Parter. Miłość fizyczna czy miłość do ojczyzny? -- (Postukujacy): Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.
Mieszkanie na parterze czy mieszkanie jak najwyżej?
W sumie jedno nie zawsze się ma, ale prawie zawsze się chce, drugie nie zawsze się chce, ale z mieciem różnie bywa. U mnie raczej jest więc hm... czy jest jakiś w ogóle wybór? Spać nago czy w przyodziewku?
No jasne że ciemne, jasne? Tak serio tonawet nie wiem, jak piję piwo to smakowe więc nawet nie jestem w stanie wyczuć. Twoja główna zaleta i główna wada?
Wada jest taka, że mam mało cierpliwości zwłaszcza do starszych ludzi. A zaleta? Jestem empatyczna i zawsze gotowa do pomocy innym, chociaż nauczyłam się zdrowego egoizmu, ale trochę i to zajęło. Impreza w klubie, czy domówka?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Każda z wymienionych pór roku ma swój urok, więc obie, ale pod warunkiem, że obie są jakieś. Lato ma być gorące, z bardzo ciepłymi nocami, soczysto-owocowe, przeplatane słońcem, deszczem i burzą bez łachy. Zima koniecznie na wsi, śnieżna, wyciszająca, pachnąca bielą i świeżością. . Jaki typ osobowości najbardziej Ci imponuje? Koniecznie uzasadnij dlaczego.
Zdecydowanie jak Najwyżej, tak aby móc bez przeszkód zamontować antene np. na dachu. Sam mam mieszkanie właśnie w najwyższej pozycji i to był jeden z warunków. Najwspanialsza książka, którą przeczytałaś/eś? -- (Postukujacy): Mielę w ustach przekleństwo i rzucam się do przyciskó sterowania, by ja szybko pominąć.
Mieszkanie na parterze czy mieszkanie jak najwyżej?
No dobrze, niech będzie. Naprawdę duże wrażenie robią na mnie ludzie, którzy postępują zgodnie z tym, co sami głoszą, zwłaszcza ludzie wierzący, uczciwie i rzetelnie stosujący się do 10 przykazań, wykazujących chęć poznawania innych ludzi, ich poglądów i starających się rozumieć zamiast osądzać. Tego akurat nie robią, na szczęście, jedynie wierzący i to super, ale jak ktoś do tego wierzy i swoją filozofię życiową na tym oprze, mam do niego szacunek, bo to trudna droga, ale sama w środku czuję, że właściwa, dlatego podziwiam. Jednak otwarty umysł i gotowość do wysłuchania kogoś, nauczenia się czegoś o nim i wyobrażenia sobie siebie w jego sytuacji czy poglądach, choć na chwilę wystarczającą do pojęcia logiki, którą się on kieruje, cenię bardzo wysoko.
Pytanie ode mnie: jak często jadasz fastfoody i które lubisz najbardziej?