Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 11 / 45 Next

Postukujacy

#201 ·

JBL pięknie brzmi i te basiki :)

Płatność kartą czy gotówką?
INFP

mucha

#202 ·

kartą. Opaska czy smartwatch?

Paulinux

#203 ·

Edited
Na razie nic, ale jak już coś to smartwath. Przynajmniej jakiś użytek z tego.
W kogo z Eltenowiczów chciał/abyś się zamienić na 1 dzień? W miarę możliwości uzasadnij
Happy hacking

misiek

#204 ·

Sony zdecydowanie, Jbl to tylko słuchawki.
-- (mucha):
gwałt w samochodzie bo ciekawsze doznania są. JBL czy Sony?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Krzycha

#205 ·

W kogokolwiek ze słuchem absolutnym, bo chciałabym przekonać się , jak to jest słyszeć to wszystko.
Jaką cechę swojego charakteru uważasz za godną naśladowania?

-- (Paulinux):
W kogo z Eltenowiczów chciał/abyś się zamienić na 1 dzień? W miarę możliwości uzasadnij

--

Agata.d

#206 ·

Saga o ludziach lodu. Bardzo miło mi się wspomina i był to jeden z fajniejszych okresów w moim życiu. Tak BTW to trochę szkoda, że niektóre pytania zostają bez odpowiedzi, dlatego wygrzebałam właśnie takie.
-- (kazek5p):
Zdecydowanie jak Najwyżej, tak aby móc bez przeszkód zamontować antene np. na dachu.
Sam mam mieszkanie właśnie w najwyższej pozycji i to był jeden z warunków.
Najwspanialsza książka, którą przeczytałaś/eś?
-- (Postukujacy):
Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.

Mieszkanie na parterze czy mieszkanie jak najwyżej?

--

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Postukujacy

#207 ·

Edited
Empatię. Dobrze jest umieć postawić się w czyjejś sytuacji, a nie patrzeć tylko z własnego wygodnego punktu widzenia. Uważam się za osobę dość empatyczną.

Wolisz dostać na prezent trunek, słodycze czy pieniąde?

-- (Krzycha):
W kogokolwiek ze słuchem absolutnym, bo chciałabym przekonać się , jak to jest słyszeć to wszystko.
Jaką cechę swojego charakteru uważasz za godną naśladowania?

-- (Paulinux):

--

--
INFP

Paulinux

#208 ·

Słodycze. Trunków mało piję, pieniądze na prezent to masakra, po prostu czuję że ktoś miał na mnie wywalone i nie chciało mu się myśleć, a słodycze zawsze się przydadzą. Do kawy z rodzinką jakieś ciasteczka to jak znalazł.
Happy hacking

Paulinux

#209 ·

Wolisz zmienić system na telefonie czy na komputerze?
Happy hacking

Postukujacy

#210 ·

Na telefonie. Na komputerze to bardziej gruntowne i głębiej sięgające zmiany. Ale pytanie dobre, ciężko na nie lekko odpowiedzieć.

Gospel czy poezja śpiewana?
INFP

Zuzler

#211 ·

Edited
Poezja śpiewana.

Z czego będzie się składać ciasto lub tort z Twoich marzeń, taki, który najchętniej jadł/abyś kilogramami?

djdenismusic

#212 ·

Kremowy tort, maczany w kawie, z mandarynkami i płatkami czekolady! <3
Jak myślisz. Ile lat będziesz żyć na tym łez padole?

Paulinux

#213 ·

Cóż... Myślę że krótko, bo jestem chorowita i zażywam trochę lekarstw, więc pewnie tak koło sześćdziesiątki/siedemdziesiątki będę się już kończyć, ewentualnie jakoś w trakcie szukania przygód/guzów jak to na mnie przystało.
Co wolisz, być prezenterem w TVP czy podkładać głos do Klary Sobieraj/Kacpra Lisa czy jak mu tam? W miarę możliwości uzasadnij
Happy hacking

daszekmdn

#214 ·

1 likes
Być prezenterem TVP. Zawsze można przerobić ich propagandę tak, aby się nie zorientowali i pokazać widzom prawdę. Do tego sabotaże ;).
Karta sim czy Esim?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#215 ·

Edited
Prezenter musi mówić co mu dają przecież. Ewentualnie sabotaże wchodzą w grę.
ESim. Przynajmniej nie trzeba na kuriera czekać ani nigdzie jeździć, a i do smartwatcha się da ładnie zaaplikować, choć sama mam jeszcze klasyczną simkę.
Czy uważasz, że coś z Tobą jest nie tak?
Happy hacking

misiek

#216 ·

Wiele rzeczy :D
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#217 ·

2 likes
Oczywiście, przecież jestem niewidomusiem, prawda? To nie jest normalne.

Jaki sok najbardziej lubisz?

MarOlk

#218 ·

1 likes
Mandarynkowy. Ciuchy eleganckie czy wygodne, a może takie i takie?

Zuzler

#219 ·

Edited 1 likes
Wygodne, stanowczo wygodne. Eleganckie dość często nie są wygodne, choć robię sporo, by kupować takie, w których, gdy je założę, nie muszę szczególnie dokładać starań, by dobrze wyglądać.

Jakich butów nie lubisz najbardziej i dlaczego?

Postukujacy

#220 ·

Nie lubię sandałów, gdyż ich niezabudowana konstrukcja wprawia mnie w niemiły nastrój, podczas gdy pojedyncze sztuki drobnych skał albo fragmenty betonu dostają się do środka i ranią w stopy. Chciałoby się wówczas założyć skarpety, ale nie zawsze taki dobiór ubioru i obuwia spotka się ze społeczną akceptacją, niekiedy wręcz może budzić szydercze nastroje u postronnych. Mimo wszystko dobrze czuję się niewyszydzany. ;)

Zupa szczawiowa czy zupa krupnik?
INFP
Previous 11 / 45 Next