Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 31 / 45 Next

Tygrysica

#601 ·

Kubeczek moczu. To wrażenie mam już za sobą.

Tak jeszcze w kwestii piernika i wiatraka, to ja zawsze mówiłam, że mają wspólne drugie i oraz ostatnie k.

Owoce, warzywa, czy mięso?
Miarą miłości jest miłość bez miary

MarOlk

#602 ·

Wszystko. Dieta powinna być zbilansowana. Pierniczki z lukrem czy czekoladą?

Paulinux

#603 ·

Edited
Z czekoladą chociaż nie kocham pierników.
Jaki konstrukt językowy przytuliłbyś do języka polskiego literackiego z potocznego lub jakiegoś obcego języka? Mile widziane coś co nie ma odpowiednika lub jest on niezgrabny.
Happy hacking

misiek

#604 ·

Eltenie, czy właśnie osiągnąłeś dna?
-- (djdenismusic):
Uwielbiam adidasa z seri sport! Ten zapach kojarzy się z moimi najlepszymi chwilami w życiu.
Co wolisz. Kubeczek moczu, czy widelczyk gówna?
Pozdro dla kumatych XD

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Paulinux

#605 ·

I znowu zrobiłam zator w wątku, a więc:
Brakuje mi zakluczania z rosyjskiego. OK, zamykasz drzwi, ale nie wiadomo czy na klucz czy tylko na klamkę.
Czy bardziej dotknęłoby Cię jakby ktoś z rodziny chciał zmienić swoją tożsamość płciową czy ktoś z przyjaciół?
Happy hacking

Zuzler

#606 ·

Jak z rosyjskiego, z poznańskiego, proszę pani, z poznańskiego.
Mnie by chyba nie dotknęło, no może gdyby to był partner lub któryś z byłych partnerów ewentualnie, bo to by znaczyło, że prawdopodobnie nie udało się jeszcze z innych powodów, niż te, które znam.

Ećmik, ćmik tradycyjny, czy Glo albo Ikos? Wyjaśnij, dlaczego.

Tygrysica

#607 ·

1 likes
Żaden, bo wszystkie śmierdzą i płuca psują.

Czekolada biała, czy gorzka? nie masz możliwości wybrania żadnej innej.
Miarą miłości jest miłość bez miary

Zuzler

#608 ·

No to zależy do czego i w jakiej ilości.
Do dosmaczenia słodkiego deseru czy zrobienia jej na gorąco, gorzka. Do podjadania jednak biała.

Gra słów, która ostatnio Cię urzekła to?

MarOlk

#609 ·

1 likes
Wchodzi kogut do łazienki, a tam zakręcone kurki. Dlaczego niewidome kobiety nie powinny nosić szpilek :P

magmar

#610 ·

Bo mogą złamać sobie kostkę na nierównościach, których nie wychwyci laska.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

magmar

#611 ·

Dlaczego niewidome kobiety powinny nosić szpilki, jak było takie pytanie przepraszam.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

misiek

#612 ·

Edited
Bo potkreślają jendrne nogi i są seksowniejsze. Powiedz, powiedz czemu świat twój milczy cały blady od wzruszeń.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#613 ·

Bo przyłożywszy odpowiednią dozę starań, są to w stanie robić, więc dlaczego miałyby sobie odmawiać?

Kto był tym pierwszym geniuszem, który zaczął się pultać do Prowadnicy akurat o noszenie szpilek?

MarOlk

#614 ·

Pewnie Artur Szpilka. Dlaczego niewidomi powinni nosić glany?

zywek

#615 ·

Ponieważ nikomu to wtedy nie będzie pzeszkadzać i nie zrobią sobie krzywdy.
Dlaczego akurat niewidomi muszą nosić te nieszczęsne szpilki, zamiast innych butów na obcasach? Przecież tego od groma jest, a wszyscy się tak tych szpilek uczepili.

MarOlk

#616 ·

4 likes
Jak to nie zrobią sobie krzywdy? Przy energicznym wymachu nogą obutą w ciężkiego glaniura można się kopnąć w czoło :D

zywek

#617 ·

To już trza mieć dobry wymach :D

Zuzler

#618 ·

Bo szpilki to są te takie wysokie i cienkie, czyli chybotliwe, czyli niebezpieczne, acz obawiam się, że szpilki wysokie na 5cm to jeszcze żadna tragedia. Nie lubię cholerstwa, ale takie próbowałam kiedyś sobie dla jaj ponosić i jakoś to nomen omen szło, choć nie potrafię się poruszać w takim dziadostwie swobodnie. Yy, tak, jestem niewidoma. ;)

Jeśli wyprowadzić się z Polski, to gdzie najchętniej pojedziesz? Uzasadnij, używając przynajmniej dwóch argumentów.

misiek

#619 ·

Do Italii, bo lubię włoską kuchnię, a po za tym jacyś ludzie bardziej sympatyczni, bardziej pozytywnie do życia nastawieni. Wolisz mieć psa, czy drugą połówkę?

klonowiak

#620 ·

psa bo druga połówka to za dużo alkoholu.ryba czy wędka?
Poprzednia 31 / 45 Next