Ostatnio KFC i Burgerking, chociaż Mac też się zdarza. Niestety za często. :( Uśredniając, 4 razy w miesiącu. I żeby nie było, strasznie tego nie lubię! Naleśniki z serem czy z dżemem?
Nie mam ogrodu i nigdy nie miałam, więc siłą rzeczy nie umiem porównać. Dlatego wybieram dom, choć pomysł z ogrodem kusi świeżym powietrzem, stałym dostępem do surowego słoneczka, zapachami i takimi tam...
Po prostu odpowiadam. Dla mnie to żadna ujma. Rozumiem ludzką ciekawość. Jeśli ktoś nie jest chamski, i pyta się kulturalnie, to w ten sam sposób odpowiadam w drugą stronę.
Zdecydowanie pizza, ostatnio raz na pół roku, lub mniej niestety. Kulturalnie odpowiadam i nie rozumiem dlaczego z tego powodu mam kogoś spławiać. Ta nienawiść do wszystkiego co żyje was kiedyś zabije.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Bycie mistrzem ciętej riposty w niektórych sytuacjach jest zdecydowanie przereklamowane. Odpowiadam po prostu, a jeżeli pytający jest chamsko natarczywy to zmieniam temat. Jakiś czas temu takie pytanie zadała właścicielka pewnej kawiarni. Od słowa do słowa przerodziło się to w nową znajomość i ponad godzinną dyskusję o kulturze punkowej, muzyce lat 90-tycch, modzie etc. Tak więc nie warto być gburem.
Dawno niesłyszane stare kawałki. Jak po latach usłyszę coś, czego moje uszy dawno nie odbierały to automatycznie wracają wspomnienia z lat, kiedy wcześniej grał dany utwór muzyczny. A jeśli są to dobrew spomnienia, od razu zaczynam tęsknić za tymi czasami.
Co sprawia, że rzucił/rzuciła byś wszystko, co do tej pory się dzieje w okół ciebie, poświęcając maksymalną uwagę temu aktualnemu zdarzeniu w twoim życiu?
Mieszany, ale było już to pytanie. Jak reagujesz, gdy zdarzy ci się spotkanie piątego stopnia z zostawioną byle gdzie hulajnogą elektryczną tudzież rowerem?
Nie miałem takiej sytuacji, ale pewnie w przypływie agresji bym takie ustrojstwo rozdupcył. :D Zawsze jak na coś wpadnę mam ochotę temu oddać z trzykrotnością
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P