Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 28 / 45 Next

Zuzler

#541 ·

Zapewne eltenowicz lub eltenowiczka. I w sumie tak się już zdarzyło kilka razy, np. w zeszłe wakacje spałam z Tygrysicą i Paulinux w jednym łóżku. :P

Najśmieszniejszy sposób, w jaki przekręcono Twoje nazwisko?

Postukujacy

#542 ·

1 likes
Szwrga. Dosłownie, gość dał radę to przeczytać do mikrofonu.

Czy lubisz puzzle i co masz z nimi wspólnego?
INFP

MarOlk

#543 ·

Są mi obojętne. W podstawówce dostałem uwagę za układanie właśnie puzzli na matematyce, więc tyle z nimi mam wspólnego. Gdybyś znalazł/a pięć złotych to na co by poszła ta oszałamiająca kwota?

Zuzler

#544 ·

Na piwo? Albo jako część płatności za pierogi ruskie lub z mięsem, 9,50 w Żabce?

Kebab- im ostrzejszy, tym lepij, przeciwnie, a może gdzieś po środku?

Tygrysica

#545 ·

Kiedyś lubiłam ostrzejsze, choć niekoniecznie najostrzejsze, dzisiaj raczej łagodnie, czosnkowo.

Biszkopciki, czy herbatniki?
Miarą miłości jest miłość bez miary

mucha

#546 ·

1 likes
zdecydowanie biszkopciki. Jeżelina każdy posiłek wybranego dnia miał byś jeść pizzę. Jakie 3 byś wybrał?

Snajper22

#547 ·

1. Peperoni z podwujnym serem.
2. Hot and spicy z wołowiną, kurczakiem i chilly oraz pare innych warzywek.
3. barbeque chicken.
Oglądanie extremalnie nudnego filmu w kinie, czy słuchanie cały dzień odwiertów u siąsiada za ścianą.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

MarOlk

#548 ·

1 likes
Wybieram film. Jak mawiał Bolec: "Spokojnie, zaraz się rozkręci..." Masło maślane czy wino winogronowe?

Postukujacy

#549 ·

Wino winogronowe.

Gdybyś stał się na czas jakiś wampirem i miał musiec wybrać osobnika do wypicia z niego krwi, na jaką ofiarę zapolowalbyś? Przybliżony wiek, płeć itd. a może konkretna osoba :)
INFP

Paulinux

#550 ·

Nie muszę się stawać na czas jakiś. :D
Pewnie na ludzi którzy w swoim życiu nie robią nic sami i ślizgają się ciągle na czyichś dupach. Przynajmniej jednej istocie by byli przydatni.
Wolisz nagle utracić zainteresowanie wszystkimi swoimi pasjami/hobby, czy żeby nagle obecni w Twoim otoczeniu ludzie stracili zainteresowanie tobą?
Happy hacking

tomecki

#551 ·

Jeszcze pytanie, czemu ta pasja odejdzie? bo skoro coś już mnie nie interesuje to hm... co mnie to interesuje jeśli dobrze mi z tym. Znajdę se coś innego albo przy najmniej pogadam z fajnymi ludźmi.
Jednak bez zainteresowania otoczenia zostanie mi już ta nieszczęsna pasja. Z takimi pasjami jest tak, że mogą być coraz trudniej realizowalne, bo kasa, bo brak możliwości, bo dół, bo coś tam jeszcze. W ten sposób stawia się wszystko na jedną, z resztą po mojemu nie najmocniejszą kartę. Już wolę mimo wszystko stracić zainteresowanie pasją niż zainteresowanie otoczenia.
Trochę podobne pytanie. Możesz rozwijać swoje pasje, w dodatku móc je zmieniać do woli, mając na to praktycznie nieograniczone środki, sprzęt itd, ale to wszystko na jakimś statku kosmicznym, daleko, daleko od domu i w samotności. Wchodzisz w to?

Zuzler

#552 ·

Gdyby można było tak np. na miesiąc, potem przerwa na tydzień z ludźmi, potem znowu miesiąc i znowu przerwa na tydzień, to bym się zastanowiła, ale na pewno byłoby to niełatwe, bo bardzo lubię uczyć się w towarzystwie lub od kogoś.

Co zrobiłbyś ze znalezionym na strychu u dziadków czy na śmietniku poszukiwanym i cennym dziełem sztuki, które Tobie osobiście niesamowicie by się spodobało?

MarOlk

#553 ·

Jak rzeźba, to na komodę, jak obraz to na handel. Zresztą rzeźbę też bym sprzedał. Pociągi przedziałowe czy bezprzedziałowe?

Paulinux

#554 ·

Pewnie że przedziałowe! Dużo więcej szans na integrację.
Co Twój głos w rzeczywistości mówi o Tobie?
Happy hacking

Paulinux

#555 ·

Edited
Zablokowałam wątek, więc sama sobie odpowiem i dam kolejne pytanie :D
Zazwyczaj jak się z kimś witam, to trzymam się w dolnych rejestrach mojej skali, co oznacza że z początku wchodzę w dialog z poziomu powagi, ewentualnie później luzuję. Mam trochę powietrza w głosie, co może trochę oznaczać moją skrytość i pewną sprzeczność, bo z jednej strony jestem ekstrawertykiem i dużo gadam z ludźmi, z drugiej strony trochę lubię pozostawiać ludziom spore połacie mojej osobowości do późniejszego odkrywania w miarę zacieśniania więzów relacji wszelakich.
RHVoice uwydatnił we mnie szczękościsk z którego niedawno zdałam sobie sprawę. Wynika on chyba z historycznych zaszłości kiedy moja samoocena szorowała po dnie skali i w sumie było mi dużo bardziej o wszystko głupio niż teraz, więc nawet jak coś mówiłam to tak, żeby szybko złapać reakcję innych i tak trochę przemienić to co mówię w jakieś ledwo wymawiane sylaby w razie w.
Może to pytanie lepiej się sprawdzi?
Co Twój ideał głosu partnera/ki w rzeczywistości mówi o tobie?
Happy hacking

Postukujacy

#556 ·

No dobrze, to mozę ja odpowiem. Taki ideał mym zdaniem może wskazywać na wysoce wrażliwe wnętrze, z pozoru niewidoczne i maskowane pewną dawką rubaszności. Takie spełnione ideały głosu są do znalezienia, a nawet są już przez mnie znalezione, uważam. Ale ideał ideałem a życie życiem. I tak to co się pokocha z czasem staje się piękne jeśli nie najpiękniejsze.

Czy interesowałby cię system sztucznej inteligencji w roli przyjaciółki/przyjaciela, bardzo mądry, elokwentny i skory do rozmów? Czy gdyby zyskanie takiego sztucznego, ale bardzo zaawansowanego przyjaciela pogorszyło wiele z obecnych kontaktów z ludźmi, to mimo wszystko miał/abys ochotę mieć takiego kogoś?
INFP

misiek

#557 ·

Nie. Dlaczego ludzie mówią:
Spałem jak dziecko.
Czyżby budzili się co dwie godziny, narąbali w gacie a potem ryczeli???
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#558 ·

1 likes
tego samego powodu z jakiego chwalą się, że mają ch... jak niemowlę (3kg 50 cm) albo podczas skoku ze spadochronem czuli się jak ptak (lecieli i srali). Co byś zrobił/ a podczas spotkania z krwiożerczym klaunem z brzytwą, który na dodatek maniakalnie powtarza twoje imię?

daszekmdn

#559 ·

3 likes
Stwierdził bym, że pora przestać ćpać... xD Oczywiście, nie żebym to robił :P.
Czy zdarzyło Ci się coś paranormalnego? Jeśli tak, to co?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

MarOlk

#560 ·

Za dzieciaka zauważyłem kątem oka kapiącą obok na podłogę krew, która musiała kapać z sufitu. Jak się pewnie domyślacie śladu na nim nie było. Za to na podłodze krew była, a i owszem. Co o tobie mógłby powiedzieć twój kot?
Previous 28 / 45 Next