Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Started by Paulinux 891 posts last post 6 days ago Page 10 of 45

Krakersy zdecydowanie.

Salon z aneksem kuchennym, czy duża kuchniojadalnia? :)
INFP

#182 Edited

Aneks, bo bliżej.
Krowy, czy kury?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Pewnie że popcorn. Chyba że krakersy wielozbożowe np. Lays takie ma. Bo te zwykłe to takie trochę prymitywnawe.
Jakie byłyby Twoje pasje i zainteresowania gdybyś od urodzenia był/a widzący/a?
Happy hacking

Odpowiem na dwa, bo się tu coś podziało: Krowy, bo mleko, a zainteresowania to nie wiem - pewnie taniec, może coś ze śpiewem operowym, kosmetyka, etnografia bardzo, jakieś tańce ludowe, może garncarstwo/ceramikopodobne rzeczy...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#185 Edited

Prawdopodobnie grafika, projektowanie architektury, artystyczne zdjęcia albo filmy.

Spanie tydzień pod namiotem czy jedna noc w komfortowym hotelu?
INFP

Motoryzacja, remonty, poszukiwania skarbów.

Hotel, a moje pytanie: Lot na księżyc czy Siri po polsku?

#188 1 like

Siri po polsku. Bardziej osiągalne niż lot na księżyc. Przynajmniej w moim przypadku.
Jakie są twoje sposoby na upał?

Picie dużo wody, cień i miska z wodą na stopy. Pod postacią jakiego zwierzęcia chciałbyś się odrodzić?

Kota.
Mydło w płynie czy w kostce? Dlaczego?

Do rąk w kostce. Po pierwsze, wygodniejsze w użyciu, a po drugie czytałem, że ponoć wcale mydło w płynie nie jest takie zdrowe. Ponieważ dużo bakterii osadza się na dozowniku ugółem.
Kolej czy transport autobusowy?

#192 Edited

No to jest skomplikowana odpowiedź na to pytanie, bo sporo zależy od przypadku. Kolej ogólnie lubię, ale wybieram autobus, bo łatwiej mi się na niego dostać kiedy jadę np. w rodzinne strony. Z koleją jestem można powiedzieć zżyty, choć ostatnimi lazy te więzi sięnieco poluzowały. Podsumowując, raczej kolej :)

Wiercenie dentystyczne w zębie czy całodzienne wiercenie w ścianach, nad głową u sąsiada? :P
INFP

Już wolę chyba w zębie. Deszczowo i ciepło czy zimno i słonecznie?

Zimno i słonecznie.
Nie mam pytania. :D

Ciepło i słonecznie, a jak już musi być, to niech będzie chłodno, ale ze słonkiem. dziś w Krakowie mży i ta pogoda jest taka brrr. a miałem chęć uprawiać balkoning, ale bez słoneczka nie chcę.

Budapeszt czy Bratysława?
INFP

Nie byłem ani tu, ani tu. Lody na patyku czy rożek?

#197 1 like

Rożek, mniej się człek ewentualnie urypie, a i wafelek potrafi czasem być spoko, chociaż lody na patyku z kolei potrafią mieć fajną polewę.
Wolisz mieć b*rdel w pokoju czy pokój w b*rdelu?
Happy hacking

#198 2 likes

Po co te gwiazdki, wątek od 18 lat, więc nie trza ich. Pokój w burdelu. Wolisz kulkę między łopatki czy łopatką między kulki? :P

#199 1 like

Nie no, łopatkę między kulki. Te z lodów, nakładanych do wielkieeeeeego wafla, oczywiście.

Wolisz gwałt w samochodzie czy samogwałt w chodzie?

gwałt w samochodzie bo ciekawsze doznania są. JBL czy Sony?