Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 32 / 45 Następna

misiek

#621 ·

Wętka. Upał czy deszcz?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

klonowiak

#622 ·

deszcz jestem rolnikiem.pis czy po żartem

misiek

#623 ·

Nic, to jak wybór kijem po łbie, albo kopa w jaja. Upić się, czy upalić?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

djdenismusic

#624 ·

Chyba jednak wolę alko. Zapach gandzi mi jakoś nie podchodzi. A po upaleniu straszliwie zamulam, i chce mi się spać.
Spanie w pile? Czy picie w spale?

Zuzler

#625 ·

Ani tu, ani tu nie mam żadnych znajomości, wybiorę więc spanie w Pile, bo potencjalnie mniej szkodliwe dla mnie i otoczenia, a i finansowo mogę na tym lepiej wyjść.

Jakie kobiece głosy są dla Ciebie najbardziej interesujące?

MarOlk

#626 ·

Niskie i głębokie, oraz wyższe z lekką chrypką. Jakie męskie głosy są dla ciebie najbardziej interesujące i irytujące?

Tygrysica

#627 ·

Lubię niskie męskie głosy. Basy i barytony są przeze mnie "pożądane". Zdarzają się jednak mężczyźni o wysokich głosach, które też mi się podobają. Irytują mnie chrypliwe i jednocześnie wysokie.

Piwo w plastikowym kuflu, czy wódka z plastikowego kieliszka?
Miarą miłości jest miłość bez miary

Postukujacy

#628 ·

Wódka z tego plastiku niech będzie.

Czy lubisz czasem komuś wbić szpilę?
INFP

Zuzler

#629 ·

Edytowano
Lubię, a co.

Jak zachował/abyś się, co powiedział/a, gdybyś, otworzywszy drzwi swojego domu, zobaczył/a, że sąsiad, którego uważała/eś za spoko gościa, właśnie kończy srać na twoją wycieraczkę?

daszekmdn

#630 ·

Nauczył swojego kota srać na jego. Przypomniało mi się pewne opowiadanie chatu GPT :D.
Patyki czy badyle? Jaka jest różnica?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#631 ·

Patyk jest opadnięty, badyl może jeszcze rosnąć i mieć, brzydkie i liche, ale jednak liście. Nie wiem, co lepsze, w sumie.

Czy lubisz bez?

misiek

#632 ·

Lubię bez i lubię bez :D Przyczajony tygrys, czy ukryty smok?

Postukujacy

#633 ·

To z dwojga tego wole ukrytego smoka.

Pan Samochodzik czy Piotruś Pan?
INFP

MarOlk

#634 ·

1 likes
Jasne, że Pan Samochodzik. Piotruś Pan to ciota. Przejażdżka Ferrari czy Rolls - Roycem?

misiek

#635 ·

Ferrari zdecydowanie i zdecydowanie Pan Samochodzik. Dziady czy Chłopi?

Zuzler

#636 ·

2 likes
"CHłopi", naprawdę porządna książka.

W realu wolałbyś mieć za sąsiada Kiepskiego, Boczka czy Paździocha?

MarOlk

#637 ·

Boczka, bo Paździoch to menda, a Ferdek to kanalia. No to w konwencji. Bigos na świnskim ryju czy mongolski balet?

misiek

#638 ·

A boczek to świnia i co teraz? Kiepskiego, Paździochów już miałem i nigdy więcej. Bigos na świńskim ryju jednak. Czy trudniej znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, czy dobre dziecko?

Zuzler

#639 ·

Bigos, w balecie nie gustuję, zwykle transmisje nie grzeszą dostępnością. :P

Jakie było Twoje ostatnie rozczarowanie?

Zuzler

#640 ·

Nie jadłam jezcze ani opiekunki, ani dziecka, więc nie wiem, jak trudno/łatwo jest trafić na dobre.

Ponawiam swoje poprzednie pytanie.
Poprzednia 32 / 45 Następna