Panowie, ustalmy sobie jedną rzecz, bo z kolei mnie już zaczyna irytować Wasza postawa w tym temacie. To, że ktoś wypowiada się mało inteligentnie czy pisze bez ładu i składu nie jest, nie było i prawdopodobnie nie stanie się powodem, by go banować. Jeśli on na innych grupach robi syf, to przecież my za to nie odpowiadamy, a tu niczego nie nawywijał, a zatem czemu mielibyśmy mu coś zrobić? Co innego jego ostatnia wypowiedź w tym wątku, ale tutaj zauważam, że jest to pierwszy taki miły występ w tej grupie, a zatem, @Kuba999, licz się, chłopie ze słowami, bo wyzywania się w tej grupie to akurat tolerować nie zamierzamy.
Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest. -- (daszekmdn): Moderancjo weźcie zbanujcie to spamujące pogotowie xD. Albo ja zadzwonię w końcu żeby go zabrali na Dziekankę / do Choroszczy. 🤣
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
-- (misiek): Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest. -- (daszekmdn): Moderancjo weźcie zbanujcie to spamujące pogotowie xD. Albo ja zadzwonię w końcu żeby go zabrali na Dziekankę / do Choroszczy. 🤣
Zakład psychiatryczny najprawdopodobniej. -- (skrzypenka): Też się nad tym zastanawiam.
-- (misiek): Czasem się zastanawiam kto ma mniej w głowie: czy te bądź co bądź nierozgarnięte dzieciaki, czy wy spamujący w kółko jakąś zjebaną horoszczą cokolwiek w ogóle to jest. -- (daszekmdn): Moderancjo weźcie zbanujcie to spamujące pogotowie xD. Albo ja zadzwonię w końcu żeby go zabrali na Dziekankę / do Choroszczy. 🤣
Dla miśka i skrzypenki za wzmiankę o tym okuratnym miejscu zostały już przyszykowane specjalne, wyjątkowe kaftany. Sprawdzone info prosto od ordynatora. Powiedział to dla mnie podczas wieczornego obchodu tu tego. :D