Klasyka czy Heavy metal?
1 likes
Ufff. Ostatnio jak spróbowałam to musiałam przepić Colą bo myślałam że wypuszczę zwierzątko z trzewi. Wstryntne.
Wielka miłość/przyjaźń czy wielka wygrana? W miarę możliwości uzasadnij
Wielka miłość/przyjaźń czy wielka wygrana? W miarę możliwości uzasadnij
Edytowano
Wielka miłość.
Wygrana minie, miłość nie koniecznie.
Na wyjazdach tablet, czy laptop? Uzasadnij czemu.
Wygrana minie, miłość nie koniecznie.
Na wyjazdach tablet, czy laptop? Uzasadnij czemu.
Edytowano
Nie lubię takich małych sprzętów lekkich jak piórko. Takie to to jakieś awaryjne i niezbyt wydajne mi się wydaje. Poza tym laptop lepiej się trzyma, nie lata Ci osobno klawiatura osobno komputer.
Czy miałbyś/miałabyś do kogo zarywać po zmianie orientacji seksualnej?
1 likes
Jednak laptop, bo lepiej się pisze i pracuje na nim. Ile mieliście lat kiedy pierwszy raz w życiu wzięliście samodzielnie kija ii gdzieś poszli?
Edytowano
Z kijem? Nie wiem. Bez kija? 6.
Słuchać jednej piosenki 24 h przez miesiąc, czy w ogóle nie odtwarzać przez ten czas żadnej muzyki?
Słuchać jednej piosenki 24 h przez miesiąc, czy w ogóle nie odtwarzać przez ten czas żadnej muzyki?
Edytowano
Nieeeee! :D Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale raczej nie ma takiej osoby.
-- (Paulinux):
--
-- (Paulinux):
--
3 likes
Zmienić płeć to nie, ale urodzić się jako facet byłoby przyzwoicie.
Zapach letniej nocy czy śpiew ptaków o świcie?
Zapach letniej nocy czy śpiew ptaków o świcie?
Edytowano
Zdecydowanie ptoki. Słuchowe wrażenia mocniejsze są po prostu heheh.
Zgubić się o 3 nad ranem z rozładowanym telefonem i brakiem żadnej możliwości zorientowania się w miejscu pobytu. Pytać kompletnie nieogarniającego pijaczka, czy przeczekać, aż przyjdzie więcej ludzi z możliwością, że nie wrócimy na czas?
Zgubić się o 3 nad ranem z rozładowanym telefonem i brakiem żadnej możliwości zorientowania się w miejscu pobytu. Pytać kompletnie nieogarniającego pijaczka, czy przeczekać, aż przyjdzie więcej ludzi z możliwością, że nie wrócimy na czas?
1 likes
Pytać pijaczka. Czasem pijaczki i ćpuny fajni ludzie so, a jak wyprowadzi w jakiekolwiek miejsce, gdzie będą ludzie, to ci ludzie mnie już wyprowadzą.
1 likes
Lubię. Zwłaszcza jeśli to bazylia i mięta w doniczkach. Gdybyś mógł/mogła komuś zdalnie usunąć konto na Eltenie to zrobiłbyś/zrobiłabyś to. Nie pisz komu, ale odpowiedź uzasadnij.
Edytowano
Zrobiłabym to za niszczenie naszej społeczności tak w ogóle i mojego dobrego nastroju tak w szczególności. :D Oczywiście gdyby to było tak, że wymazałaby się cała otoczka wokół tego, czyli gdyby mnie nie przyłapano i gdyby nie powstało 1000 teorii spiskowych wokół tego.
Popcorn czy krakersy?
Popcorn czy krakersy?