Agresją/smutkiem, w zależności od przypadku czy się na kimś zawiodłam, czy też jest to standardowa sytuacja w jego wykonaniu/mam tego kogoś głęboko. I oczywiście opowiadaniem o tej osobie moim przyjaciołom :D Co łączy Twojego najlepszego przyjaciela i najgorszego wroga?
W pierwszej kolejności przeznaczyłbym na osoby potrzebujące. W drugim kroku wsparłbym parafie diasporalne polskiej autokefalicznej cerkwi prawosławnej, a na sam koniec wydałbym na swoje przyjemności. Jakie seriale telewizyjne lubicie oglądać najbardziej?
Generalnie to wolę takie mini seriale, jak jest za długi to zaczyna mi się nudzić po jakimś czasie. Moje ulubione z takich mini seriali to: Kruk wszystkie trzy sezony, mały zgon, Klangor. Krakowskie potwory. Z dłuższych to echo serca, archiwista, drogi wolności, Wojenne dziewczymy, no i oczywiście stulecie winnych. Gdybyś miał/a możliwość przeniesienia się do świata fantasy to kim chciał/abyś zostać? Elfem, wampirem, wilkołakiem, a może krasnoludem? Być może kimś innym?
Hm, gdyby tak było by to możliwe to chciałabym zostać podróżnikiem, mającym dostęp do wielu światów. Czasem wpadłabym do tego wiedźmińskiego, żeby zobaczyć co słychać u Ciri, czasem zawitałabym do Thornu na ploteczki z Dorą wilk, a innym razem odwiedziłabym królestwo światła i pomagałabym mieszkańcom spełniać niemożliwą misję ratowania świata na powieszchni. Prawdziwy przyjaciel to taki który?
Jest z Tobą we wszystkim co robisz, wspiera Cię, cieszy się twoim szczęściem, jest mu smutno kiedy Ci nie wychodzi. Ciągnie Cię w górę a nie w dół. Najważniejsza rzecz którą dał Ci Elten?
Łatwą komunikację z najbliższymi osobami jak nie było Telegrama. Uznajmy, żejest reinkarnacja: Masz do wyboru w przyszłym życiu zostać którymś z obecnych AI, dzięki temu może być ono bardziej dopracowane. Którym?
Zależy kto. :) Jeśli jest to ktoś, z kim dobrze mi się gada, to niech dzwoni, byle nie za często. Jeśli natomiast nie potrafi się wypowiadać, a nie jesteśmy blisko, to niech piszę. Wolisz uczyć się obcego języka, czy uczyć kogoś polskiego.
W sumie to jak rwanie zęba, co rzadko się zdarzało, no to tak. Do innych czynności zależy jak głęboko wiertłem będzie wjazd i czy trzeba. Ufam dętyście i jak powie,że nie powinno dotknąć nerwu, to mi nie trzeba znieczulenia.
Tak, siedziałam wtedy w aucie i uczyłam się na sprawdzian, latało jakieś tałatajstwo, myślałam że akurat mucha, i głupotę zrobiłam, bo ubiłam ją palcem którym czytałam i okazało się że to była osa. Dlatego przygotowałam się gorzej, ale pani od gegry nie uznała moich tłumaczeń. Nad czym samodzielnościowym musisz popracować?
Nad gotowaniem, na surowo jestem w stanie zrobić wszystko i przygotować do gotowania też, ale w domu mam tak okropną gazową kuchenkę, że na niej się raczej niespecjalnie nauczę, inna rzecz że nie bardzo mam z kim. Jaki gatunek książek lubisz najbardziej?
Żelki, żelki i jeszcze raz żelki. Mdlejesz. Budzisz się na polach grunwaldzkich w bitewnym zgiełku. Do kogo się przyłączasz? Do naszych czy Krzyżaków? No, chyba, żeś sam Krzyżak.