Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 34 / 45 Next

MarOlk

#661 ·

Błoto na nogach. Powiedz mi proszę, gdzie jest to miejsce, gdzie jest ten lepszy świat. Niebo z dziecięcych lat? Czy ktoś odpowiedź zna?

Tygrysica

#662 ·

Jak to? Przecież wiadomo, że na Wspólnej. :d

Obiad na śniadanie, czy śniadanie na obiad?
Miarą miłości jest miłość bez miary

MarOlk

#663 ·

Śniadanie na obiad. Budzikom śmierć, chociaż kto rano wstaje temu Pan Bóg daje. Masło na słomie czy słoma na maśle?

Zuzler

#664 ·

Masło na słomie, brzmi bardziej sielankowo.

Gdzie ten, który powie Ci
Że do końca Twoich dni
Że do ostatniego tchu
Będziesz całym życiem mu?

Snajper22

#665 ·

Jeszcze nie odkryłam jego lokalizacji. :)
Gdybyś musiał, musiała zmienić swoje imię, jakie byłoby Twoje nowe imię?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Zuzler

#666 ·

Chyba mniej charakterystyczne. Zauważyłam, że wszystkie moje imienniczki w książkach czy serialach, a nawet w życiu mają trudne charaktery, są nietuzinkowe, ale i dziwne. Albo po prostu są małpami bez czci i wiary lub nieodpowiedzialnymi idiotkami.

A teraz serio: kto za tobą w szkole ganiał? Był ktoś taki? A może kilka osób?

Tygrysica

#667 ·

1 likes
Hm. Gdybym miała zminić imię to zdecydowanie na Weronikę. Czy ktoś za mną w szkole ganiał? Był taki jeden. Raczej nikt z was go nie zna, inicjały PW.

Jak chce ci się bardzo pić, po co sięgasz: wodę, sok, czy piwo?
Miarą miłości jest miłość bez miary

MarOlk

#668 ·

1 likes
Po wodę, może być z sokiem. Na co byś przeznaczył trzy dodatkowe godziny w dobie?

Zuzler

#669 ·

Na uregulowywanie snu i dodatkowy opierdzieling w tych dniach, w których roboty jest potąd i nie wiadomo w co najpierw ręce włożyć.

Kiedy znajdziemy się na zakręcie, co z nami będzie?

MarOlk

#670 ·

1 likes
Zadziała na nas siła odśrodkowa. A kiedy przyjdzie także po ciebie zegarmistrz światła purpurowy to co zrobisz, oprócz tego, że będziesz jasny i gotowy?

Zuzler

#671 ·

Pewnie z nim pójdę, skoro się tak pofatyguje.

Jak często Twoim zdaniem powinno się odkurzać w domu?

MarOlk

#672 ·

2 likes
Raz na tydzień wystarczy. A teraz komentarze, że mam syf za 3, 2, 1 start :P Koza kojarzy ci się z e zwierzęciem, piecykiem czy obiektem seksualnym?

Postukujacy

#673 ·

Edited
Mnie to jakoś przede wszystkim z tym co w nosie siedzi i się to potajemnie wydłubuje :)

Która herbata (pytam o kolor) myśli rozjaśnia?
INFP

misiek

#674 ·

Koza ze zwierzęciem. Odkurzam raz w tygodniu i syfu raczej nie mam, co najwyżej w sprzęcie :D Herbata to czarna i mocna daje powera. Gdzie spędzasz wakacje?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#675 ·

Pod palmą.
Na balkonie.
Bo nikt mnie nie zaprosił nigdzie, a żadnych wyjazdów bardziej zorganizowanych też sobie nie ogarnęłam.

Myślisz może, że więcej coś znaczysz, bo masz rozum, dwie ręce i chęć?

misiek

#676 ·

Tak właśnie myślę. Są dni kiedy mówisz dość i żyjesz sobie sam na złość?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#677 ·

1 likes
Tak. Z radiem na uszach i wartości swej, w pełni świadomy, świadomy, że hej. Komu auto, komu chatę? Komu awansować tatę? Komu nie podawać ręki? Komu słowa do piosenki?

Zuzler

#678 ·

Nie wiem, komu, załżę się jednak, że ani mi, ani Tobie.

Gdzie są chłopcy z tamtych lat?

misiek

#679 ·

Jak dinozaury wymarły. Jedyny egzemplaż to ja. Dlaczego tak jest, że takie same oczy widzą dwie rużne rzeczy, takie same uszy słyszą dwa różne słowa. Język wielu ludzi mówi coś zupełnie innego, niż w tym czasie myśli głowa?

Zuzler

#680 ·

Po przemyśleniach, może nie szczególnie dogłębnych, ale jednak zaistniałych dochodzę do wniosku, że to w jakiejś, nie wiem w jakiejś stanowczo, części, skutek naszego bycia kulturalnym.

A kto się kocha w tobie?
Previous 34 / 45 Next