Wódka! Z hm, tym co jest xD. A tak serio: Taki drink albo Malibu albo taki podobny co jest z mlekiem czy czymś tam :D. Nazwy zapomniałem Co robisz gdy nie ma prądu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Mikrofala Lg, którą w domu ja jedyny potrafię naprawić gdy się zawiesi. Miała jeszcze ekspres do kawy, ale coś jakby już nieszczelne. Gdyby nie ja już 3 razy by na hasioku wylądowała. Ulubiony zespół muzyczny?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Franeek Tak, jeszcze nigdy nie prubowałam, więc trzeba będzie to kiedyś nadrobić. Co byś wolał/a, zgubienie się w lesie w środku nocy, czy w górach w środku nocy i dlaczego, akórat ten wybór?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Sushi nie, zdecydowanie nie i jeszcze raz nie pod żadną postacią. Za 500 kupił bym słuchawki Sony te co ma Pates modelu nie pamiętam. Mam nadzieję, że długo by pograły. A to zależy w śród jakich maszyn, bo w śród pił, wiertarek i takich tam to zdecydowanie wybieram kwiaty, ale w śród samochodów i motocykli to mogę spędzić. Życie w śród przyjaznych ci ludzi, czy samotnie z kotem na kanapie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.