EltenLink

Co Was denerwuje/wkurza?

Wróć do Integracja Eltenowiczów

#121 Monte

Denerwują mnie ludzie, którzy bez przerwy zasypują mnie wiadomościami na tematy, których: po pierwsze nie rozumiem, po drugie nie znam się na nich, po trzecie, nic o nich nie wiem albo na siłę zapraszają mnie do społeczności i grup, do których nie chcę należeć, bo i w sumie po co. Nic by to nie wniosło do mojego życia. Do tego wiadomości od tych osób są nieustanne, a mnie już nawet nie chcę się na nie odpisywać i już słów mi brakuje na wieczne odpowiedzi. Tacy ludzie są moim zdaniem bardzo upierdliwi i uciążliwi. Albo zadają mi jakieś dziwne pytania od czapy.

Give me a sign.
2022-02-14 20:39

#122 tomecki

Denerwuje mnie, że zbyt często się denerwuję.

2022-02-14 20:42

#123 Paulinux

O to to, też się ostatnio na tym łapię :)

Happy hacking
2022-02-14 20:44

#124 Monte

Ja też niestety.

Give me a sign.
2022-02-14 20:48

#125 kazek5p

Julitka włącz radio DHT masz aż 2 kanały do wyboru.
-- (Julitka):
Mnie denerwuje w ludziach, jak palą papierosy. Po prostu nie lubię tego i już.
Denerwuje mnie też dwulicowość i zawiść, żeby tylko dokopać, żeby tylko pokazać, że ja jestem naj, naj, naj i to jeszcze pod przykrywką...
Denerwują mnie też, tak jak poprzedników, te świąteczne reklamy w październiku/listopadzie, ale nie tylko, bo przecie już w kwietniu są wakacyjne promocje.
Denerwuje mnie kierunek, w jakim zmierza muzyka - już nie mogę słuchać radia typu Eska, bo nie trawię tam puszczanych kawałków.

--

2022-02-14 22:52

#126 misiek

Ale z jakiegoś powodu ci ludzie muszą do ciebie pisać. A jak to tak cię denerwuje to po prostu nie czytaj i nie odpisuj.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-02-15 01:58

#127 Paulinux

No chyba niekoniecznie muszą, tak mi się zdaje przynajmniej z opisu. A nawet jesli nie odpiszesz, to masz prawo się zdenerwować, że ktoś Ci ciągle truje dupę o głupoty.

Happy hacking
2022-02-15 12:13

#128 daszekmdn

Czarna lista i po robocie :). Czy to na Eltenie, czy na Messengerze, we wszystkich szanujących się komunikatorach jest opcja zablokowania natrętnych.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2022-02-15 13:18

#129 Paulinux

Już to koleżance wczoraj doradziłam i chyba faktycznie zapełniła ją :)

Happy hacking
2022-02-15 13:20

#130 Monte

Tak, denerwujący mnie osobnik został wczoraj umieszczony na czarnej liście jako pierwszy. Mam nadzieję, że nikt więcej tam nie trafi.

Give me a sign.
2022-02-15 15:49

#131 misiek

Ale czym się tu denerwować? Jak piszą przedmówcy wystarczy zablokować i po problemie.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-02-15 16:01

#132 Monte

Zrobione.

Give me a sign.
2022-02-15 18:09

#133 Monte

Internet mnie denerwuje, ciągle mi się rozłącza. Mam już dosyć.

Give me a sign.
2022-02-15 18:23

#134 skrzypenka

A mnie wkurwia, jak ludzie mnie odbierają nie tylko jako niewidomą, ale jednocześnie: ślepą, głuchą, głupią i niewiadomo jeszcze jaką. Jestem tylko niewidoma, myślę, czuję, słyszę i tak dalej.

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2022-03-04 14:13

#135 MarOlk

@Skrzypeńka. Taaaak, bo przecież cała reszta jest w pakiecie ze ślepotą. hehe. Raz jeden taki zapytal mnie czy jestem z, tu cytuję "specjalnego zakładu". Wuj wie, może mu o szkołę chodziło. No to mu odpowiedziałem, że tak, ale nie mam czasu na gadkę, bo się śpieszę żeby zdążyć zanim prąd w ogrodzeniu na noc włączą.

2022-03-04 20:52

#136 Agata.d

A mnie denerwują hipokryci i ludzie. którzy znęcają się nad zwierzętami i tak jak powyżej napisano wszyscy fałszywi katolicy, ludzie, którzy mlaszczą i tacy gadający z pełną buzią. Denerwują mnie też postawy roszczeniowe. i manipulatorzy, oraz tacy, którzy chojraczą.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-03-05 23:12

#137 tomecki

Czyli fałszywi bezwyznaniowi już cię nie denerwują? :d

2022-03-06 14:48

#138 Monte

Denerwuje mnie, kiedy ludzie, których znam i którzy wiedzą, że jestem niewidoma wysyłają mi zdjęcia bez opisu i wkółko muszę ich o to prosić.

Give me a sign.
Edytowano 2022-04-16 22:23

#139 cinkciarzpl

No jak to, skrzypeńko, toż to przecie stereotyp taki zgodnie z wykładnią niektórych na innym forum. :P
-- (skrzypenka):
A mnie wkurwia, jak ludzie mnie odbierają nie tylko jako niewidomą, ale jednocześnie: ślepą, głuchą, głupią i niewiadomo jeszcze jaką. Jestem tylko niewidoma, myślę, czuję, słyszę i tak dalej.

--

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-04-16 22:34

#140 misiek

To cię pocieszę: do, niektórych dociera gdzieś za piątym razem :D
-- (Monte):
Denerwuje mnie, kiedy ludzie, których znam i którzy wiedzą, że jestem niewidoma wysyłają mi zdjęcia bez opisu i wkółko muszę ich o to prosić

--

2022-04-17 02:30