Chyba mniej charakterystyczne. Zauważyłam, że wszystkie moje imienniczki w książkach czy serialach, a nawet w życiu mają trudne charaktery, są nietuzinkowe, ale i dziwne. Albo po prostu są małpami bez czci i wiary lub nieodpowiedzialnymi idiotkami.
A teraz serio: kto za tobą w szkole ganiał? Był ktoś taki? A może kilka osób?
Zadziała na nas siła odśrodkowa. A kiedy przyjdzie także po ciebie zegarmistrz światła purpurowy to co zrobisz, oprócz tego, że będziesz jasny i gotowy?
Koza ze zwierzęciem. Odkurzam raz w tygodniu i syfu raczej nie mam, co najwyżej w sprzęcie :D Herbata to czarna i mocna daje powera. Gdzie spędzasz wakacje?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tak. Z radiem na uszach i wartości swej, w pełni świadomy, świadomy, że hej. Komu auto, komu chatę? Komu awansować tatę? Komu nie podawać ręki? Komu słowa do piosenki?
Jak dinozaury wymarły. Jedyny egzemplaż to ja. Dlaczego tak jest, że takie same oczy widzą dwie rużne rzeczy, takie same uszy słyszą dwa różne słowa. Język wielu ludzi mówi coś zupełnie innego, niż w tym czasie myśli głowa?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Po przemyśleniach, może nie szczególnie dogłębnych, ale jednak zaistniałych dochodzę do wniosku, że to w jakiejś, nie wiem w jakiejś stanowczo, części, skutek naszego bycia kulturalnym.
A kto się kocha w tobie?
This site uses cookies to enhance your experience.