____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Właśnie wróciłem z koncertu Lady Pank w Kraków Arena, nie spodziewałem się nic spektakularnego, a jestem mile zaskoczony, było świetnie, dodatkowo zaproszeni byli Piotr Cugowski i Małgorzata Ostrowska. Warto było ruszyć tyłek.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Ogrom tytanicznej pracy i wsparcia w każdym kroku, każdej decyzji niesamowicie zaprocentował. To bardzo przyjemne uczucie. Radość i krótka wzmianka - myślę, że są wskazane, bo poczynione ustalenia już zostały wcielone w życie za nieszczelnymi drzwiami gabinetu lekarskiego (srał pies taką prywatność). :D Po dzisiejszym dniu mogę potwierdzić, że nie ma rzeczy niemożliwych. ;)
Dojechałam właśnie do domu na trzech procentach baterii, straciłam pieniendze, przegapiłam swój przystanek, wstałam rano 10 minut przed autobusem więc nie miałam nawet jak nic zjeść i cały dzień chodziłam głodna, jest mi zimno, miałam rodzinkową sprzeczkę, w weekend nasłuchałam się dram że mi się limit wyczerpał na pół roku, ale i tak jestem relatywnie zadowolona
Podziw, że z tego wszystkiego potrafisz wyciągnąć pozytyw. -- (Paulinux): Dojechałam właśnie do domu na trzech procentach baterii, straciłam pieniendze, przegapiłam swój przystanek, wstałam rano 10 minut przed autobusem więc nie miałam nawet jak nic zjeść i cały dzień chodziłam głodna, jest mi zimno, miałam rodzinkową sprzeczkę, w weekend nasłuchałam się dram że mi się limit wyczerpał na pół roku, ale i tak jestem relatywnie zadowolona