Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#961 MarOlk
Zazdraszczam. Mają swój sklep?
-- (cinkciarzpl):
Wjechała na bazę paczucha ze stoutami od stu mostów. :)
--
#962 cinkciarzpl
Tak. Sprzedają swoje i zaprzyjaźnionych
#963 Monte
Dzisiaj na lekcji gitary uczyłam się grać utwór pt. "Numb" zespołu Linkin Park. :)
#964 djsenter
Materiał na pierwszą płytę ever prawie gotowy!
#965 lwica
Miły wyjazd do Niemiec. :)
#966 Adasadula
Zajebisty dzień :D
#967 lwica
Poznałam przesuper babkę. :D
#968 Numernabis
Właśnie wróciłem z koncertu Lady Pank w Kraków Arena, nie spodziewałem się nic spektakularnego, a jestem mile zaskoczony, było świetnie, dodatkowo zaproszeni byli Piotr Cugowski i Małgorzata Ostrowska. Warto było ruszyć tyłek.
#969 camila
Ogrom tytanicznej pracy i wsparcia w każdym kroku, każdej decyzji niesamowicie zaprocentował. To bardzo przyjemne uczucie. Radość i krótka wzmianka - myślę, że są wskazane, bo poczynione ustalenia już zostały wcielone w życie za nieszczelnymi drzwiami gabinetu lekarskiego (srał pies taką prywatność). :D Po dzisiejszym dniu mogę potwierdzić, że nie ma rzeczy niemożliwych. ;)
#970 Paulinux
Dojechałam właśnie do domu na trzech procentach baterii, straciłam pieniendze, przegapiłam swój przystanek, wstałam rano 10 minut przed autobusem więc nie miałam nawet jak nic zjeść i cały dzień chodziłam głodna, jest mi zimno, miałam rodzinkową sprzeczkę, w weekend nasłuchałam się dram że mi się limit wyczerpał na pół roku, ale i tak jestem relatywnie zadowolona
#971 kazek5p
Podziw, że z tego wszystkiego potrafisz wyciągnąć pozytyw.
-- (Paulinux):
Dojechałam właśnie do domu na trzech procentach baterii, straciłam pieniendze, przegapiłam swój przystanek, wstałam rano 10 minut przed autobusem więc nie miałam nawet jak nic zjeść i cały dzień chodziłam głodna, jest mi zimno, miałam rodzinkową sprzeczkę, w weekend nasłuchałam się dram że mi się limit wyczerpał na pół roku, ale i tak jestem relatywnie zadowolona
--
#972 Paulinux
A dzięki :D
#973 djsenter
@Paulinux brzmi jak parodia chłopaków z baraku, pytanie na czym polega odpowiedzialność? :D
#974 Paulinux
Jaka odpowiedzialność?
#976 Paulinux
Noo, a teraz to już jestem w ciul zadowolona, wam powiem, bo się szykuje bardzo fajna wizyta
#977 lwica
Bardzo dobrze jest mieć świadomość, że ma się wokół ludzi na których można liczyć. :)
#978 djsenter
Przyjechał dzisiaj do mnie Moździerz! Nie no, żartuje. Niech będzie, że mini młynek i nie do maści, chociaż też się podobno da :)
#979 sanklip
Wczoraj nastąpił koniec pewnej epoki,
epoki internetu z puszki.
Mam u siebie ludzki internet w końcu!
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#980 Zuzler
Czy to znaczy, że to jest internet wytwarzany albo dostarczany przez człowieka lub mający człowiecze cechy?