Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 12 / 45 Następna

Zuzler

#221 ·

No obie, obie. Krupnik z porządną kaszą jęczmienną, szczawiówka z jajuniem i ziemniaczkami. Pychotka, proszę pana, pychotka. :)

Zuzler

#222 ·

Stringi czy jakieś bardziej zabudowane majty?

cinkciarzpl

#223 ·

Stringi rzecz jasna. Jakoś tak kręcą na babie. Ale nie wymagam, jak ma się wbijać gdzie nie trza i dżaźnić co nie trza :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zuzler

#224 ·

A pytanie gdzie?

Postukujacy

#225 ·

1 likes
No właśnie pytanie z powodu stringów schowało się cyba tam gdzie nie powinno. :D
INFP

cinkciarzpl

#226 ·

Wóda, czy gorzoł? :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Paulinux

#227 ·

Widzę że Twoje pytanie zablokowało wątek, a więc odpowiem że nic. xD
Ale jak już muszę coś wybrać to wódka.
No dobra.
Najbardziej absurdalny/nieprzeciętny tekst na podryw który sprzedałeś/aś?
Happy hacking

Julitka

#228 ·

Kochanie, dlaczego Ty musisz być aż tak pruderyjny? xdddd
Klamki, czy gałki do drzwi?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

MarOlk

#229 ·

2 likes
W liceum. Ale siara jak cholera. Próba poloneza na sali gimnastycznej. Obserwuję całość z piętra nad salą gimnastyczną. Obok śliczna dziewczyna z innej klasy. Zamiast zapytać po prostu czy chciałaby zatańczyć ze mną na próbie to wydukalem coś w stylu"hej, chcesz się zabawić? :P. Grill czy ognicho?

MarOlk

#230 ·

1 likes
Klamki. Tego kto gałki wymyślił należałoby powiesić. ć.

Zuzler

#231 ·

2 likes
Grill, przynajmniej nie będę unieruchomiona z jakimś debilnym kijem przez pół godziny tylko po to, by dowiedzieć się, że trzymałam go cały czas za wysoko lub o 10cm za bardzo na prawo i kiełbasa się jedynie odrobinę osmaliła i rozgrzała.

Jaka biżuteria Ci się podoba?

Postukujacy

#232 ·

Taka, którą się można bawić palcami ;P raczej coś obłego w swym kształcie.

Jeżeli potrafisz to wskaż przysłowie lub powiedzenie, które szczególnie do ciebie pasuje.
INFP

Paulinux

#233 ·

Edytowano 1 likes
Mrówki są pracowitsze od pszczół. Nie tracą czasu na zbędne bzykanie, (szwajc.)
To tak a propos tego że nie mam zbytnio czasu na związki hahaha
Jakie jest Twoje odkrycie tego miesiąca?
Happy hacking

Krzycha

#234 ·

Hmm… Ludzie są bardziej biedni niż z pozoru mogłoby się wydawać.
Jaka osoba z pośród Eltenowiczów wzbudza w Tobie najwięcej emocji?

misiek

#235 ·

Zuzler traperów i podobnych za kostki i dalej. Srebrne łańcuszki bransoletki grubsze, lub cieńsze i generalnie srebrna. Postukujący, krupniczek zdecydowanie. Marolk ognicho, ma to swój klimat.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Julitka

#236 ·

@Krzycha Zależy od momentu. :D
Wolisz nosić w pracy szpilki (względnie ciasny krawat) i zarabiać 100 zł miesięcznie więcej, czy zwykłe buty (bez krawata) i nie zarabiać?

MarOlk

#237 ·

W krawacie i wincej kasy. Jak mówi klasyczne dzieło: "klient w krawacie jest mniej awanturujący się". A przypominam, że w krawacie to i grabarze pracują. Taaa, mój ojciec ma 1000 ludzi pod sobą - kosi trawę na cmentarzu. Praca z ludźmi czy samemu, a ściślej taka, która nie wymaga tego kontaktu?

Julitka

#238 ·

Edytowano 2 likes
Ooo, interesujące pytanie. :D Teoretycznie bezkontaktowa. Ale do końca nie wiem, bo na razie jestem na etapie rozgrzebywani psychiki i wydaje mi się, że mój introwertyzm jest chyba trochę sztuczny, narzucony przez życie.
Ptasie mleczko czy delicje?

MarOlk

#239 ·

1 likes
Delicje, delicje i jeszcze raz delicje. Najpierw językiem kruszę czekoladę i ją zjadam oddzielając przy tym galaretkę. Potem pałaszuję biszkopcik, Na końcu hmmm, miodzio, orgazm i cymesik, zaczynam zabawę z galaretką :P. To wybiegnijmy w przyszłość albo przenieśmy się w przeszłość. Kolacja wigilijna i jej najsmaczniejszy kulinarny punkt.

Zuzler

#240 ·

1 likes
Rrrrryyyybbbbaaaaaaa! Przede wszystkim ta smażona i ta po grecku. <3

Jakiego hotdoga najchętniej zamawiasz w Żabce?
Poprzednia 12 / 45 Następna