2 likes
Ostatnio strasznie mnie wkurza jak ludzie tak beztrosko pieprzą o tym co powinno być zupełnie nie myśląc o konsekwencjach tego czegoś.
5 likes
Bardziej mnie irytuje, Paulino, gdy ludzie pieprzą na jakiś temat, uważając się najwyraźniej za znawców tematu, a w praktyce są to jedynie ich domysły, proste, chłopskie rozumowanie i ogólny ból duszy, w dodatku nielogiczny.
1 likes
A mnie wkurza w aplikacjach komunikat nagle z dupy: podoba ci sie aplikaćja? Śtuknij w gwiaźdke by ocienić.
2 likes
OOoo tak, a akurat robisz w niej coś ważnego, albo niski poziom bateri na cały ekran, kiedy coś sobie beztrosko sprawdzasz
1 likes
Albo mnie wkurwia coś takiego, nie wiem, a się wypowiem. Gówniane pojęcie ma o np. rynku masażystów, bo masażystą nie jest, a się wypowiada.
Podwójne standardy w moderacji Eltena!
Gdy ośmielam się o tym wspomnieć podając przykłady zarzuca mi się Trolling!
Gdy ośmielam się o tym wspomnieć podając przykłady zarzuca mi się Trolling!
Dlaczego?
Jest bardziej popularny od telegrama, można za darmo rozmawiać z osobami z innego kraju.
-- (Paulinux):
Whatsapp mnie wkurza i jego istnienie :P
--
Jest bardziej popularny od telegrama, można za darmo rozmawiać z osobami z innego kraju.
-- (Paulinux):
Whatsapp mnie wkurza i jego istnienie :P
--
1 likes
Choroba moja, która sobie poszła i wróciła znów. Ponadto wieczne kłótnie ludzi z mojego otoczenia.
1 likes
Bo nie można być w grupie bez ujawniania swojego numeru. To tak przede wszystkim. Ale też dlatego że podobno jest taki mega prywatny i wyjebiście szyfrowany, a efekty są takie że na szyfrowaniu cierpią użytkownicy bo jest to niewygodne, a zdeszyfrowana kopia i tak idzie tam gdzie trzeba
Zawsze coś, Whatsapp jest irytujący, Telegram posrany w obsłudze i prawie niedostępny, Messenger odtwarza głosówki jak mu się podoba.
Edited
1 likes
Zależy gdzie. Na Androidzie telegram jest baardzo dostępny.
Nie ma komunikatora idealnego.
Nie ma komunikatora idealnego.
Edited
Jeśli jesteśmy perrzy telegramie bardziej on mnie złości na komputerze gdy podczas zmiany okien on gubi fonię.
Dlatego nie mogę go wykorzystać do lekcji i m.in. dlatego musicie znosić moją obecność tutaj hiehie, bo Eltenowy komunikator jest mi potrzebny.
Tu akurat wielkie brawa dla twórców.
Dlatego nie mogę go wykorzystać do lekcji i m.in. dlatego musicie znosić moją obecność tutaj hiehie, bo Eltenowy komunikator jest mi potrzebny.
Tu akurat wielkie brawa dla twórców.
Tak, to jest bug Unigrama który muszę wreszcie ruszyć dupę i zgłosić, choć podejrzewam że raczej jest on na tyle wnerwiający że nie obyło się bez zgłoszenia tego
Na Iphone nie polecam w ogóle instalować, chociaż jeszcze 2 lata temu było całkiem znośnie.
1 likes
Wkurwia mnie moja promotorka.