Po spróbowaniu nowego suplementu, czy raczej znanego mi już suplementu, ale o wyższej dawcę, spałem 12 godzin. Trochę dużo i będę chciał coś z tym zrobić, ale lepsze to, niż bezsenność. Podobno to się i tak bierze tylko do sześciu tygodni max.
Zaczęła się jesień. I to ogólnie jest złe. Chyba. :D Ale jedna dobra rzecz jest taka, że do łask powracają imbir, cytryna, miód, śliwki (w tym suszone), mak, goździki, cynamon, pomarańcze itp itd. Uwielbiam te smaki! Uwielbiam pierniki, rozgrzewające, zimowe herbatki, ciasteczka korzenne... Chyba zrobiła się ze mnie #jesieniara...
Nie jest - i sama o tym mówię pisząc nawet o bardzej "kontrowersyjnych" rzeczach. Ehh - do tej pory nie zapomniałam tej jazdy z selegiliną i PEA, którą mi zrobiono.
W poszukiwaniu rzeczy do licytacji (z marnym skutkiem) tak się zapamiętałam, że wysprzątałam na akord 2 szuflady. I to na raz. xd Cytując klasyka: "Coooo ja taaaam ujrzaaaałam!".
Wjechała na bazę paczucha ze stoutami od stu mostów. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.