Forum

Księga zażaleń 2024

Wątki archiwalne

Previous 36 / 38 Next

skrzypenka

#701 ·

No właśnie, masakra, jak ja nienawidzę śniegu.

-- (Kat):
Białe gówno pada, yyyyy śnieg znaczy się.

--
Große Operndiva?

DJGraco

#702 ·

Ehhh ta Poczta Polska.
Zamawialiśmy z Kazkiem paczkę z TEFami, wszystko szło dobrze, do pewnego momentu, jak 10 października przyjęta do terminalu przeładunkowego i od tego czasu cisza. Po skontaktowaniu się z Pocztą wyszło, że jest w węźle rozdzielczo-expedycyjnym w Zabrzu i oni sugerują się kontaktować z tym punktem. A w Zabrzu nikt ani nie odbiera ani nie odpisuje na e-maile. Normalnie punkt widmo. I co ja mam teraz zrobić.
Już ponad miesiąc ona tam leży w tym Zabrzu i nie wiadomo co z nią jest.

djdenismusic

#703 ·

Nie zamawiać niczego wiecej przez pocztę polską.

daszekmdn

#704 ·

Czasem inaczej się nie da.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#705 ·

Wiesz, w pojedynkę to się trochę głupio gada, dziwnie się ludzie patrzą. :P
-- (kazek5p):
Jak nie wiadomo do czego się przyczepić to najlepiej kurrr... do wszystkiego.
Jak porozmawiać to nie w pojedynke tylko w trójkę żeby był conajmniej jeden, a najlepiej dwóch świadków.
Jak być służbistą to kurr... na maksa.
Odechciewa się normalnie wszystkiego.

--

Dorian1234

#706 ·

Ząb mnieboli od rana.
Za ewentułalne błędy ortograficzne bardzo przepraszam.

Krzycha

#707 ·

Reklamowaliście tu?
https://ereklamacje.poczta-polska.pl/
-- (DJGraco):
Ehhh ta Poczta Polska.
Zamawialiśmy z Kazkiem paczkę z TEFami, wszystko szło dobrze, do pewnego momentu, jak 10 października przyjęta do terminalu przeładunkowego i od tego czasu cisza. Po skontaktowaniu się z Pocztą wyszło, że jest w węźle rozdzielczo-expedycyjnym w Zabrzu i oni sugerują się kontaktować z tym punktem. A w Zabrzu nikt ani nie odbiera ani nie odpisuje na e-maile. Normalnie punkt widmo. I co ja mam teraz zrobić.
Już ponad miesiąc ona tam leży w tym Zabrzu i nie wiadomo co z nią jest.

--

DJGraco

#708 ·

Edited
Jest pewna aktualizacja dot przesyłki, okazało się, że zatrzymali ją w urzędzie celnym z powodu niewystarczającej dokumentacji. Musimy wysłać zrzuty ekranu z aliexpress oraz potwierdzenie z banku. Zrobimy to w ten weekend, mam nadzieję, że po poniedziałku się coś ruszy.
Ale najdziwniejsze, że nie otrzymaliśmy żadnego powiadomienia, tj Kazek sprawdzał na swoim e-mailu i nic nie było.
Dopiero po bezpośrednim kontakcie z Zabrzem wyszło co wyszło.

kazek5p

#709 ·

Wszystko mnie dziś wkurrrr. wszystko idzie dziś nie tak. Mam dosyć dzisiejszego dnia.

skrzypenka

#710 ·

1 likes
Nie wiem, w co ręce mam włorzyć, ech.
Große Operndiva?

mustafa

#711 ·

To ja może podpowiem.
Zaczyna się na literę M.

-- (skrzypenka):

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

skrzypenka

#712 ·

hahhhahahahhah :d

-- (mustafa):
To ja może podpowiem.
Zaczyna się na literę M.

-- (skrzypenka):

--

--
Große Operndiva?

daszekmdn

#713 ·

Nie rozumiem.

mustafa

#714 ·

Młody jesteś a to był żart dla dużych dzieci.

-- (daszekmdn):
Nie rozumiem.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Adasadula

#715 ·

Szczególnie takich których wizytowkowy wiek to -1 :P

-- (mustafa):
Młody jesteś a to był żart dla dużych dzieci.

-- (daszekmdn):
Nie rozumiem.

--

--

daszekmdn

#716 ·

Duże dzieci? Ty najpewniej takim jesteśpatrząc na styl twojej odpowiedzi. Nie pozdrawiam xD.

balteam

#719 ·

ej no ja starszy od Daszka, a też nie wiem, aż tak stary nie jestem, to pewnie jakieś perelowe nawiązania :d Mam inne skojarzenia, ale litery się nie zgadzają.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

djsenter

#720 ·

@Zuzler jest możliwe
Senter San
Previous 36 / 38 Next