Na razie nic, ale jak już coś to smartwath. Przynajmniej jakiś użytek z tego. W kogo z Eltenowiczów chciał/abyś się zamienić na 1 dzień? W miarę możliwości uzasadnij
W kogokolwiek ze słuchem absolutnym, bo chciałabym przekonać się , jak to jest słyszeć to wszystko. Jaką cechę swojego charakteru uważasz za godną naśladowania?
-- (Paulinux): Na razie nic, ale jak już coś to smartwath. Przynajmniej jakiś użytek z tego. W kogo z Eltenowiczów chciał/abyś się zamienić na 1 dzień? W miarę możliwości uzasadnij
Saga o ludziach lodu. Bardzo miło mi się wspomina i był to jeden z fajniejszych okresów w moim życiu. Tak BTW to trochę szkoda, że niektóre pytania zostają bez odpowiedzi, dlatego wygrzebałam właśnie takie. -- (kazek5p): Zdecydowanie jak Najwyżej, tak aby móc bez przeszkód zamontować antene np. na dachu. Sam mam mieszkanie właśnie w najwyższej pozycji i to był jeden z warunków. Najwspanialsza książka, którą przeczytałaś/eś? -- (Postukujacy): Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.
Mieszkanie na parterze czy mieszkanie jak najwyżej?
Empatię. Dobrze jest umieć postawić się w czyjejś sytuacji, a nie patrzeć tylko z własnego wygodnego punktu widzenia. Uważam się za osobę dość empatyczną.
Wolisz dostać na prezent trunek, słodycze czy pieniąde?
-- (Krzycha): W kogokolwiek ze słuchem absolutnym, bo chciałabym przekonać się , jak to jest słyszeć to wszystko. Jaką cechę swojego charakteru uważasz za godną naśladowania?
-- (Paulinux): Na razie nic, ale jak już coś to smartwath. Przynajmniej jakiś użytek z tego. W kogo z Eltenowiczów chciał/abyś się zamienić na 1 dzień? W miarę możliwości uzasadnij
Słodycze. Trunków mało piję, pieniądze na prezent to masakra, po prostu czuję że ktoś miał na mnie wywalone i nie chciało mu się myśleć, a słodycze zawsze się przydadzą. Do kawy z rodzinką jakieś ciasteczka to jak znalazł.
Cóż... Myślę że krótko, bo jestem chorowita i zażywam trochę lekarstw, więc pewnie tak koło sześćdziesiątki/siedemdziesiątki będę się już kończyć, ewentualnie jakoś w trakcie szukania przygód/guzów jak to na mnie przystało. Co wolisz, być prezenterem w TVP czy podkładać głos do Klary Sobieraj/Kacpra Lisa czy jak mu tam? W miarę możliwości uzasadnij
Być prezenterem TVP. Zawsze można przerobić ich propagandę tak, aby się nie zorientowali i pokazać widzom prawdę. Do tego sabotaże ;). Karta sim czy Esim?
Prezenter musi mówić co mu dają przecież. Ewentualnie sabotaże wchodzą w grę. ESim. Przynajmniej nie trzeba na kuriera czekać ani nigdzie jeździć, a i do smartwatcha się da ładnie zaaplikować, choć sama mam jeszcze klasyczną simkę. Czy uważasz, że coś z Tobą jest nie tak?
Wygodne, stanowczo wygodne. Eleganckie dość często nie są wygodne, choć robię sporo, by kupować takie, w których, gdy je założę, nie muszę szczególnie dokładać starań, by dobrze wyglądać.
Nie lubię sandałów, gdyż ich niezabudowana konstrukcja wprawia mnie w niemiły nastrój, podczas gdy pojedyncze sztuki drobnych skał albo fragmenty betonu dostają się do środka i ranią w stopy. Chciałoby się wówczas założyć skarpety, ale nie zawsze taki dobiór ubioru i obuwia spotka się ze społeczną akceptacją, niekiedy wręcz może budzić szydercze nastroje u postronnych. Mimo wszystko dobrze czuję się niewyszydzany. ;)