Pewnie że popcorn. Chyba że krakersy wielozbożowe np. Lays takie ma. Bo te zwykłe to takie trochę prymitywnawe. Jakie byłyby Twoje pasje i zainteresowania gdybyś od urodzenia był/a widzący/a?
Odpowiem na dwa, bo się tu coś podziało: Krowy, bo mleko, a zainteresowania to nie wiem - pewnie taniec, może coś ze śpiewem operowym, kosmetyka, etnografia bardzo, jakieś tańce ludowe, może garncarstwo/ceramikopodobne rzeczy...
Do rąk w kostce. Po pierwsze, wygodniejsze w użyciu, a po drugie czytałem, że ponoć wcale mydło w płynie nie jest takie zdrowe. Ponieważ dużo bakterii osadza się na dozowniku ugółem. Kolej czy transport autobusowy?
No to jest skomplikowana odpowiedź na to pytanie, bo sporo zależy od przypadku. Kolej ogólnie lubię, ale wybieram autobus, bo łatwiej mi się na niego dostać kiedy jadę np. w rodzinne strony. Z koleją jestem można powiedzieć zżyty, choć ostatnimi lazy te więzi sięnieco poluzowały. Podsumowując, raczej kolej :)
Wiercenie dentystyczne w zębie czy całodzienne wiercenie w ścianach, nad głową u sąsiada? :P
Ciepło i słonecznie, a jak już musi być, to niech będzie chłodno, ale ze słonkiem. dziś w Krakowie mży i ta pogoda jest taka brrr. a miałem chęć uprawiać balkoning, ale bez słoneczka nie chcę.
Rożek, mniej się człek ewentualnie urypie, a i wafelek potrafi czasem być spoko, chociaż lody na patyku z kolei potrafią mieć fajną polewę. Wolisz mieć b*rdel w pokoju czy pokój w b*rdelu?