Forum

[18 plus] Pytanie i odpowiedź

Integracja Eltenowiczów

Previous 27 / 45 Next

tomecki

#521 ·

Dla nas chyba lepsze wrażenia zapewni kosmos więc jeśli już umierać to chyba tam.
Wolisz mieć nieprzeciętnie gładkie czy nieprzeciętnie szorstkie dłonie?

Postukujacy

#522 ·

Drogą eliminacji odrzucam nieprzeciętnie szorstkie. Więc gładkie, choć to też nie jest sto procent zadowolenia. Chyba że mówimy tu o mieć czyjeś dłonie w dłoniach, wtedy gładkie, gładziutkie jak najbardziej tak.

Dzwony kościelne czy nawoływanie muezina?
INFP

MarOlk

#523 ·

Jedno i drugie kiedy zbyt blisko to potrafi zdenerwować. Ale wolę raczej dzwony. Wpuszczasz księdza po kolędzie?

Paulinux

#524 ·

Nie. Bo nasz poprzedni ksiądz to był zjeb i już z przyzwyczajenia zostało.
Co wolisz mieć? Telepatię z jedną wybraną na stałe osobą w sytuacjach wyłącznie alarmowych, czy świadome sny?
Happy hacking

tomecki

#525 ·

Chyba jednak telepatia, chociaż te świadome sny kuszą. Wolisz mieć szczególnie niski czy wybitnie wysoki głos?

Postukujacy

#526 ·

Niski jest super, good vibes. Mam raczej wysoki, ale wolałbym niższy.

Spać za darmo w Pile czy spić się darmo w Spale?
INFP

Paulinux

#527 ·

Spać za darmo w Pile. Jakoś nie kocham się spijać, a jak jest darmowy nocleg to bieeere.
Wytrzymałbyś ze mną w związku?
Pytanie raczej do mężczyzn, ale jakby coś to można też sobie wyobrazić że jestem facetem na potrzeby tego eksperymentu myślowego, no chyba że ktoś ma inną orientację to jakby jestem człek w miarę tolerancyjny :D :D
Happy hacking

Zuzler

#528 ·

Byłoby trudno, obie mamy dość silne charaktery i swoje zdanie na różne tematy. :D

Czy chciał/abyś być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas?

Tygrysica

#529 ·

Absolutnie nie. Żałuję, że się nie załapałam na wcześniejsze pytania, bo były ciekawe i moje odpowiedzi też, chyba, byłyby ciekawe, co nie znaczy, że te, które padły nie są.

Morze zimą, czy miasto latem?
Miarą miłości jest miłość bez miary

Zuzler

#530 ·

Miasto latem, znajomy widoczek, więcej atrakcji i klimat przyjemniejszy.

Jaki masz stosunek do tego, że są tacy, to nie żart, dla których jesteś wart mniej niż zero?

MarOlk

#531 ·

Bo scyzoryk, scyzoryk, to równy gość. Jeśli w to nie wierzysz to wypierdalaj. Gdzie jest dziewczyna co trąbę ma?

Postukujacy

#532 ·

Myslę, że w Afryce taka się znajdze słonica.

Jaki masz stosunek do gadżetów i innych przedmiotów w teorii przynoszacych szczeście? Wierzysz w to choćby na wszelki wypadek?
INFP

MarOlk

#533 ·

Teraz nie, ale za nastolatka bardzo wierzyłem. Do tego stopnia, że końską podkowę nosiłem do szkoły w plecaku, serio :P. Czuć się jak koń w wodzie czy mieć rybie zdrowie?

misiek

#534 ·

W filharmonii. Ile kości ma człowiek?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#535 ·

Mieć rybie zdrowie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#536 ·

Człowiek ma tyle kości ile trzeba minus ogon. Jaki masz stosunek do ideologii Red Pill?

Tygrysica

#537 ·

1 likes
Chyba nie mam stosunku. Nie bardzo w ogóle wiem, co to jest, ale nie uważam, żeby mnie coś ominęło.

Wolałabyś, wolałbyś, mieć złamaną rękę, czy siedem dziur w głowie?
Miarą miłości jest miłość bez miary

MarOlk

#538 ·

1 likes
siedem dziur, bo mam :P. Wchodzisz do windy, a tam schody. Co robisz?

Postukujacy

#539 ·

To pieprzyć to, idę schodami.

Zacinasz się w łazience, a jesteś sam/sama w domu i nie masz przy sobie telefonu ani innego urzadzenia komunikacyjnego. Jakie działanie podejmujesz?
INFP

MarOlk

#540 ·

Czekam aż ktoś przyjdzie. Z pragnienia nie u mrę. Ewentualnie wywalam drzwi ciosem z karata. Wstajesz rano, a tu obok ciebie pod kołdrą leży eltenowicz lub eltenowiczka.Kto to mógłby być?
Previous 27 / 45 Next