Co Was denerwuje/wkurza?
Wróć do Integracja Eltenowiczów#161 Paulinux
Ostatnio strasznie mnie wkurza jak ludzie tak beztrosko pieprzą o tym co powinno być zupełnie nie myśląc o konsekwencjach tego czegoś.
#162 Zuzler
Bardziej mnie irytuje, Paulino, gdy ludzie pieprzą na jakiś temat, uważając się najwyraźniej za znawców tematu, a w praktyce są to jedynie ich domysły, proste, chłopskie rozumowanie i ogólny ból duszy, w dodatku nielogiczny.
#163 misiek
A mnie wkurza w aplikacjach komunikat nagle z dupy: podoba ci sie aplikaćja? Śtuknij w gwiaźdke by ocienić.
#164 wojtas
OOoo tak, a akurat robisz w niej coś ważnego, albo niski poziom bateri na cały ekran, kiedy coś sobie beztrosko sprawdzasz
#165 skrzypenka
Albo mnie wkurwia coś takiego, nie wiem, a się wypowiem. Gówniane pojęcie ma o np. rynku masażystów, bo masażystą nie jest, a się wypowiada.
#166 misiek
Niski poziom baterii jestem w stanie wybaczyć, bo to jakby kwestja telefonu.
#167 magmar Konto zarchiwizowane
Podwójne standardy w moderacji Eltena!
Gdy ośmielam się o tym wspomnieć podając przykłady zarzuca mi się Trolling!
#168 MarOlk
WhatsApp nie wkurza i jego coraz częstsze błędy.
#169 Paulinux
Whatsapp mnie wkurza i jego istnienie :P
#170 magmar Konto zarchiwizowane
Dlaczego?
Jest bardziej popularny od telegrama, można za darmo rozmawiać z osobami z innego kraju.
-- (Paulinux):
Whatsapp mnie wkurza i jego istnienie :P
--
#171 lwica
Choroba moja, która sobie poszła i wróciła znów. Ponadto wieczne kłótnie ludzi z mojego otoczenia.
#172 Paulinux
Bo nie można być w grupie bez ujawniania swojego numeru. To tak przede wszystkim. Ale też dlatego że podobno jest taki mega prywatny i wyjebiście szyfrowany, a efekty są takie że na szyfrowaniu cierpią użytkownicy bo jest to niewygodne, a zdeszyfrowana kopia i tak idzie tam gdzie trzeba
#173 magmar Konto zarchiwizowane
To samo jest z Face Id.
W sensie mechanizm ten sam.
#174 misiek
Zawsze coś, Whatsapp jest irytujący, Telegram posrany w obsłudze i prawie niedostępny, Messenger odtwarza głosówki jak mu się podoba.
#175 DJGraco
Zależy gdzie. Na Androidzie telegram jest baardzo dostępny.
Nie ma komunikatora idealnego.
#176 magmar Konto zarchiwizowane
Jeśli jesteśmy perrzy telegramie bardziej on mnie złości na komputerze gdy podczas zmiany okien on gubi fonię.
Dlatego nie mogę go wykorzystać do lekcji i m.in. dlatego musicie znosić moją obecność tutaj hiehie, bo Eltenowy komunikator jest mi potrzebny.
Tu akurat wielkie brawa dla twórców.
#177 Paulinux
Tak, to jest bug Unigrama który muszę wreszcie ruszyć dupę i zgłosić, choć podejrzewam że raczej jest on na tyle wnerwiający że nie obyło się bez zgłoszenia tego
#178 misiek
Na Iphone nie polecam w ogóle instalować, chociaż jeszcze 2 lata temu było całkiem znośnie.
#179 skrzypenka
Wkurwia mnie moja promotorka.
#180 magmar Konto zarchiwizowane
EEEE z telegramem nie jest tak źle.
Przynajmniej do tego co potrzebuję
-- (misiek):
Na Iphone nie polecam w ogóle instalować, chociaż jeszcze 2 lata temu było całkiem znośnie.
--