Co Was denerwuje/wkurza?
Back to Integracja Eltenowiczów#221 Zuzler
A ja życzę tym wszystkim, którzy się nie potrafią wysłowić, żeby sami siebie musieli słuchać, tak przez godzinę choćby. I żeby oczywiście musieli robić notatki z tych swoich wypocin.
#222 djdenismusic
Dlatego ja nie słucham, i nie nagrywam wiadomości głosowych, bo mam problem z dłuższymi wypowiedziami bez montażu.
Zresztą daleko by szukać. mój wpis o dominos pizzy, który nie był jakoś wybitnie zmontowany spotkał się z zerową reakcją ze strony czytelników. O czymś to świadczy. :D
#223 skrzypenka
No ja chyba też nie umiem się wysławiać i ciężko się mni słucha, także mało nagrywam.
#224 misiek
Może o tym, że nie mięli nic konstruktywnego do powiedzenia? Mi tam niespecjalnie przeszkadza jak ktoś nie umie się wysłowić. Ważne by miał o czym mówić, bo gorzej jest gdy niema o czym mówić, a do tego nie umie się wysłowić.
-- (djdenismusic):
Dlatego ja nie słucham, i nie nagrywam wiadomości głosowych, bo mam problem z dłuższymi wypowiedziami bez montażu.
Zresztą daleko by szukać. mój wpis o dominos pizzy, który nie był jakoś wybitnie zmontowany spotkał się z zerową reakcją ze strony czytelników. O czymś to świadczy. :D
--
#225 pollyanna
Piszę też lepiej niż mówię.Czasami chcę dużo powiedzieć, ale nie znajduję słów, aby to wyrazić.
#226 skrzypenka
Jak mnie to wkurwia, gdy ludzie piszą: "ten uczuć, albo czytałam w internetach". Ku*wa, mamy to uczucie i jeden internet.
#227 skrzypenka
Spokojnie, uczysz się. :)
-- (pollyanna):
Piszę też lepiej niż mówię.Czasami chcę dużo powiedzieć, ale nie znajduję słów, aby to wyrazić.
--
#228 Monte
Ja czasem dla żartu mówię Internety, ale nie mówię tak przy wszystkich.
#229 skrzypenka
No dobra, na żarty, czy coś, ale nie piszesz, że czytałaś w internetach, albo że w internetach o tym pisali.
-- (Monte):
--
#230 daszekmdn
Ale co w tym złego?
#231 Monte
No nie, tak to nie.
(skrzypenka):
No dobra, na żarty, czy coś, ale nie piszesz, że czytałaś w internetach, albo że w internetach o tym pisali.
-- (Monte):
--
--
#232 skrzypenka
To nie jest prawidłowa polszczyzna, to w tym złego w sumie haha i jakoś mnie to irytuje. :)
-- (daszekmdn):
Ale co w tym złego?
--
#233 skrzypenka
Po prostu masz jedno uczucie, albo wiele uczuć, anie ten uczuć, bo uczucie jest ono, anie tym.
#234 zywek
ten uczuć i wsio.
#235 skrzypenka
Internet też jest 1, nie jest kilku internetów. :D
#236 zywek
dwóch ich jest.
#237 skrzypenka
Nie denerrrrrrrrrrrwuj mnie. :D hahah
-- (zywek):
ten uczuć i wsio.
--
#238 EugeniuszPompiusz
Procesów języka, Lindo, mimo chęci, w pojedynkę nie zatrzymasz.
W tym miejscu też powinienem zacząć uskarżać się na "otwieranie laptopa", "wysyłanie SMSa", sprawdzanie e-maila" i "złotego buta".
#239 skrzypenka
Wiem właśnie, ale dziś jakoś wybitnie mnie to irytuje.
-- (EugeniuszPompiusz):
Procesów języka, Lindo, mimo chęci, w pojedynkę nie zatrzymasz.
W tym miejscu też powinienem zacząć uskarżać się na "otwieranie laptopa", "wysyłanie SMSa", sprawdzanie e-maila" i "złotego buta".
--
#240 Monia01
Ten uczuć, kiedy otwierasz laptopa i widzisz, co się w internetach zadziało :D
🇺🇦 🇵🇱