Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Started by Paulinux 891 posts last post 7 days ago Page 32 of 45

Wętka. Upał czy deszcz?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

deszcz jestem rolnikiem.pis czy po żartem

Nic, to jak wybór kijem po łbie, albo kopa w jaja. Upić się, czy upalić?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Chyba jednak wolę alko. Zapach gandzi mi jakoś nie podchodzi. A po upaleniu straszliwie zamulam, i chce mi się spać.
Spanie w pile? Czy picie w spale?

Ani tu, ani tu nie mam żadnych znajomości, wybiorę więc spanie w Pile, bo potencjalnie mniej szkodliwe dla mnie i otoczenia, a i finansowo mogę na tym lepiej wyjść.

Jakie kobiece głosy są dla Ciebie najbardziej interesujące?

Niskie i głębokie, oraz wyższe z lekką chrypką. Jakie męskie głosy są dla ciebie najbardziej interesujące i irytujące?

Lubię niskie męskie głosy. Basy i barytony są przeze mnie "pożądane". Zdarzają się jednak mężczyźni o wysokich głosach, które też mi się podobają. Irytują mnie chrypliwe i jednocześnie wysokie.

Piwo w plastikowym kuflu, czy wódka z plastikowego kieliszka?
Miarą miłości jest miłość bez miary

Wódka z tego plastiku niech będzie.

Czy lubisz czasem komuś wbić szpilę?
INFP

#629 Edited

Lubię, a co.

Jak zachował/abyś się, co powiedział/a, gdybyś, otworzywszy drzwi swojego domu, zobaczył/a, że sąsiad, którego uważała/eś za spoko gościa, właśnie kończy srać na twoją wycieraczkę?

Nauczył swojego kota srać na jego. Przypomniało mi się pewne opowiadanie chatu GPT :D.
Patyki czy badyle? Jaka jest różnica?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Patyk jest opadnięty, badyl może jeszcze rosnąć i mieć, brzydkie i liche, ale jednak liście. Nie wiem, co lepsze, w sumie.

Czy lubisz bez?

Lubię bez i lubię bez :D Przyczajony tygrys, czy ukryty smok?

To z dwojga tego wole ukrytego smoka.

Pan Samochodzik czy Piotruś Pan?
INFP

#634 1 like

Jasne, że Pan Samochodzik. Piotruś Pan to ciota. Przejażdżka Ferrari czy Rolls - Roycem?

Ferrari zdecydowanie i zdecydowanie Pan Samochodzik. Dziady czy Chłopi?

#636 2 likes

"CHłopi", naprawdę porządna książka.

W realu wolałbyś mieć za sąsiada Kiepskiego, Boczka czy Paździocha?

Boczka, bo Paździoch to menda, a Ferdek to kanalia. No to w konwencji. Bigos na świnskim ryju czy mongolski balet?

A boczek to świnia i co teraz? Kiepskiego, Paździochów już miałem i nigdy więcej. Bigos na świńskim ryju jednak. Czy trudniej znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, czy dobre dziecko?

Bigos, w balecie nie gustuję, zwykle transmisje nie grzeszą dostępnością. :P

Jakie było Twoje ostatnie rozczarowanie?

Nie jadłam jezcze ani opiekunki, ani dziecka, więc nie wiem, jak trudno/łatwo jest trafić na dobre.

Ponawiam swoje poprzednie pytanie.