EltenLink

Co Was denerwuje/wkurza?

Back to Integracja Eltenowiczów

#181 magmar Archived

To sobie ją zmień jeśli możesz.
Uzasadnij to jakoś merytorycznie.

-- (skrzypenka):
Wkurwia mnie moja promotorka.

--

2023-02-18 16:09

#182 MarOlk

Wkurwia mnie nietrwałość materii na przykładzie kabli do łatowania srajfonów. To już któryś z kolei.

2023-02-18 16:17

#183 skrzypenka

Nir mogę właśnie jej zmienić, w tym cały problem.

-- (magmar):

-- (skrzypenka):

--

--

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2023-02-18 16:28

#184 skrzypenka

Telegram koszmarnie zachowuje się na Ipadzie.

2023-02-18 16:29

#185 magmar Archived

Dlaczego nie możesz?
-- (skrzypenka):

-- (magmar):

-- (skrzypenka):

--

--

--

2023-02-18 16:42

#186 magmar Archived

Pogarda pomieszana z tchórzostwem.
Gdy osoba X ma się za coś lepszego, sprawniejszego, yntelygentniejszego. Tym czy owym środowiskiem się nie skala, a z drugiej strony nie ma jaj by pokazać co potrafi naprawdę.

2023-02-18 18:18

#187 skrzypenka

Bo musieliśmy wybrać z tych wykładowców, którzy nas uczyli i raczej mieli być to doktorzy, a tych było mało. No i jedna babeczka, która zajmuje się rytmiką, druga i trzecia to magistra mają i nie chciały w ogóle być promotorem, a miały prawo, więc mi ta jedna, doktor została. A ona totalnie ma w dupie to, co piszę, w ogóle nie koryguje mnie, nic.

-- (magmar):
Dlaczego nie możesz?
-- (skrzypenka):

-- (magmar):

-- (skrzypenka):

--

--

--

--

2023-02-18 20:48

#188 skrzypenka

Coś w tym jest.

-- (magmar):
Pogarda pomieszana z tchórzostwem.
Gdy osoba X ma się za coś lepszego, sprawniejszego, yntelygentniejszego. Tym czy owym środowiskiem się nie skala, a z drugiej strony nie ma jaj by pokazać co potrafi naprawdę.

--

2023-02-18 20:49

#189 magmar Archived

Ile masz czasu do obrony?
-- (skrzypenka):
Bo musieliśmy wybrać z tych wykładowców, którzy nas uczyli i raczej mieli być to doktorzy, a tych było mało. No i jedna babeczka, która zajmuje się rytmiką, druga i trzecia to magistra mają i nie chciały w ogóle być promotorem, a miały prawo, więc mi ta jedna, doktor została. A ona totalnie ma w dupie to, co piszę, w ogóle nie koryguje mnie, nic.

-- (magmar):
Dlaczego nie możesz?
-- (skrzypenka):

-- (magmar):

-- (skrzypenka):

--

--

--

--

--

2023-02-18 20:51

#190 misiek

Magmar, możesz normalnie nagrywać i odtwarzać głosówki? Kursor ci nie głupieje?

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-02-19 01:52

#191 skrzypenka

Chyba w czerwcu będzie obrona, ale jeszcze nie wiem dokładnie.

-- (magmar):
Ile masz czasu do obrony?
-- (skrzypenka):

-- (magmar):
Dlaczego nie możesz?
-- (skrzypenka):

-- (magmar):

-- (skrzypenka):

--

--

--

--

--

--

2023-02-19 12:32

#192 magmar Archived

UUUU toooo lipa.

2023-02-19 13:31

#193 pollyanna

Źle się czuję w zatłoczonych miejscach

“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”
2023-02-23 18:11

#194 Adasadula

Wkórwia mnie pewna część społeczeństwa na eltenie, która powinna być zbanowana za bezsęsowne wpisy czy spamowanie w PM. Rozumiem, że NP na jakimś hacie wywiązała się dyskosja ale tak poprostu z dupy Hej ci pisać na wiad? Wypierniczać z czymś takim. Wkórwia mnie sam elten który tesz potrafi się zawiesić, jak coś to wklejam ten post bo przy pisaniu wywalił kochany "błąd". Wkórwia mnie to że już tylko kilka dni do końca ferii. Może nie wkórwia, ale delikatnie mówiąc denerwuje mnie mój kot który prubuje się dostać do szafy z ubraniami za pomocą pazurów :P.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-02-23 18:43

#195 Kuba999

Zapomniałeś dodać jednego, Niech wszystkich krew nagła zaleje.

2023-02-23 18:56

#196 Adasadula

I tu potfierdzasz mój wkórw apropo spamowania, a precyzując nie wszystkich tylko ciebię rurka i paru innych

-- (Kuba999):
Zapomniałeś dodać jednego, Niech wszystkich krew nagła zaleje.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-02-23 18:57

#197 Kuba999

To nie ja zaznaczam że jestem kobietą wizytówce, ani nie kłamie jeśli chodzi o wiek, tak jak to robi jedna osoba.

2023-02-23 19:00

#198 Adasadula

Rofl nawet jak byś kłamał itak by nikt ci nie uwierzył, bo harakter pisania masz jak Rurek czy inni z fundacji spam dla eltenowiczów, zapraszamy do robieniu burdelu na forum, ale eghem, nie robmy offtopu :P

-- (Kuba999):
To nie ja zaznaczam że jestem kobietą wizytówce, ani nie kłamie jeśli chodzi o wiek, tak jak to robi jedna osoba.

--

2023-02-23 19:02

#199 Kuba999

Podaj przykład niby gdzie spamuje,

2023-02-23 19:06

#200 Adasadula

NP, teras tforząc offtop, lub pisząc bezsęsowne posty, i odpisuję ci na to tylko poto aby zaoszczędzić sobje czasu i zmniejszyć ilość spamu w przyszłości

-- (Kuba999):
Podaj przykład niby gdzie spamuje,

--

2023-02-23 19:08