Księga pochwał 2024
Back to Wątki archiwalne#281 kazek5p
Maszyna DHTK2 wyczyszczona, a jak cicho się zrobiło, aż dziwnie jest, normalnie nie poznaje
#282 kazek5p
Gratulacje!
W programie UKE Egzaminy
Zgłoszenie 2024-02-28 03:26:39 [Świadectwo służby radioamatorskiej][A] na sesję egzaminacyjną:
53/2024/A, 2024-05-09, UKE Kraków [MAŁOPOLSKIE], ul. Świętokrzyska 12 godz. 11:00
otrzymało status ZAMKNIĘTE. Wynik egzaminu: "Pozytywny"
...Czekaj na dokument potwierdzający Twoje uprawnienia.
LOGO UKE
#283 skrzypenka
Gratulujeeee, na czym polegał ten egzamin? :)
-- (kazek5p):
Gratulacje!
W programie UKE Egzaminy
Zgłoszenie 2024-02-28 03:26:39 [Świadectwo służby radioamatorskiej][A] na sesję egzaminacyjną:
53/2024/A, 2024-05-09, UKE Kraków [MAŁOPOLSKIE], ul. Świętokrzyska 12 godz. 11:00
otrzymało status ZAMKNIĘTE. Wynik egzaminu: "Pozytywny"
...Czekaj na dokument potwierdzający Twoje uprawnienia.
LOGO UKE
--
#284 DJGraco
Krutkofalarstwo
#285 daszekmdn
Jaki znak?
#286 kazek5p
Jak będę miał świadectwo i wszelkie zgody, następnie potwierdzony znak, to dam znać.
-- (daszekmdn):
Jaki znak?
--
#287 djsenter
Opanowałem technikę mega ziiiiiiiimnych pryszniców! Dają takiego dopaminowego kopa, że aż chce się żyć!
#288 cinkciarzpl
No, sporo siedzi w głowie ale jednak co ciepełko, to ciepełko :)
#289 Zuzler
A dobry dzień jest, wiecie? Obudziłam się już przed 13 na przykład. :)
#290 Milena132
Może następny weekend będzie jaśniejszy. Jeszcze gdyby tak więcej słoneczka...
#291 Snajper22
Piękna pogoda w Angli, a przynajmniej u mnie w mieście, utrzymuje się już chyba od lekko ponad tygodnia.
Cormac McCarthy, "Droga"
#292 Puszkin
Piękna pogoda w anglii, a do tego wczoraj był super grill.
#293 djsenter
Fajnie tak spędzić czas z fajnymi ludźmi, przy ładnej pogodzie w Anglii, grylu i zróżnicowanej muzyce :D
#294 Postukujacy
Tylko Polska! !11!!1!oneone!! ;)
Pozdrowienia dla wszystkich :)
#295 daszekmdn
Wstać o 4.50 nie jest źle, tylko jakby uciekł cały dzień i noc...
#296 daszekmdn
Wczoraj dotarł do mnie rozdzielacz ethernet 4 porty. Wszystko co miałem, no, prawie wszystko, spięte i jak na chwilę obecną działa. :)
#297 camila
Zajebista grillowana karkowke sprzedaja na Kazimierzu <3
#298 djdenismusic
Ostatnio doszedłem do wniosku, że gdyby nie sporadyczne gierkowanie, i zabawy rvc, to wystarczył by mi komp z przed 12 lat za 260 zł.
I7 3 generacji nawet w dzisiejszych czasach daje radę, i to na win11.
#299 camila
Bo tak naprawdę gry, rozrywka i praca twórcza generuja popyt na wincej wydaajnosci. Ty ani nie grasz w nic wymagajacego na ultra detalach, ani nie renderujesz grafiki 3d, ani nie tworzysz muzyki, więc tak - tobie taki komputer wystarczy i naprawdę mnie to nie dziwi.
#300 djdenismusic
@camila trzeba mierzyć siły na zamiary.
Podejrzewam, że dla większości z nas taka konfiguracja z palcem w tyłku znakomicie spełniała by swoje zadania :D
Jedyne co musze zrobić, to zupgradeować ram na dwie kości po 8 gb, za jakiś czas zmienić ssd, i heja banana.