Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 8 / 45 Następna

Julitka

#141 ·

1 likes
Ostatnio KFC i Burgerking, chociaż Mac też się zdarza. Niestety za często. :( Uśredniając, 4 razy w miesiącu. I żeby nie było, strasznie tego nie lubię!
Naleśniki z serem czy z dżemem?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Snajper22

#142 ·

Z serem, choć nie mam nic przeciwko naleśnikom z dżemem.
Gdzie wolał/a spędzić każdy wolny czas, w domu czy w ogrodzie i dlaczego?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Zuzler

#143 ·

Nie mam ogrodu i nigdy nie miałam, więc siłą rzeczy nie umiem porównać. Dlatego wybieram dom, choć pomysł z ogrodem kusi świeżym powietrzem, stałym dostępem do surowego słoneczka, zapachami i takimi tam...

Zuzler

#144 ·

Jak reagujesz na obcych ludzi, pytających od kiedy nie widzisz? Masz może jakiś kreatywny pomysł na spławienie ich i danie do myślenia jednocześnie?

djdenismusic

#145 ·

5 likes
Po prostu odpowiadam. Dla mnie to żadna ujma. Rozumiem ludzką ciekawość. Jeśli ktoś nie jest chamski, i pyta się kulturalnie, to w ten sam sposób odpowiadam w drugą stronę.

misiek

#146 ·

2 likes
Zdecydowanie pizza, ostatnio raz na pół roku, lub mniej niestety. Kulturalnie odpowiadam i nie rozumiem dlaczego z tego powodu mam kogoś spławiać. Ta nienawiść do wszystkiego co żyje was kiedyś zabije.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#147 ·

2 likes
Bycie mistrzem ciętej riposty w niektórych sytuacjach jest zdecydowanie przereklamowane. Odpowiadam po prostu, a jeżeli pytający jest chamsko natarczywy to zmieniam temat. Jakiś czas temu takie pytanie zadała właścicielka pewnej kawiarni. Od słowa do słowa przerodziło się to w nową znajomość i ponad godzinną dyskusję o kulturze punkowej, muzyce lat 90-tycch, modzie etc. Tak więc nie warto być gburem.

MarOlk

#148 ·

Chociaż też trochę rozumiem, że ktoś może niechętnie chcieć dzielić się z kimś obcym w sumie intymnym tematem. Ale wszystko można z kulturką.

Julitka

#149 ·

Marolk, odpowiedź na dwa posty, a pytanie gdzie?

MarOlk

#150 ·

Ok, sorry, Co wprawia cię w melancholię?

djdenismusic

#151 ·

2 likes
Dawno niesłyszane stare kawałki. Jak po latach usłyszę coś, czego moje uszy dawno nie odbierały to automatycznie wracają wspomnienia z lat, kiedy wcześniej grał dany utwór muzyczny. A jeśli są to dobrew spomnienia, od razu zaczynam tęsknić za tymi czasami.

djdenismusic

#152 ·

Co sprawia, że rzucił/rzuciła byś wszystko, co do tej pory się dzieje w okół ciebie, poświęcając maksymalną uwagę temu aktualnemu zdarzeniu w twoim życiu?

Postukujacy

#153 ·

3 likes
Myślę, że mogło by czymśtakim być poznanie fascynującej, jedynej i w ogóle :) osoby z perspektywami na wspólne życie.

3 piętra po schodach czy windą?
INFP

fraaneek

#154 ·

Po schodach, najlepiej po 2.
Rytm czy melogia?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

MarOlk

#155 ·

1 likes
Bass, beat, melody. Rybka na parze czy panierowana?

Julitka

#156 ·

Zależy kiedy. I taką i taką lubię. :)
Frytki czy smażone ziemniaczki

djdenismusic

#157 ·

Smażone ziemniaczki. frytki mi się przejadły.
Kebab z ostrym, łagodnym, czy mieszana mieszana?

MarOlk

#158 ·

Mieszany, ale było już to pytanie. Jak reagujesz, gdy zdarzy ci się spotkanie piątego stopnia z zostawioną byle gdzie hulajnogą elektryczną tudzież rowerem?

Paulinux

#159 ·

Zależy co definiuje się jako spotkanie piątego stopnia.
Najczęściej otrzepuję się i idę dalej.
Happy hacking

daszekmdn

#160 ·

1 likes
Nie miałem takiej sytuacji, ale pewnie w przypływie agresji bym takie ustrojstwo rozdupcył. :D
Zawsze jak na coś wpadnę mam ochotę temu oddać z trzykrotnością
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Poprzednia 8 / 45 Następna