Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 35 / 45 Next

kazek5p

#681 ·

nikt naprawde nie wie, kto ma mnie w sercu na dnie, nikt na świecie nikt.
A tak poważnie to chyba nikt się we mnie nie kocha, tak wyszło.

Jaki pseudonim wybrał/a byś dla swojego alter ego?
-- (Zuzler):
Po przemyśleniach, może nie szczególnie dogłębnych, ale jednak zaistniałych dochodzę do wniosku, że to w jakiejś, nie wiem w jakiejś stanowczo, części, skutek naszego bycia kulturalnym.

A kto się kocha w tobie?

--

Agata.d

#682 ·

Chodzi o imie? Jeśli tak to Weronika, zawsze mi się podobało do tego stopnia, że jak byłam dzieckiem tak się przedstawiałam obcym ludziom. Wracasz do domu po ciężkim dniu pracy, a jeśli nie pracy, to jakimś trudnym spotkaniu w ogóle czymś trudnym. Zastajesz w domu sąsiada, którego znasz z widzenia. Siedzi rozwalony na kanapie, ogląda tv i jeszcze wyżarł ci wszystko z lodówki. Co robisz?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

MarOlk

#683 ·

Dosiadam się i tak sobie oboje siedzimy milcząc. Za czym albo za kim tęsknisz?

misiek

#684 ·

Agnieszka, co już dawno tu nie mieszka. Gdzie jesteś gdzie? Kto pieści twoje ciało?
-- (Zuzler):
Po przemyśleniach, może nie szczególnie dogłębnych, ale jednak zaistniałych dochodzę do wniosku, że to w jakiejś, nie wiem w jakiejś stanowczo, części, skutek naszego bycia kulturalnym.

A kto się kocha w tobie?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#685 ·

1 likes
Pytanie czy go lubię, czy nie. Jak lubię to dosiadam się pewnie z piwkiem. A żarcie no cóż, wybaczę. Jak nie lubię to wiadomo, za bety, za drzwi i jeszcze psa napuszczę.
-- (Agata.d):
Chodzi o imie? Jeśli tak to Weronika, zawsze mi się podobało do tego stopnia, że jak byłam dzieckiem tak się przedstawiałam obcym ludziom. Wracasz do domu po ciężkim dniu pracy, a jeśli nie pracy, to jakimś trudnym spotkaniu w ogóle czymś trudnym. Zastajesz w domu sąsiada, którego znasz z widzenia. Siedzi rozwalony na kanapie, ogląda tv i jeszcze wyżarł ci wszystko z lodówki. Co robisz?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#686 ·

Za dawnym życiem i znajomościami początkowo od tych szczeniackich.
-- (MarOlk):
Dosiadam się i tak sobie oboje siedzimy milcząc. Za czym albo za kim tęsknisz?

--

Agata.d

#687 ·

Za siódmą górą za siódmą rzeką, a nie pieści mnie nikt, bo tego nie potrzebuję. Gdzie te chłopy?
-- (misiek):
Agnieszka, co już dawno tu nie mieszka. Gdzie jesteś gdzie? Kto pieści twoje ciało?
-- (Zuzler):

A kto się kocha w tobie?

--

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

misiek

#688 ·

Na polu. A gdybym miał cię zjeść to co byś powiedziała? A ugryźć gdybym chciał, czy coś byś przeciw miała?

Agata.d

#689 ·

Jestem koścista i niestrawna, więc lepiej mnie nie jeść, a przy gryzieniu mogę oddać i to z naddatkiem, więc lepiej nie próbować. Powiedz czemu pragniesz dostrzec w oknach świata część odległą?

Zuzler

#690 ·

1 likes
Bo może być ciekawsza od tej bliskiej.

Dlaczego Tede kurwą jest?

papierek

#691 ·

1 likes
Dlaczego tede kurwom jest powinno być. xd. Pewnie dlatego, że się skurwił i sprzedał. Chlanie w banie, czy bania u cygana?
po co mi sygnatura?

Zuzler

#692 ·

1 likes
Masz na myśli spożywanie alkoholu w pociągu?
Chętnie, acz nigdy się jeszcze nie odważyłam.

Kto wie, czy za rogiem nie czyha anioł z bogiem?

Agata.d

#693 ·

Nie czeka, bo ani jeden ani drugi nie istnieje. Czy warto było starać się jak ja?

mucha

#694 ·

nie było warto. Czy warto było szaleć tak przez całe życie?

Postukujacy

#695 ·

2 likes
Owszem, bo masz tełaz co wspominać.

Matka wie, że ćpiesz?
INFP

kazek5p

#696 ·

Warto bo tylko to pozostało nam w życiu, a później i tak piach.

Po co dalej pić to samo piwo, kiedy czujesz, że uleciał gaz?

Zuzler

#697 ·

1 likes
Matce ostatnio podkradłam jedno Glo, pierwszy raz w życiu. Powiadomiłam ją o tym, ale nijak jej to nie ruszyło. :P
A po co pić to samo piwo? A bo szkoda wylewać, to pieniądze kosztowało.

Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy?

mucha

#698 ·

po głosie albo coś takiego. Budujemy swój dom na piasku?

misiek

#699 ·

Ta, a nawet z piasku. Czy te oczy mogą kłamać?

Zuzler

#700 ·

Niee, ależ skąd.

Twój zakup z ostatniego miesiąca, który uważasz za udany i wnoszący coś konkretnego do życia to? Oczywiście, uzasadnienie proszę.
Previous 35 / 45 Next