Lęki w dzieciństwie- czego najbardziej się baliście?
Back to Integracja Eltenowiczów#221 Agata.d
Teraz przynajmniej wiem. jaki to to ma tytół. Poraz pierwszy usłyszałam to na kasecie jakiejś mojej siostry, a jako, że to z radia właśnie było przegrane to tytół nie był mi znany.
#222 da_blindmasterz
A mi akurat ten kawałek dobrze się kojarzył, chyba gho usłyszałem po raz pierwszy jak miałem 3 lub 4 lata :d
#223 Agata.d
No to fajnie, że ktoś to lubi, ja jako dziecko z bujną wyobraźnią się tego bałam. Zwłaszcza w nocy.
-- (da_blindmasterz):
A mi akurat ten kawałek dobrze się kojarzył, chyba gho usłyszałem po raz pierwszy jak miałem 3 lub 4 lata :d
--
#224 misiek
Dobry kawałek. Jeszcze dzisiaj pomyślałem o pierwotnej wersji Guru Josh Infinity, bo oryginał faktycznie ma szepty w tle i jest taki bardziej mroczny, a późniejszy remix jest aktualnie częściej grany i bardziej jest klubowy. Tu oryginał:
https://www.youtube.com/watch?v=z2CIiES_xxk
A tu nowszy remix:
https://www.youtube.com/watch?v=dL3AiuTsbOU
#225 misiek
Swoją drogą polecam płytkę Św już Pamięci Roberta Milesa Dreamland. Cała płytka w podobnym klimacie jak Children, a nawet są jeszcze mroczniejsze klimaty.
#226 DJGraco
Oj taak, Miles to klasyka
#227 Agata.d
No to akurat nie moje klimaty. W prawdzie nie boję się już tego typu utworów, niemniej jednak nie lubię takiej muzyki, a myślę. że gdybym słuchała jej nocą to jednak jakiś dreszczyk strachu by mnie ogarnął.
#228 da_blindmasterz
Agata.d uwierz mi na słowo, są i były jeszcze mroczniejsze utwory, jakbyś je w dzieciństwie usłyszała nocą to rozpierdzieliłabyś telewizor w mak jakby leciały takie utwory :d , tak samo jak ja bałem się niektórych odmian muzyki klubowej tak teraz ich słucham z przyjemnością i to na cały regulator, człowiek ma w życiu taki etap że musi się czegoś bać, a potem się do tego przyzwyczaić, pisałem tutaj parę postów wyżej o maszynce do mielenia, jako dziecko zajebiście się jej bałem, tego odgłosu, był moim zdaniem dużo mroczniejszy od mojego miksera ręcznego, coś w tym dźwięku było dziwnego, teraz już to na szczęście minęło, aha, były takie reklamy lub jedna jakiej się bałem jako dziecko, ale teraz albo ich nie ma. albo jak puszczam na youtube to jak sobie przypomnę że tego się akurat bałem to chce mi się z tego śmiać
#229 da_blindmasterz
Już sobie przypominam, była swego czasu reklama szamponów i odżywek pantin provi, do której był podłożony jakiś utwór, bałem się akurat tego kawałka, parę miesięcy temu puściłem pewien archiwalny blok reklamowy i skojarzyłem fakty, od razu przypomniałem sobie, że wtedy nie miałem za ciekawej miny jak to słyszałem :xds
#230 Agata.d
Prędzej magnetofon.
-- (da_blindmasterz):
Agata.d uwierz mi na słowo, są i były jeszcze mroczniejsze utwory, jakbyś je w dzieciństwie usłyszała nocą to rozpierdzieliłabyś telewizor w mak jakby leciały takie utwory :d , tak samo jak ja bałem się niektórych odmian muzyki klubowej tak teraz ich słucham z przyjemnością i to na cały regulator, człowiek ma w życiu taki etap że musi się czegoś bać, a potem się do tego przyzwyczaić, pisałem tutaj parę postów wyżej o maszynce do mielenia, jako dziecko zajebiście się jej bałem, tego odgłosu, był moim zdaniem dużo mroczniejszy od mojego miksera ręcznego, coś w tym dźwięku było dziwnego, teraz już to na szczęście minęło, aha, były takie reklamy lub jedna jakiej się bałem jako dziecko, ale teraz albo ich nie ma. albo jak puszczam na youtube to jak sobie przypomnę że tego się akurat bałem to chce mi się z tego śmiać
--
#231 misiek
Jakie?
-- (da_blindmasterz):
--
#232 da_blindmasterz
Chodzi mi o cięższe odmiany muzyki elektronicznej
#233 misiek
Jakieś przykłady?
-- (da_blindmasterz):
Chodzi mi o cięższe odmiany muzyki elektronicznej
--
#234 da_blindmasterz
Możesz sobie wpisać na youtube millennium hardcore mix, hardcore mix lub coś takiego, dla przykładu wkleję jeden kawałek w następnym wpisie
#235 da_blindmasterz
#236 misiek
A niee, Hartstyle to zawsze na lajcie. Masz to w lepszej jakości? Dobre do testowania audio wszelakiego, ale mojemu psu jednak wybitnie się nie spodobało.
#237 da_blindmasterz
Co do lepszej jakości to raczej trudno mi będzie to zdobyć, ja nie jestem niestety audiofilem lecz zwykłym słuchaczem, wiem coś o tym, puszczałem hardstyle przy mojej koleżance, przyprowadziła psa, raczej mu się to nie spodoboało hahahaha w sumie się twojemu psu nie dziwię :xd, ja jako czterolatek też się takich brzmień bałem, jak mówiłem wcześniej, ale kiedyś trzeba było ruszyć dupę i się do tego przyzwyczaić no i teraz się jest fanatykiem hardstyle i hardcore :d
#238 da_blindmasterz
Misiek a tak zapytam testowałeś to dzisiaj przy swoim pieseczku? Hihihi!
#239 DJGraco
Ja wam to znajdę i na priv wystawię
#240 misiek
Nie, to wyszło całkowicie przypadkowo.
-- (da_blindmasterz):
Misiek a tak zapytam testowałeś to dzisiaj przy swoim pieseczku? Hihihi!
--