Forum

Co Was denerwuje/wkurza?

Integracja Eltenowiczów

Previous 11 / 21 Next

Kuba999

#201 ·

A niech cię nagła krew zaleje

daszekmdn

#202 ·

Edited 1 likes
Moderancjo weźcie zbanujcie to spamujące pogotowie xD.
Albo ja zadzwonię w końcu żeby go zabrali na Dziekankę / do Choroszczy. 🤣
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#203 ·

1 likes
Panowie, ustalmy sobie jedną rzecz, bo z kolei mnie już zaczyna irytować Wasza postawa w tym temacie. To, że ktoś wypowiada się mało inteligentnie czy pisze bez ładu i składu nie jest, nie było i prawdopodobnie nie stanie się powodem, by go banować. Jeśli on na innych grupach robi syf, to przecież my za to nie odpowiadamy, a tu niczego nie nawywijał, a zatem czemu mielibyśmy mu coś zrobić? Co innego jego ostatnia wypowiedź w tym wątku, ale tutaj zauważam, że jest to pierwszy taki miły występ w tej grupie, a zatem, @Kuba999, licz się, chłopie ze słowami, bo wyzywania się w tej grupie to akurat tolerować nie zamierzamy.

misiek

#204 ·

1 likes
Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest.
-- (daszekmdn):

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

skrzypenka

#205 ·

1 likes
Też się nad tym zastanawiam.

-- (misiek):
Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest.
-- (daszekmdn):

--

--
Große Operndiva?

Kuba999

#206 ·

Sory , po prostu ja mam tak że jak ktoś tak mówi, to ja muszę mu coś odpowiedzieć, Bo nie wytrzymuje.

MarOlk

#207 ·

3 likes
Wkurwiają mnie ludzie z niewyparzoną mordą, którzy mylą posiadanie własnego zdania z kompletnym brakiem ogłady, taktu i wyczucia sytuacji.

Numernabis

#208 ·

2 likes
A mnie wkurwia wkurw
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

misiek

#209 ·

2 likes
To puść.
-- (Kuba999):
Sory , po prostu ja mam tak że jak ktoś tak mówi, to ja muszę mu coś odpowiedzieć, Bo nie wytrzymuje.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Krzycha

#210 ·

1 likes
Zakład psychiatryczny najprawdopodobniej.
-- (skrzypenka):
Też się nad tym zastanawiam.

-- (misiek):
-- (daszekmdn):

--

--

--

DJGraco

#211 ·

Mi się choroszcza kojarzyła z jakąś nie wiem , chorobą, zarazą XD, nie wiedziałem, że chodzi o psychiatryk

MarOlk

#212 ·

Uniwersum Szkolna 17 po prostu

Monte

#213 ·

Ja zawsze zastanawiałam się, co to takiego ta choroszcza, też nie wiedziałam, że chodzi o zakład psychiatryczny.
Give me a sign.

djdenismusic

#214 ·

1 likes
Dla miśka i skrzypenki za wzmiankę o tym okuratnym miejscu zostały już przyszykowane specjalne, wyjątkowe kaftany. Sprawdzone info prosto od ordynatora. Powiedział to dla mnie podczas wieczornego obchodu tu tego. :D

misiek

#215 ·

1 likes
Jeśli nawet to szpital psychjatryczny nie jest miejscem, którego możemy się w jakikolwiek sposób wstydzić. Każdy z nas tam może trafić.

zywek

#216 ·

Horoszcz, nie horoszza :P

mucha

#217 ·

irytują mnie fora mieszane

daszekmdn

#218 ·

1 likes
A mnie fora głosowe, mieszane są lepsze, bo nie trzeba słuchać nieumiejętnego dukania w tak dużych ilościach.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

mucha

#219 ·

o głosowych to nawet mi nic nie mów

pajper

#220 ·

Edited 2 likes
I dlatego w 2.5 pojawiły się transkrypcje... <3
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Previous 11 / 21 Next