Denerwują mnie ludzie, którzy bez przerwy zasypują mnie wiadomościami na tematy, których: po pierwsze nie rozumiem, po drugie nie znam się na nich, po trzecie, nic o nich nie wiem albo na siłę zapraszają mnie do społeczności i grup, do których nie chcę należeć, bo i w sumie po co. Nic by to nie wniosło do mojego życia. Do tego wiadomości od tych osób są nieustanne, a mnie już nawet nie chcę się na nie odpisywać i już słów mi brakuje na wieczne odpowiedzi. Tacy ludzie są moim zdaniem bardzo upierdliwi i uciążliwi. Albo zadają mi jakieś dziwne pytania od czapy.
2 likes
Julitka włącz radio DHT masz aż 2 kanały do wyboru.
-- (Julitka):
Mnie denerwuje w ludziach, jak palą papierosy. Po prostu nie lubię tego i już.
Denerwuje mnie też dwulicowość i zawiść, żeby tylko dokopać, żeby tylko pokazać, że ja jestem naj, naj, naj i to jeszcze pod przykrywką...
Denerwują mnie też, tak jak poprzedników, te świąteczne reklamy w październiku/listopadzie, ale nie tylko, bo przecie już w kwietniu są wakacyjne promocje.
Denerwuje mnie kierunek, w jakim zmierza muzyka - już nie mogę słuchać radia typu Eska, bo nie trawię tam puszczanych kawałków.
--
-- (Julitka):
Mnie denerwuje w ludziach, jak palą papierosy. Po prostu nie lubię tego i już.
Denerwuje mnie też dwulicowość i zawiść, żeby tylko dokopać, żeby tylko pokazać, że ja jestem naj, naj, naj i to jeszcze pod przykrywką...
Denerwują mnie też, tak jak poprzedników, te świąteczne reklamy w październiku/listopadzie, ale nie tylko, bo przecie już w kwietniu są wakacyjne promocje.
Denerwuje mnie kierunek, w jakim zmierza muzyka - już nie mogę słuchać radia typu Eska, bo nie trawię tam puszczanych kawałków.
--
2 likes
Ale z jakiegoś powodu ci ludzie muszą do ciebie pisać. A jak to tak cię denerwuje to po prostu nie czytaj i nie odpisuj.
1 likes
No chyba niekoniecznie muszą, tak mi się zdaje przynajmniej z opisu. A nawet jesli nie odpiszesz, to masz prawo się zdenerwować, że ktoś Ci ciągle truje dupę o głupoty.
Edited
6 likes
Czarna lista i po robocie :). Czy to na Eltenie, czy na Messengerze, we wszystkich szanujących się komunikatorach jest opcja zablokowania natrętnych.
Tak, denerwujący mnie osobnik został wczoraj umieszczony na czarnej liście jako pierwszy. Mam nadzieję, że nikt więcej tam nie trafi.
4 likes
Ale czym się tu denerwować? Jak piszą przedmówcy wystarczy zablokować i po problemie.
3 likes
A mnie wkurwia, jak ludzie mnie odbierają nie tylko jako niewidomą, ale jednocześnie: ślepą, głuchą, głupią i niewiadomo jeszcze jaką. Jestem tylko niewidoma, myślę, czuję, słyszę i tak dalej.
7 likes
@Skrzypeńka. Taaaak, bo przecież cała reszta jest w pakiecie ze ślepotą. hehe. Raz jeden taki zapytal mnie czy jestem z, tu cytuję "specjalnego zakładu". Wuj wie, może mu o szkołę chodziło. No to mu odpowiedziałem, że tak, ale nie mam czasu na gadkę, bo się śpieszę żeby zdążyć zanim prąd w ogrodzeniu na noc włączą.
2 likes
A mnie denerwują hipokryci i ludzie. którzy znęcają się nad zwierzętami i tak jak powyżej napisano wszyscy fałszywi katolicy, ludzie, którzy mlaszczą i tacy gadający z pełną buzią. Denerwują mnie też postawy roszczeniowe. i manipulatorzy, oraz tacy, którzy chojraczą.
Edited
Denerwuje mnie, kiedy ludzie, których znam i którzy wiedzą, że jestem niewidoma wysyłają mi zdjęcia bez opisu i wkółko muszę ich o to prosić.
2 likes
No jak to, skrzypeńko, toż to przecie stereotyp taki zgodnie z wykładnią niektórych na innym forum. :P
-- (skrzypenka):
A mnie wkurwia, jak ludzie mnie odbierają nie tylko jako niewidomą, ale jednocześnie: ślepą, głuchą, głupią i niewiadomo jeszcze jaką. Jestem tylko niewidoma, myślę, czuję, słyszę i tak dalej.
--
-- (skrzypenka):
--