Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#921 MarOlk
Gratulację. Przetrzep sierściuchowi ogon za ten stres cały.
#922 Zuzler
Nie, będę ją teraz tylko lelać i kochać, żeby wiedziała, gdzie jest jej dom.
#923 Julitka
Miałam w pokoju owada, który skakał i latał. Bleee! Ale teraz już się nie odzywa. Więc chyba już nie skacze i nie lata. :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#924 Zuzler
Miejmy nadzieję, że nie znajdziesz go dzisiaj w swojej pościeli.
#925 MarOlk
Albo w kapciu :P
#926 djdenismusic
A u mnie od trzech dni lata z uporem większej sprawy jakaś taka wielka chyba mucha i za cholerę nie mogę jej dopaść. Ale to chyba do księgi zażaleń miało być :P
#927 MarOlk
Skąd to dziadostwo?? Coraz zimniej, a toto jakby się mnożyło.
#928 Julitka
Musicie? ;(
-- (Zuzler):
Miejmy nadzieję, że nie znajdziesz go dzisiaj w swojej pościeli.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#929 djsenter
Dzisiaj produktywnie, w sumie bardziej niż wczoraj z wiadomych względów, ale tryb zadaniowy włączony i możemy działać we Wtorek i aż do weekendu.
#930 Zuzler
Nie musimy, jest dużo bardziej prawdopodobne, że go już nigdy nie znajdziesz, a już na 100% go nie zobaczysz.
#931 zywek
Tylko uważaj, bo jak nastąpisz na takie miękkie... :D
#932 camila
Kto u mnie był, to wie. Od kilku dni nie mogliśmy się uporać z niesympatycznym smrodem, który występował tylko przy drzwiach wejściowych. Niczego tam nie było: buty zostały wykluczone, starłam plamę czegoś, co się rozlało, ktoś nawet stwierdził, że to mu trochę przypomina rzygi - to też odhaczone. Nadal nikt nie wie co to było, ale już przynajmniej tego nie ma. :O
#933 djsenter
No to co, do następnego razu? :D
Wtedy znowu będziemy się bawić w detektywów, mam nadzieję.
#934 lwica
W reszcie się przeprowadziłam parę dni temu. :) Miło tu jest. :)
#935 zywek
Nie tam, nie jest.
#936 djsenter
Do Wawki?
#937 skrzypenka
Przepraszam, czy śmierdzi tam dalej? :d
-- (camila):
Kto u mnie był, to wie. Od kilku dni nie mogliśmy się uporać z niesympatycznym smrodem, który występował tylko przy drzwiach wejściowych. Niczego tam nie było: buty zostały wykluczone, starłam plamę czegoś, co się rozlało, ktoś nawet stwierdził, że to mu trochę przypomina rzygi - to też odhaczone. Nadal nikt nie wie co to było, ale już przynajmniej tego nie ma. :O
--
#938 lwica
@Djsenter tak. :)
#939 markus1234
Wygraliśmy z Wyspami Owczymi 2 do 0! Brawo Polacy! Dobrze, że się udało wygrać.
#940 Zuzler
Wiecie co? Jest po prostu dobrze. :)