Forum

Co Was denerwuje/wkurza?

Integracja Eltenowiczów

Previous 12 / 21 Next

Zuzler

#221 ·

1 likes
A ja życzę tym wszystkim, którzy się nie potrafią wysłowić, żeby sami siebie musieli słuchać, tak przez godzinę choćby. I żeby oczywiście musieli robić notatki z tych swoich wypocin.

djdenismusic

#222 ·

Dlatego ja nie słucham, i nie nagrywam wiadomości głosowych, bo mam problem z dłuższymi wypowiedziami bez montażu.
Zresztą daleko by szukać. mój wpis o dominos pizzy, który nie był jakoś wybitnie zmontowany spotkał się z zerową reakcją ze strony czytelników. O czymś to świadczy. :D

skrzypenka

#223 ·

No ja chyba też nie umiem się wysławiać i ciężko się mni słucha, także mało nagrywam.
Große Operndiva?

misiek

#224 ·

1 likes
Może o tym, że nie mięli nic konstruktywnego do powiedzenia? Mi tam niespecjalnie przeszkadza jak ktoś nie umie się wysłowić. Ważne by miał o czym mówić, bo gorzej jest gdy niema o czym mówić, a do tego nie umie się wysłowić.
-- (djdenismusic):
Dlatego ja nie słucham, i nie nagrywam wiadomości głosowych, bo mam problem z dłuższymi wypowiedziami bez montażu.
Zresztą daleko by szukać. mój wpis o dominos pizzy, który nie był jakoś wybitnie zmontowany spotkał się z zerową reakcją ze strony czytelników. O czymś to świadczy. :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pollyanna

#225 ·

Piszę też lepiej niż mówię.Czasami chcę dużo powiedzieć, ale nie znajduję słów, aby to wyrazić.
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”

skrzypenka

#226 ·

2 likes
Jak mnie to wkurwia, gdy ludzie piszą: "ten uczuć, albo czytałam w internetach". Ku*wa, mamy to uczucie i jeden internet.
Große Operndiva?

skrzypenka

#227 ·

Spokojnie, uczysz się. :)

-- (pollyanna):
Piszę też lepiej niż mówię.Czasami chcę dużo powiedzieć, ale nie znajduję słów, aby to wyrazić.

--
Große Operndiva?

Monte

#228 ·

Ja czasem dla żartu mówię Internety, ale nie mówię tak przy wszystkich.
Give me a sign.

skrzypenka

#229 ·

No dobra, na żarty, czy coś, ale nie piszesz, że czytałaś w internetach, albo że w internetach o tym pisali.

-- (Monte):

--
Große Operndiva?

daszekmdn

#230 ·

2 likes
Ale co w tym złego?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Monte

#231 ·

No nie, tak to nie.
(skrzypenka):
No dobra, na żarty, czy coś, ale nie piszesz, że czytałaś w internetach, albo że w internetach o tym pisali.

-- (Monte):

--

--
Give me a sign.

skrzypenka

#232 ·

To nie jest prawidłowa polszczyzna, to w tym złego w sumie haha i jakoś mnie to irytuje. :)

-- (daszekmdn):
Ale co w tym złego?

--
Große Operndiva?

skrzypenka

#233 ·

2 likes
Po prostu masz jedno uczucie, albo wiele uczuć, anie ten uczuć, bo uczucie jest ono, anie tym.
Große Operndiva?

zywek

#234 ·

2 likes
ten uczuć i wsio.

skrzypenka

#235 ·

1 likes
Internet też jest 1, nie jest kilku internetów. :D
Große Operndiva?

zywek

#236 ·

2 likes
dwóch ich jest.

skrzypenka

#237 ·

1 likes
Nie denerrrrrrrrrrrwuj mnie. :D hahah

-- (zywek):
ten uczuć i wsio.

--
Große Operndiva?

EugeniuszPompiusz

#238 ·

1 likes
Procesów języka, Lindo, mimo chęci, w pojedynkę nie zatrzymasz.
W tym miejscu też powinienem zacząć uskarżać się na "otwieranie laptopa", "wysyłanie SMSa", sprawdzanie e-maila" i "złotego buta".
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

skrzypenka

#239 ·

Wiem właśnie, ale dziś jakoś wybitnie mnie to irytuje.

-- (EugeniuszPompiusz):
Procesów języka, Lindo, mimo chęci, w pojedynkę nie zatrzymasz.
W tym miejscu też powinienem zacząć uskarżać się na "otwieranie laptopa", "wysyłanie SMSa", sprawdzanie e-maila" i "złotego buta".

--
Große Operndiva?

Monia01

#240 ·

11 likes
Ten uczuć, kiedy otwierasz laptopa i widzisz, co się w internetach zadziało :D
🇺🇦 🇵🇱
Previous 12 / 21 Next