Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#461 daszekmdn
Bo to jakie made in China jest.
#462 daszekmdn
Zajebisty wieczor. Do 1 w nocy lazilismy po krk i sie czulem jak typowy widzacy turysta haha. Mialem taki wibe, ze nie mialem zadnego stresu. W koncu znalezlismy bar, i to byl najlepszy najdluzej wyczekiwany drin haha. Bylo warto ;)
#463 mustafa
Gdzie ten bar był?
#464 kazek5p
Ja tam mimo wszystko wolę tefa
(EugeniuszPompiusz):
Odbiornik spokojnie posłóży nie tylko do nagrywania i nie tylko lata z radiem.
Może być też, co prawda średniej jakości, mikrofonem do komputera na wyjazdy. Takim, że na konferencjach czy innym TeamTalku dogadasz się bez podłączania nadmiernie drogich sprzętó.
--
#465 DJGraco
No TEF to tak jakby inny poziom XD.
-- (kazek5p):
Ja tam mimo wszystko wolę tefa
(EugeniuszPompiusz):
Odbiornik spokojnie posłóży nie tylko do nagrywania i nie tylko lata z radiem.
Może być też, co prawda średniej jakości, mikrofonem do komputera na wyjazdy. Takim, że na konferencjach czy innym TeamTalku dogadasz się bez podłączania nadmiernie drogich sprzętó.
--
--
#466 djsenter
@Mustafa jak masz przejście podziemne po wyjściu z Galerii Krakowskiej, dużo fajnych miejsc tam jest i właśnie wchodziliśmy sobie do nich i generalnie eksplorowaliśmy wszystko, co się da haha.
#467 Natalia2000
Wspaniały tydzień za mną, wspaniały wakacyjny wyjazd za mną, wczoraj kózynka przyjechała i również przemiło dzień spędzony.
#468 lwica
Ależ cudowny dzień dziś miałam. <3 Warszawska Praga ma swój klimacik. :)
#469 markus1234
Dzisiaj jest mój ostatni dzień chodzenia na warsztaty terapii zajęciowej. Od jutra, aż do 16 lub 19 sierpnia, będę miał w końcu upragniony urlop! Cieszę się, jak nie wiem, co! Najbardziej jednak cieszę się z tego, że moi rodzice się zgodzili, żebym mógł wziąć sobie wcześniejsze wolne!
#470 markus1234
Chciałbym pochwalić energetyków, którzy o 11:00 włączyli nam brakującą fazę! Nie mieliśmy prądu od wczoraj od godziny 18:00, przez co nie mogłem naładować dwóch swoich laptopów, aż do dzisiaj do 11:00. Trochę długo nie było tej fazy, ale ważne, że już ją mamy! Myślałem, że włączą ją wcześniej, ale nie, zawsze, jak nie ma fazy, to dopiero o 11:00 ją włączają. Trochę to dziwne, ale co ja będę się nad tym zastanawiał.
#471 Snajper22
Jutro dotrze do mnie paczuszka ze sprzętem do wspinaczki. Nie mogę się doczekać. ;)
Cormac McCarthy, "Droga"
#472 lwica
Przemiłego gościa mam. <3 :)
#473 sylwinka
Wakacje od jutra wakacjee. Urlopu 2 tygodnie nic nie robić będę se :d
#474 markus1234
A ja się pochwalę tym, że dzisiaj załatwiłem sobie nową baterię BL5C do mojego radia Blaupunkt PP20. Obecnie ją ładuję, bo była naładowana w połowie. I od jutra zaczną się testy tej baterii, mam nadzieję, że jakieś 8 - 9 godzin to radio mi pogra, ale to się okaże dopiero jutro. I oprócz tej baterii kupiłem sobie listwę z wyłącznikiem 5-gniazdkową, bo wcześniej miałem przedłużacz 4-gniazdkowy bez wyłącznika, przez co moja wieża, czyli Peaq Pms210 bt-b cały czas była w trybie Standby i pokazywała zegar, a dzięki tej nowej listwie będę mógł tą listwę wyłączać, i moja wieża będzie całkowicie wyłączona, i nie będzie czerpała prądu, gdy nie jest używana.
#475 markus1234
No i od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem nowego pendrivea, czyli Goodram 32 GB. Mam nadzieję, że posłuży mi tyle samo lat, co tamten stary Kingston. Jestem zadowolony.
#476 Adasadula
Ta firma nie kojazy mi się zbyt dobrze, od pewnego momentu więkrzość pendriveów jest w całości plazdykowa :P, chociaz mam jednego zajebistego goodrama, aluminiowego
#477 daszekmdn
Aluminiowe były fajne. Zależy jak szukasz są takie i takie.
#478 Zuzler
Jak ja cudownie rozmroziłam i umyłam zamrażarę! Jaka ja jestem z siebie zadowolona! Jaki to był genialny pomysł, żeby całą zawartość zamrażarki włożyć na czas rozmrażania do części lodówkowej! Dzięki temu zabiegowi na części produktów jeszcze po sześciu godzinach, czy ile mi tam to zajęło, wciąż był lód!
A na dodatek mój kot, jak się okazuje, jest zdrowiuteńki! Ma tylko problemy z pęcherzem, których niebawem się pozbędę! To wspaniałe, zważywszy że gościowi stuknęło już 13 lat!
#479 tomecki
Ponoć dobrym pomysłem jest też zawinięcie mrożonek w koc termiczny z apteki. Nie sprawdzałem, bo u nas od pewnego czasu totalny nofrost.
#480 Numernabis
Lodówka turystyczna i zamrożone żele, mam lodówkę i torbę termiczną i to co miałem w zamrażarce wsadziłem do lodówki turystycznej i tej torby termicznej z żelami w środku.