Ufff. Ostatnio jak spróbowałam to musiałam przepić Colą bo myślałam że wypuszczę zwierzątko z trzewi. Wstryntne. Wielka miłość/przyjaźń czy wielka wygrana? W miarę możliwości uzasadnij
Nie lubię takich małych sprzętów lekkich jak piórko. Takie to to jakieś awaryjne i niezbyt wydajne mi się wydaje. Poza tym laptop lepiej się trzyma, nie lata Ci osobno klawiatura osobno komputer. Czy miałbyś/miałabyś do kogo zarywać po zmianie orientacji seksualnej?
Nieeeee! :D Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale raczej nie ma takiej osoby. -- (Paulinux): Czy miałbyś/miałabyś do kogo zarywać po zmianie orientacji seksualnej?
--
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Zdecydowanie ptoki. Słuchowe wrażenia mocniejsze są po prostu heheh. Zgubić się o 3 nad ranem z rozładowanym telefonem i brakiem żadnej możliwości zorientowania się w miejscu pobytu. Pytać kompletnie nieogarniającego pijaczka, czy przeczekać, aż przyjdzie więcej ludzi z możliwością, że nie wrócimy na czas?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Lubię. Zwłaszcza jeśli to bazylia i mięta w doniczkach. Gdybyś mógł/mogła komuś zdalnie usunąć konto na Eltenie to zrobiłbyś/zrobiłabyś to. Nie pisz komu, ale odpowiedź uzasadnij.
Zrobiłabym to za niszczenie naszej społeczności tak w ogóle i mojego dobrego nastroju tak w szczególności. :D Oczywiście gdyby to było tak, że wymazałaby się cała otoczka wokół tego, czyli gdyby mnie nie przyłapano i gdyby nie powstało 1000 teorii spiskowych wokół tego. Popcorn czy krakersy?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
This site uses cookies to enhance your experience.