Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 10 / 45 Następna

Postukujacy

#181 ·

Krakersy zdecydowanie.

Salon z aneksem kuchennym, czy duża kuchniojadalnia? :)
INFP

daszekmdn

#182 ·

Edytowano
Aneks, bo bliżej.
Krowy, czy kury?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#183 ·

Pewnie że popcorn. Chyba że krakersy wielozbożowe np. Lays takie ma. Bo te zwykłe to takie trochę prymitywnawe.
Jakie byłyby Twoje pasje i zainteresowania gdybyś od urodzenia był/a widzący/a?
Happy hacking

Julitka

#184 ·

Odpowiem na dwa, bo się tu coś podziało: Krowy, bo mleko, a zainteresowania to nie wiem - pewnie taniec, może coś ze śpiewem operowym, kosmetyka, etnografia bardzo, jakieś tańce ludowe, może garncarstwo/ceramikopodobne rzeczy...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Postukujacy

#185 ·

Edytowano
Prawdopodobnie grafika, projektowanie architektury, artystyczne zdjęcia albo filmy.

Spanie tydzień pod namiotem czy jedna noc w komfortowym hotelu?
INFP

MarOlk

#186 ·

Motoryzacja, remonty, poszukiwania skarbów.

MarOlk

#187 ·

Hotel, a moje pytanie: Lot na księżyc czy Siri po polsku?

djdenismusic

#188 ·

1 likes
Siri po polsku. Bardziej osiągalne niż lot na księżyc. Przynajmniej w moim przypadku.
Jakie są twoje sposoby na upał?

MarOlk

#189 ·

Picie dużo wody, cień i miska z wodą na stopy. Pod postacią jakiego zwierzęcia chciałbyś się odrodzić?

daszekmdn

#190 ·

Kota.
Mydło w płynie czy w kostce? Dlaczego?

djdenismusic

#191 ·

Do rąk w kostce. Po pierwsze, wygodniejsze w użyciu, a po drugie czytałem, że ponoć wcale mydło w płynie nie jest takie zdrowe. Ponieważ dużo bakterii osadza się na dozowniku ugółem.
Kolej czy transport autobusowy?

Postukujacy

#192 ·

Edytowano
No to jest skomplikowana odpowiedź na to pytanie, bo sporo zależy od przypadku. Kolej ogólnie lubię, ale wybieram autobus, bo łatwiej mi się na niego dostać kiedy jadę np. w rodzinne strony. Z koleją jestem można powiedzieć zżyty, choć ostatnimi lazy te więzi sięnieco poluzowały. Podsumowując, raczej kolej :)

Wiercenie dentystyczne w zębie czy całodzienne wiercenie w ścianach, nad głową u sąsiada? :P
INFP

MarOlk

#193 ·

Już wolę chyba w zębie. Deszczowo i ciepło czy zimno i słonecznie?

daszekmdn

#194 ·

Zimno i słonecznie.
Nie mam pytania. :D

Postukujacy

#195 ·

Ciepło i słonecznie, a jak już musi być, to niech będzie chłodno, ale ze słonkiem. dziś w Krakowie mży i ta pogoda jest taka brrr. a miałem chęć uprawiać balkoning, ale bez słoneczka nie chcę.

Budapeszt czy Bratysława?
INFP

MarOlk

#196 ·

Nie byłem ani tu, ani tu. Lody na patyku czy rożek?

Paulinux

#197 ·

1 likes
Rożek, mniej się człek ewentualnie urypie, a i wafelek potrafi czasem być spoko, chociaż lody na patyku z kolei potrafią mieć fajną polewę.
Wolisz mieć b*rdel w pokoju czy pokój w b*rdelu?
Happy hacking

MarOlk

#198 ·

2 likes
Po co te gwiazdki, wątek od 18 lat, więc nie trza ich. Pokój w burdelu. Wolisz kulkę między łopatki czy łopatką między kulki? :P

Zuzler

#199 ·

1 likes
Nie no, łopatkę między kulki. Te z lodów, nakładanych do wielkieeeeeego wafla, oczywiście.

Wolisz gwałt w samochodzie czy samogwałt w chodzie?

mucha

#200 ·

gwałt w samochodzie bo ciekawsze doznania są. JBL czy Sony?
Poprzednia 10 / 45 Następna