EltenLink

Co Was denerwuje/wkurza?

Back to Integracja Eltenowiczów

#101 przemol

Oczywiście podobno to się zmieniło, ale ja tak miałem na studiach przynajmniej.

2020-12-14 22:26

#102 Zuzler

E niee, teraz tak ie jest. Mnie irytuje, że gdy wejdę z telefonu, nie mogę podczas trwającego spotkania np. obejrzeć plikó albo zaznaczyć obecności.

2020-12-14 22:39

#103 misiek

To nietylko z twojego otoczenia, co drugi raper, chociaż w tym momencie krzywdzę prawdziwych raperów nazywając rapem te dzisiejsze wymiociny tak robi, nawet taki Kuebo srebonafide, joung srulti i im podobni. 15 lat temu to dzisiejsze gówno nazwaneby było hip-hoppolo, chociaż nie, hip-hoppolo było nieżadko bardziej sensowne z lepszym przekazem i beatem, ale o czym my w ogóle mówimy, ta gówniażerka nie wie czym jest rap, nie zna zasad i nic nie wie o powstaniu tej muzyki, a rapuje tylko dlatego, bo tak fajnie, modnie i jest sprendor, drogie auta, dragi i dupy.
-- (denis333):
Drażni mnie podejście niektórych ludzi z mojego otoczenia do bylejakości. Eeee. nie każdy musi być profesjonalny, i niekażdy powinien posiadać przyzwoity mikrofon po to, żeby zagrać w radiu. jak kradnie bity z yt, i nagrywa rapsy to przecież nie ma żadnego znaczena. Bo ktoś to udostępnił, i przecież można to pobierać. Wszytko fajnie, ale potem mamy tego koszmarne świadectwo w postaci kawałków o niczym, gdzie w skład bitu wchodzi przebasowiona stopa i poszatkowane hihaty. bez melodii, bez nawet krzty samplingu. Jeszcze 15 lat temu wszyscy, którzy tak robili byli by zlinczowani. A dzisiaj toleruje się tą bylejakość. Ja na serio nie ogarniam, co to się dzieje z tym światem. Boja, gdy czegoś nie potrafię nawet choć by w kilku procentach, to się za to do cholery ciężkiej nie biorę. Nienawidzę psuć atmosfery niedoróbkami. A niektórzy to robią nagminnie.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-12-15 00:14

#104 djsenter

Bardziej bym powiedział, że są ignorantami, albo po prostu idą za tokiem czasu. Niektórzy słuchali i bardzo byli za dzieciaka za interesowani oldschoolem, a teraz robią to w swoim stylu, jak kolwiek by on nie był.
Chociaż poniekąt muszę się zgodzić, że w więkrzości nie jest to ani produktywny, ani nie wiadomo jak wartościowy styl :D
Dla beki jednak się zdecydowanie nadaję.

Senter San
2020-12-15 19:49

#105 misiek

Dla beki i tylko dla beki :D
-- (djsenter):
Bardziej bym powiedział, że są ignorantami, albo po prostu idą za tokiem czasu. Niektórzy słuchali i bardzo byli za dzieciaka za interesowani oldschoolem, a teraz robią to w swoim stylu, jak kolwiek by on nie był.
Chociaż poniekąt muszę się zgodzić, że w więkrzości nie jest to ani produktywny, ani nie wiadomo jak wartościowy styl :D
Dla beki jednak się zdecydowanie nadaję.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-12-16 01:14

#106 Monte

Pandemia! Nie mogę się doczekać, kiedy to już się skończy!

Give me a sign.
2020-12-24 14:27

#107 daszekmdn

Ludzie, po prostu.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-12-24 15:26

#108 Julitka

@Daszek Nerwówka przedwigilijna może? :)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2020-12-24 21:47

#109 przemol

A mnie też denerwuje jeżeli chodzi o sprawy komputerowe windows defender. Instalowałem sobie zdsr żeby potestować i niestety wpuścił mi on takiego wirusa, że musiałem system na nowo przywracać. Dla mnie jest to trochę dziwne, bo skanuję np crazy party defenderem podaje, że nic nie ma a jak uruchomie to już trombi, że znaleziono podejrzane zagrożenie.

2021-02-05 12:06

#110 DJGraco

Dlatego na czas instalacji zd warto wyłączyć defendera

2021-02-05 12:18

#111 Monte

Denerwuje mnie jednostronny kontakt z ludźmi, z którymi kiedyś normalnie się rozmawiało i to, że zazwyczaj ja inicjuję rozmowę.

Give me a sign.
2021-05-12 12:03

#112 misiek

A mnie denerwuje poświęcanie życia koronaświrusowi, nawet ma w tej grupie powstać osobne forum jemu poświęcone.

2021-05-12 12:44

#113 DJGraco

Ano, coś w tym jest

2021-05-12 12:44

#114 Zuzler

Poszukaj jasnych stron. Na forum zaglądać nie musisz, a wszelkie dyskusje w temacie będą tam wymiatane, więc reszta przestrzeni zostanie nieskażona.

2021-05-12 12:49

#115 misiek

To moja propozycja jest taka, byście założyli sobie osobną grupę o świrusie i kto będzie chciał to dołączy.

2021-05-12 12:57

#116 Zuzler

Nie ma tak dobrze, musiałaby z automatu stać się rekomendowaną, by można było tam przenieść wątki w temacie z PSE. Także pomysł Twój raczej nie doczeka się wielu zwolenników.

2021-05-12 13:09

#117 misiek

Niech sobie jest jaka jest, ale niech będzie osobna.

2021-05-12 19:11

#118 Snajper22

A mnie wkurza fakt, że za granicą jak jeden polak/polka coś głupiego lub rzenującego odwali, albo prezentuje roszczeniową postawę, to w taki sam sposób postrzega się wszystkich obywateli polski, a i pewnie tyczy się to też innych krajów.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2021-05-12 20:09

#119 misiek

Tak, jak najbardziej. Tyczy się też innych krajów.

2021-05-13 15:07

#120 Monia01

Jadę się jutro zaczipować :) Było z tym trochę przebojów, ale wszystko jest na dobrej drodze

🇺🇦 🇵🇱
2021-05-13 22:02