Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#421 Kuba999
Nie było problemu, tylko mogłem dotknąć, a potem jakiś pan mi pokazał na swoim zegarku że jest czytnik ekranu, no i wtedy kupiliśmy go no i mam odpakuję go dopiero w sobotę się nie mogę się doczekać!
#422 misiek
Dziś był super dzień.
#423 EugeniuszPompiusz
w sumie wygląda, że całkiem udany weekend zawierający sporo muzycznych, brajlowskich, herbacianych odkryć i pierdółek, ale przede wszystkim kontaktu z ludźmi już za mną.
Rzecz to przyznam dość w obecnym czasie potrzebna i taka no... budująco miła.
#424 daszekmdn
A jednak zdałem!
#425 MarOlk
byłem na piaskowaniu zębów. Średnia przyjemność, ale efekt podobno dobry.
#426 skrzypenka
Dobry, dobry polecam.
-- (MarOlk):
byłem na piaskowaniu zębów. Średnia przyjemność, ale efekt podobno dobry.
--
#427 djdenismusic
Home. Sweet home.
#428 Agata.d
Praleczka nowa do mnie przyjedzie w piątek. A jutro przyjedzie mile widziany gość. A w niedzielę może spełni się moje marzenie i przejadę się starym tramwajem.
#429 MarOlk
Hambuksy z grila dzisiaj wlecą.
#430 skrzypenka
Spędziłam bardzo fajny dzień.
#431 Agata.d
Zjadłam bardzo dobry obiad.
#432 Krzycha
Truskawki! Wielkie! Słoneczne! Czerwone! Słodziutkie! Z wypukłymi czubkami!
#433 Agata.d
Ja też wczoraj widziałam, a raczej czułam zapach truskawek, bo w miejscu, do którego uczę się chodzić jest po drodze ważywniaczek, ale cena mnie zniechęciła od zakupienia tych słodziutko pachnących truskawek, 15 zł. za kilogram.
#434 MarOlk
Wczoraj robiłem truskawki maczane w białej czekoladzie. Już żeśmy wsunęli i nic nie zostało :P
#435 Krzycha
Moje po 12.
-- (Agata.d):
Ja też wczoraj widziałam, a raczej czułam zapach truskawek, bo w miejscu, do którego uczę się chodzić jest po drodze ważywniaczek, ale cena mnie zniechęciła od zakupienia tych słodziutko pachnących truskawek, 15 zł. za kilogram.
--
#436 Agata.d
Mniam. Jak to się robi? roztapiasz czekoladę w garnuszku i maczasz w niej truskawki? Czy potem trzeba czekać aż zastygnie? Ja zawsze robiłam na słodko ze śmietanką.
-- (MarOlk):
Wczoraj robiłem truskawki maczane w białej czekoladzie. Już żeśmy wsunęli i nic nie zostało :P
--
#437 MarOlk
Tak właśnie, a potem do lodówki żeby stężało.
#438 DJGraco
Czekoladę z lodówki lubię jeść btw
Wczorj był grill z sąsiadem.
#439 Agata.d
Muszę sobie zrobić taki deserek kiedyś. Ale chyba poczekam troszkę, aż truskawki potanieją, o ile w ogóle to nastąpi.
#440 Zuzler
Kurde, a myślałam, że 15 za kilo to nie tak źle znowu... W warzywniaku mamy po 20, po 15 znalazłam na straganie ale jakie to toprrre...