Księga pochwał 03.23-12.23
Back to Wątki archiwalne#401 Zuzler
Samowystarczalność daje wielką satysfakcję, ale móc zadzwonić z tramwaju i powiedzieć "już wracam, wstawisz herbatę?", a potem jeszcze faktycznie tę ciepłą herbatkę dostać jest po prostu przemiło.
#402 Adasadula
Dzisiaj był fajny dzień :D
#403 Snajper22
Udany tydzień, pełen rużnych aktywności na świerzym powietrzu przy dopisującej pogodzie.
Cormac McCarthy, "Droga"
#404 MarOlk
Koteła znalazła swoją najulubieńszą zabawkę. Kawałek liny z supłem Lata za tym jak burza. Potrafi przywlec tą linę pod moje stopy i miauczeć żebym się z nią bawił.
#405 camila
Podsumujmy: Euforia Festiwal wod 30.06 do 02.07, Transmission w Gdańsku w październiku, i TranceFormations 2024! Na wszystkich będę i nie mogę się doczekać szczególnie Transmission. Do tej pory było organizowane poza Polską, ale od zeszłego roku, gdy Czechy dały dupy z organizacją Transmission zorganizowano w Ergo Arenie.
Powiem wam, że te hale eventowe są najgorsze jak jest się tam po raz pierwszy - na przykład w Ergo byłam pierwszy raz właśnie nie dawno na tym Upper Ground. Pamiętam, że moja reakcja była bardzo emocjonalna - bo zmęczona po ponad 8 godzinach drogi do tego Gdańska, jak zobaczyłam te ogromne przestrzenie i zdezorientowanych ochroniarzy, to sama się popłakałam w kiblu a potem poszłam się bawić - prawdziwa kobieta. :P Zarówno małe, klubowe imprezy jak i duże festiwale na powietrzu czy halówki to ogromne wyzwanie, ogromna ilość stresu i bodźców, ale potem mówię sobie, że było warto. ;)
#406 Agata.d
Całkiem fajny dzionek. Wczorajszy też był niezły. No i jutrzejszy też się nieźle zapowiada. Na szczęście choróbsko mnie prawie opuściło, a raczej opuszcza po woli, ale sukcesywnie, z każdym dniem jest lepiej. Jeszcze wczoraj nie mogłam nie wziąć kropli do nosa, a dziś już się bez nich obywam.
#407 Monte
Dzisiaj dowiedziałam się, że... mój nauczyciel gitary jest moim równolatkiem! Naprawdę bardzo się ucieszyłam, bo w mojej okolicy nie mam żadnych znajomych.
#408 djsenter
Egzaminy za mną, kolejny projekt dobiegł końca.
A mi przez ten fakt przybywa coraz to więcej motywacji i chęci do działania.
#409 Adasadula
No, w końcu. U mnie w domu rozpiernicz bo montują mi drzwi. Prosiłem już z pol roku :D. I to się nazywa radość z rzycia xd
#410 camila
Pracuję, badam nową odmianę mj ze sporym potencjałem ciągnącym do łóżka bardziej niż do pracy, więc to po pracy raczej, a w samej pracy względny luz, ale chce się weekendu. ;)
#411 matid25
I mam telewizor samsunga gada jak natura chciała prezętacja na blogu pojawi się ale jak mi przyjdzie z UPC karta CI+ :)
#412 Kuba999
Jej! Jutro pójdę do Media Expert, aby sobie wybrać, Smartwatcha jakiego chcę mieć, tylko jeszcze nie wiem jakiego podobno Samsung jest to dobry, więc może na Samsunga się skuszę, tylko sprawdzę przedtem czy jest Talkback, Wiem że jest ale tak dla pewności, bo chcę wiedzieć czy można je przetestować w sklepie, Chyba można, Bo te tłumy z Media Expert nie wiedzą że jest czytnik ekranu w zegarkach, niepoważne!
#413 Zuzler
Może się nie dać. Jakiś miesiąc temu chciałam nawet nie testować, tylko obejrzeć chociaż, wziąć do ręki różne głośniki komputerowe. W Rtv Euro Agd nie pozwolili wyjąć z pudelka, w Xcomie w ogóle nie można nawet było pójść w półki i zobaczyć, co mają. Wygląda na to, że teraz taki trend się robi.
#414 DJGraco
HM to ciekawe, może to zależy od placówki ale jak ja oglądałem głośniki komputerowe całkiem nie dawno bo zaledwie kilka lat temu to normalnie pozwalali wyciągnąć z pudełka jak jakiś nie było na wystawie. Było to w euro rtv AGD.
#415 Adasadula
Mam drzwi w pokoju :D
#416 mucha
bo w tych sklepach wszystko zależy od obsługi ,
#417 camila
Mateusz będę czynić zakupy podobne w niedługim czasie, więc poprosiłabym cię o to, których modeli szukać ewentualnie.
#418 matid25
Co do samsunga to każdy telewizor samsunga posiada przewodnik głosowy.
#419 Kuba999
Kupiłem Samsunga Galaxy Watch 4.
#420 daszekmdn
W Mediaexpert nie ma problemu ze sprawdzaniem sprzętu.