Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 7 / 45 Następna

Zuzler

#121 ·

Żaden, każdy żenujący.

Jak reagujesz na reklamy w środku przeciekawych podcastów czy porywającego filmu w telewizji?

MarOlk

#122 ·

Klnę soczyście. Kiełba biała czy podwawelska?

Postukujacy

#123 ·

Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.

Mieszkanie na parterze czy mieszkanie jak najwyżej?
INFP

MarOlk

#124 ·

Parter. Miłość fizyczna czy miłość do ojczyzny?
-- (Postukujacy):
Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.

--

tomecki

#125 ·

1 likes
W sumie jedno nie zawsze się ma, ale prawie zawsze się chce, drugie nie zawsze się chce, ale z mieciem różnie bywa. U mnie raczej jest więc hm... czy jest jakiś w ogóle wybór?
Spać nago czy w przyodziewku?

Agata.d

#126 ·

Fizyczna. Jest prostrza moim zdaniem. Kiełba biała, nie jestem pewna, czy była odpowiedź na to pytanko. Chomik czy świnka morska?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Agata.d

#127 ·

W przyodziewku zdecydowanie. Jakoś tak lepiej się czuję. Pytanie powyżej.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

MarOlk

#128 ·

Świnka morska. Ulubiona zabawka z dzieciństwa

Postukujacy

#129 ·

Resorak w kolorze żółtym.

ćma czy mucha?
INFP

MarOlk

#130 ·

Błe, żadne cholerstwo. Wiesz jak skwierczy i śmierdzi ćma w lampie owadobójczej? Ponton czy kajak?

daszekmdn

#131 ·

Kajak.
Telewizor czy vod?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Agata.d

#132 ·

Vod, bo żadko coś oglądam. Nawet nie mam telewizora. Zresztą uważam, że w dzisiejszych czasach nie jest on aż tak potrzebny.

Agata.d

#133 ·

Piwo jasne czy ciemne?

Paulinux

#134 ·

No jasne że ciemne, jasne? Tak serio tonawet nie wiem, jak piję piwo to smakowe więc nawet nie jestem w stanie wyczuć.
Twoja główna zaleta i główna wada?
Happy hacking

Agata.d

#135 ·

Wada jest taka, że mam mało cierpliwości zwłaszcza do starszych ludzi. A zaleta? Jestem empatyczna i zawsze gotowa do pomocy innym, chociaż nauczyłam się zdrowego egoizmu, ale trochę i to zajęło. Impreza w klubie, czy domówka?

misiek

#136 ·

Domówka jednak. Pizza, czy kebab?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Agata.d

#137 ·

1 likes
Pizza. Po kebabie zawsze jakoś tak mi ciężko na żołądku no i kiedyś niestety się nim strułam. Lato czy zima?

Krzycha

#138 ·

1 likes
Każda z wymienionych pór roku ma swój urok, więc obie, ale pod warunkiem, że obie są jakieś. Lato ma być gorące, z bardzo ciepłymi nocami, soczysto-owocowe, przeplatane słońcem, deszczem i burzą bez łachy. Zima koniecznie na wsi, śnieżna, wyciszająca, pachnąca bielą i świeżością. .
Jaki typ osobowości najbardziej Ci imponuje? Koniecznie uzasadnij dlaczego.

kazek5p

#139 ·

Zdecydowanie jak Najwyżej, tak aby móc bez przeszkód zamontować antene np. na dachu.
Sam mam mieszkanie właśnie w najwyższej pozycji i to był jeden z warunków.
Najwspanialsza książka, którą przeczytałaś/eś?
-- (Postukujacy):

--

Zuzler

#140 ·

2 likes
No dobrze, niech będzie.
Naprawdę duże wrażenie robią na mnie ludzie, którzy postępują zgodnie z tym, co sami głoszą, zwłaszcza ludzie wierzący, uczciwie i rzetelnie stosujący się do 10 przykazań, wykazujących chęć poznawania innych ludzi, ich poglądów i starających się rozumieć zamiast osądzać. Tego akurat nie robią, na szczęście, jedynie wierzący i to super, ale jak ktoś do tego wierzy i swoją filozofię życiową na tym oprze, mam do niego szacunek, bo to trudna droga, ale sama w środku czuję, że właściwa, dlatego podziwiam. Jednak otwarty umysł i gotowość do wysłuchania kogoś, nauczenia się czegoś o nim i wyobrażenia sobie siebie w jego sytuacji czy poglądach, choć na chwilę wystarczającą do pojęcia logiki, którą się on kieruje, cenię bardzo wysoko.

Pytanie ode mnie:
jak często jadasz fastfoody i które lubisz najbardziej?
Poprzednia 7 / 45 Następna