Co Was denerwuje/wkurza?
Wróć do Integracja Eltenowiczów#201 Kuba999
A niech cię nagła krew zaleje
#202 daszekmdn
Moderancjo weźcie zbanujcie to spamujące pogotowie xD.
Albo ja zadzwonię w końcu żeby go zabrali na Dziekankę / do Choroszczy. 🤣
#203 Zuzler
Panowie, ustalmy sobie jedną rzecz, bo z kolei mnie już zaczyna irytować Wasza postawa w tym temacie. To, że ktoś wypowiada się mało inteligentnie czy pisze bez ładu i składu nie jest, nie było i prawdopodobnie nie stanie się powodem, by go banować. Jeśli on na innych grupach robi syf, to przecież my za to nie odpowiadamy, a tu niczego nie nawywijał, a zatem czemu mielibyśmy mu coś zrobić? Co innego jego ostatnia wypowiedź w tym wątku, ale tutaj zauważam, że jest to pierwszy taki miły występ w tej grupie, a zatem, @Kuba999, licz się, chłopie ze słowami, bo wyzywania się w tej grupie to akurat tolerować nie zamierzamy.
#204 misiek
Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest.
-- (daszekmdn):
--
#205 skrzypenka
Też się nad tym zastanawiam.
-- (misiek):
Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest.
-- (daszekmdn):
--
--
#206 Kuba999
Sory , po prostu ja mam tak że jak ktoś tak mówi, to ja muszę mu coś odpowiedzieć, Bo nie wytrzymuje.
#207 MarOlk
Wkurwiają mnie ludzie z niewyparzoną mordą, którzy mylą posiadanie własnego zdania z kompletnym brakiem ogłady, taktu i wyczucia sytuacji.
#208 Numernabis
A mnie wkurwia wkurw
#209 misiek
To puść.
-- (Kuba999):
Sory , po prostu ja mam tak że jak ktoś tak mówi, to ja muszę mu coś odpowiedzieć, Bo nie wytrzymuje.
--
#210 Krzycha
Zakład psychiatryczny najprawdopodobniej.
-- (skrzypenka):
Też się nad tym zastanawiam.
-- (misiek):
-- (daszekmdn):
--
--
--
#211 DJGraco
Mi się choroszcza kojarzyła z jakąś nie wiem , chorobą, zarazą XD, nie wiedziałem, że chodzi o psychiatryk
#212 MarOlk
Uniwersum Szkolna 17 po prostu
#213 Monte
Ja zawsze zastanawiałam się, co to takiego ta choroszcza, też nie wiedziałam, że chodzi o zakład psychiatryczny.
#214 djdenismusic
Dla miśka i skrzypenki za wzmiankę o tym okuratnym miejscu zostały już przyszykowane specjalne, wyjątkowe kaftany. Sprawdzone info prosto od ordynatora. Powiedział to dla mnie podczas wieczornego obchodu tu tego. :D
#215 misiek
Jeśli nawet to szpital psychjatryczny nie jest miejscem, którego możemy się w jakikolwiek sposób wstydzić. Każdy z nas tam może trafić.
#216 zywek
Horoszcz, nie horoszza :P
#217 mucha
irytują mnie fora mieszane
#218 daszekmdn
A mnie fora głosowe, mieszane są lepsze, bo nie trzeba słuchać nieumiejętnego dukania w tak dużych ilościach.
#219 mucha
o głosowych to nawet mi nic nie mów
#220 pajper
I dlatego w 2.5 pojawiły się transkrypcje... <3
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.