Wętka. Upał czy deszcz?
Chyba jednak wolę alko. Zapach gandzi mi jakoś nie podchodzi. A po upaleniu straszliwie zamulam, i chce mi się spać.
Spanie w pile? Czy picie w spale?
Spanie w pile? Czy picie w spale?
Ani tu, ani tu nie mam żadnych znajomości, wybiorę więc spanie w Pile, bo potencjalnie mniej szkodliwe dla mnie i otoczenia, a i finansowo mogę na tym lepiej wyjść.
Jakie kobiece głosy są dla Ciebie najbardziej interesujące?
Jakie kobiece głosy są dla Ciebie najbardziej interesujące?
Niskie i głębokie, oraz wyższe z lekką chrypką. Jakie męskie głosy są dla ciebie najbardziej interesujące i irytujące?
Lubię niskie męskie głosy. Basy i barytony są przeze mnie "pożądane". Zdarzają się jednak mężczyźni o wysokich głosach, które też mi się podobają. Irytują mnie chrypliwe i jednocześnie wysokie.
Piwo w plastikowym kuflu, czy wódka z plastikowego kieliszka?
Piwo w plastikowym kuflu, czy wódka z plastikowego kieliszka?
Wódka z tego plastiku niech będzie.
Czy lubisz czasem komuś wbić szpilę?
Czy lubisz czasem komuś wbić szpilę?
Edytowano
Lubię, a co.
Jak zachował/abyś się, co powiedział/a, gdybyś, otworzywszy drzwi swojego domu, zobaczył/a, że sąsiad, którego uważała/eś za spoko gościa, właśnie kończy srać na twoją wycieraczkę?
Jak zachował/abyś się, co powiedział/a, gdybyś, otworzywszy drzwi swojego domu, zobaczył/a, że sąsiad, którego uważała/eś za spoko gościa, właśnie kończy srać na twoją wycieraczkę?
Nauczył swojego kota srać na jego. Przypomniało mi się pewne opowiadanie chatu GPT :D.
Patyki czy badyle? Jaka jest różnica?
Patyki czy badyle? Jaka jest różnica?
Patyk jest opadnięty, badyl może jeszcze rosnąć i mieć, brzydkie i liche, ale jednak liście. Nie wiem, co lepsze, w sumie.
Czy lubisz bez?
Czy lubisz bez?
To z dwojga tego wole ukrytego smoka.
Pan Samochodzik czy Piotruś Pan?
Pan Samochodzik czy Piotruś Pan?
1 likes
Jasne, że Pan Samochodzik. Piotruś Pan to ciota. Przejażdżka Ferrari czy Rolls - Roycem?
2 likes
"CHłopi", naprawdę porządna książka.
W realu wolałbyś mieć za sąsiada Kiepskiego, Boczka czy Paździocha?
W realu wolałbyś mieć za sąsiada Kiepskiego, Boczka czy Paździocha?
Boczka, bo Paździoch to menda, a Ferdek to kanalia. No to w konwencji. Bigos na świnskim ryju czy mongolski balet?
A boczek to świnia i co teraz? Kiepskiego, Paździochów już miałem i nigdy więcej. Bigos na świńskim ryju jednak. Czy trudniej znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, czy dobre dziecko?
Bigos, w balecie nie gustuję, zwykle transmisje nie grzeszą dostępnością. :P
Jakie było Twoje ostatnie rozczarowanie?
Jakie było Twoje ostatnie rozczarowanie?