Księga zażaleń 2024
Back to Wątki archiwalne#681 markus1234
Przegraliśmy z Portugalią 5 do 1. Wiedziałem, że przegramy, dlatego tego meczu nawet nie słuchałem w radiu, bo moje nerwy by tego nie wytrzymały.
Edit. O przegranej dowiedziałem się z jednego z artykułów w Internecie.
#682 djsenter
Pierwszą połowę byś mógł sobie chociaż odpalić, Portugalia jeszcze spała, a my mieliśmy przebłyski ofensywnego footballu :D
#683 daszekmdn
Polacy nic się nie stało, tylko coś się znowu nam nie udało. Jesteśmy przegrywami, zrozumcie to w końcu.
#684 EugeniuszPompiusz
Już za cztery lata, już za cztery lata, pooolska będzie mistrzem... Polski
#685 skrzypenka
Hahhhhhahahahhhahah, dooobre.
-- (EugeniuszPompiusz):
Już za cztery lata, już za cztery lata, pooolska będzie mistrzem... Polski
--
#686 skrzypenka
Chyba ekspres do kwy mi się popsuł, a raczej na pewno, bo kawę da się zrobić, ale woda z dyszy nie leci, znaczy to jest dziwne, bo wygląda, jakby coś się tam zapchało.
#687 EugeniuszPompiusz
Skonsultuj z instrukcją, jaka jest procedura czyszczenia tej dyszy, te ekspresy do całkiem sporego momentu są rozkręcalne
#688 Milena132 Archived
Smutno, smutno i jeszcze cholerniej smutno, bezradność, beznadzieja, bez... Wszystko bez...
#689 daszekmdn
O. Właśnie.
#690 DJGraco
Monte może DNSy odwalają coś.
#691 markus1234
Niech to szlak jasny trafi! Kolejna przegrana, i to u siebie na Narodowym ze Szkocją 1 do 2! Czyli o mistrzostwach świata możemy zapomnieć. Szkoda. Mam nadzieję, że trener nie zostanie zmieniony. Oczywiście teo meczu ie słuchałem, bo nie chciałem się irytować tymi naszymi piłkarzami. O wyniku dowiedziałem się z Internetu.
#692 Numernabis
Tak i drugiego gola straciliśmy w doliczonym czasie wrrrr
#693 guliwer
Ta porażka nie ma kompletnie znaczenia jeśli chodzi o MŚ do nich będą dopiero eliminacje.
Eliminacje do MŚ zaczynają się w przyszłym roku, i z nich będzie można awansować.
-- (markus1234):
Niech to szlak jasny trafi! Kolejna przegrana, i to u siebie na Narodowym ze Szkocją 1 do 2! Czyli o mistrzostwach świata możemy zapomnieć. Szkoda. Mam nadzieję, że trener nie zostanie zmieniony. Oczywiście teo meczu ie słuchałem, bo nie chciałem się irytować tymi naszymi piłkarzami. O wyniku dowiedziałem się z Internetu.
--
#694 daszekmdn
Ta porażka nie ma kompletnie znaczenia jeśli chodzi o cokolwiek bo Polska reprezentacja nie ma kompletnie znaczenia w rankingu światowym.
#695 djsenter
No właśnie, dlatego cieszę się, że przerwa reprezentacyjna już się skończyła i znowu będę mógł oglądać Legię i Jagę w Europejskich pucharach. Na to właśnie czekam.
#696 skrzypenka
Wiem właśnie, ktoś widzący musi pomóc, bo oni piszą jak, ale ja nie umiem.
-- (EugeniuszPompiusz):
Skonsultuj z instrukcją, jaka jest procedura czyszczenia tej dyszy, te ekspresy do całkiem sporego momentu są rozkręcalne
--
#697 Natalia2000
Polecam sobie oglądać sport niewidomych, w ogóle sport niepełnosprawnych, na dobre wyniki można sobie często, bardzo często popatrzeć.
#698 Kat
Białe gówno pada, yyyyy śnieg znaczy się.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#699 kazek5p
Jak nie wiadomo do czego się przyczepić to najlepiej kurrr... do wszystkiego.
Jak porozmawiać to nie w pojedynke tylko w trójkę żeby był conajmniej jeden, a najlepiej dwóch świadków.
Jak być służbistą to kurr... na maksa.
Odechciewa się normalnie wszystkiego.
#700 djdenismusic
A ja polecam piłkę ręczną. A w szczególności lgę mistrzów, gdzie co roku startują nasze 2 polskie kluby zajmując wysokie pozycje.