Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 33 / 45 Następna

MarOlk

#641 ·

1 likes
Ostatnie rozczarowanie to, że trudno znaleźć dobre dziecko. Nawet bratanica mnie olewa. Jaki jest twój ulubiony drink?

daszekmdn

#642 ·

Wódka! Z hm, tym co jest xD.
A tak serio:
Taki drink albo Malibu albo taki podobny co jest z mlekiem czy czymś tam :D. Nazwy zapomniałem
Co robisz gdy nie ma prądu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

misiek

#643 ·

Co ty masz w głowie?
-- (Zuzler):
Nie jadłam jezcze ani opiekunki, ani dziecka, więc nie wiem, jak trudno/łatwo jest trafić na dobre.

Ponawiam swoje poprzednie pytanie.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#644 ·

Koksu 5 gram, oczywiście.

Postukujacy

#645 ·

@Daszek: Zwykle to jakoś w burzę wypada, a rzadko kiedyindziej. Wtedy najczęściej drzemię, tak kojarzę :)

Ulubione urządzenie kuchenne lub sprzęt takiż?
INFP

misiek

#646 ·

Edytowano
Mikrofala Lg, którą w domu ja jedyny potrafię naprawić gdy się zawiesi. Miała jeszcze ekspres do kawy, ale coś jakby już nieszczelne. Gdyby nie ja już 3 razy by na hasioku wylądowała. Ulubiony zespół muzyczny?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tygrysica

#647 ·

Bajm, budka suflera, scorpions, pink floyd i Europe.

Jak pić to we dwoje, czy we dwie lub we dwóch?
Miarą miłości jest miłość bez miary

Zuzler

#648 ·

Edytowano
Płeć nieistotna, byle się dobrze piło i potem nie rozpowiadano na lewo i prawo, co człowiek wyrabiał.

Kto pierwszy szedł przed siebie, kto pierwszy cel wyznaczył?

MarOlk

#649 ·

Chuck Norris. Dlaczego dziewczyna szamana nie zazna nigdy snu?

Zuzler

#650 ·

Edytowano
A jak zaznać snu, gdy najpierw jesteś szamany, a potem już, jak rozumiem, jesteś wszamany? To nie są najlepsze warunki do spania.

Powiedz, ile jeszcze spadnie gwiazd,
Zanim odgadniemy noc?

Postukujacy

#651 ·

A tak ze dwie, co by było chociaz po jednej dla każdego.

Czy lubisz zapach książek a jeśli tak, to wolisz nowe czy stare zapachy książek?
INFP

fraaneek

#652 ·

1 likes
Stare. Kojarzą mi się z biblioteką.
Jak powiedzieć "Jaś obszedł jezioro" w trybie biernym?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

fraaneek

#653 ·

Oj! Chyba zatkałęm wątek.
Sushi tak czy nie, a jeśli tak to czy rozróżniasz jego różne rodzaje i które lubisz?
Harmonię w domu zapewni akordeon.

MarOlk

#654 ·

2 likes
Jezioro zostało oblezione przez Jasia, tudzież obszedłnięte czy tam obchodznięte.

Snajper22

#655 ·

@Franeek
Tak, jeszcze nigdy nie prubowałam, więc trzeba będzie to kiedyś nadrobić.
Co byś wolał/a, zgubienie się w lesie w środku nocy, czy w górach w środku nocy i dlaczego, akórat ten wybór?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Zuzler

#656 ·

Edytowano
W lesie, większe szanse na przeżycie przynajmniej do rana.

Gdybyś teraz dostał/a 500 zł z zastrzeżeniem, że masz sobie kupić coś fajnego i pożytecznego za razem, czego będziesz długo używać, co by to było?

Tygrysica

#657 ·

Perfumy dobrej marki, na przykład Gucci.

Jak wolałabyś, wolałbyś, spędzieć dzień: pośród kwiatów, czy pośród maszyn?

misiek

#658 ·

Sushi nie, zdecydowanie nie i jeszcze raz nie pod żadną postacią. Za 500 kupił bym słuchawki Sony te co ma Pates modelu nie pamiętam. Mam nadzieję, że długo by pograły. A to zależy w śród jakich maszyn, bo w śród pił, wiertarek i takich tam to zdecydowanie wybieram kwiaty, ale w śród samochodów i motocykli to mogę spędzić. Życie w śród przyjaznych ci ludzi, czy samotnie z kotem na kanapie?

djdenismusic

#659 ·

Zdecydowanie ludzie. Kotów nie lubię :P
Gdzie się podziały, tamte prywatki?

Tygrysica

#660 ·

One się podziały i przestały się dziać, tak po prostu.

Krew na rękach, czy błoto na nogach?
Poprzednia 33 / 45 Następna