, że szybko nauczę się jego obsługi. Na aukcji było napisane, że jak się zamówi do godziny 20:00, to dostawa będzie jutro, czyli defakto już dzisiaj. Trzymam tego, kto to pisał za słowo, że to dziś dojdzie, bo było zamówienie robione wczoraj po godzinie 18:00. Jak dojdzie ten Retekess, to będzie prezentacja na moim blogu.
--
#450 Zuzler
O, widzę, że ktoś tu TYflopodcastu słucha.
#451 markus1234
Tak, słucham tyflopodcastu, ale ten odbiornik kupiłem dlatego, żeby móc sobie nagrywać audycję Lato z Radiem i konkurs Skojarzenia.
-- (Zuzler):
--
#452 daszekmdn
Zajebisty dzień, wieczór, noc i w ogóle jest git.
#453 Adasadula
To nie lepiej by ci było nagrywać zoomem po wejściu liniowym, w sęsie po kablu?
-- (markus1234):
Tak, słucham tyflopodcastu, ale ten odbiornik kupiłem dlatego, żeby móc sobie nagrywać audycję Lato z Radiem i konkurs Skojarzenia.
-- (Zuzler):
--
--
#454 markus1234
Niestety w mojej wieży nie ma wyjścia słuchawkowego, więc Twoja propozycja się nie sprawdzi.
-- (Adasadula):
-- (markus1234):
-- (Zuzler):
--
--
--
Niestety w mojej wieży nie ma wyjścia słuchawkowego, więc Twoja propozycja się nie sprawdzi.
#455 Snajper22
Fantastyczny dzień W lokacji pod nazwą Wind Gather.
10 drug wspinaczkowych ogarniętych w około 5 godzin w towarzystwie wspaniałych ludzi.
Pogoda dopisała. Słońca nie było, wiało mocniej, niż się spodziewałam, ale chociaż nie było mocnego deszczu, tylko lekko pokropiło. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#456 Adasadula
To co to za wieża :D, jesteś pewien że niema tego gniazda np. pod jakąś zaślepką, what ever, chyba że to coś starszego, to już bardziej prawdopodobne w takim wypadku
-- (markus1234):
-- (Adasadula):
-- (markus1234):
-- (Zuzler):
--
--
--
--
#457 EugeniuszPompiusz
Odbiornik spokojnie posłóży nie tylko do nagrywania i nie tylko lata z radiem.
Może być też, co prawda średniej jakości, mikrofonem do komputera na wyjazdy. Takim, że na konferencjach czy innym TeamTalku dogadasz się bez podłączania nadmiernie drogich sprzętó.
#458 markus1234
No więc moja wieża to Peaq PMS 210 bt-b, kupiona w 2020 roku w Puławach, to nie jest stara wieża, raczej nowsza.
-- (Adasadula):
To co to za wieża :D, jesteś pewien że niema tego gniazda np. pod jakąś zaślepką, what ever, chyba że to coś starszego, to już bardziej prawdopodobne w takim wypadku
#459 Pitef
Może ma na duży jack?
#460 Adasadula
ej, ale jak czytam speckę to faktycznie chyba niema tego wyjścia :D