Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?
Back to Screenreadery i syntezatory mowy#41 misiek
Już nie mam Maji, więc sobie nie obniżę.
#42 nuno69
No, a Ewcię podwyższyć o 10 to wyjdzie Maja.
#43 Celtic1002
A ja nie mogę Sapi używać, nawet choćbym chciała, bo jest rozwalone. Więc obecnie działam na espeaku.
Anna Frankowska
#44 misiek
Ewci też nie mam.
#45 zvonimirek222
o matko! ale to i tak przestanie działać
bo za staro
--Cytat (DJGraco):
Mi nie chodzi o wersję syntezatora tylko o wersję driwera, przeczytaj to uważnie
Sterownik Vocalizer Expressive 1.1; włączony; 3.0.12; Tiflotecnia, LDA. 47 z 49
3.0.12 to wersja driwera a 1.1 to wersja syntezatora.
--Koniec cytatu
--Cytat (daszekmdn):
Ja jakiegoś 1.1 używam btw to nie wiem.
--Koniec cytatu
#46 Lowca_Androidow
Wynalazłem coś takiego:
Pola SAPI 5:
https://www.cereproc.com/en/node/1136
Koszt jedynie 25.99 funtów
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#47 Celtic1002
3 złote z groszami na Polski. :)
Anna Frankowska
#48 Lowca_Androidow
Jak 3 zł. Funty są nieco droższe :)
Nie mogę znaleźć nigdzie instalki demo, aż za naturalnie mi brzmi :)
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#49 tomecki
Na Andku muli si to straszliwie. Jeśli tak jest na Samsungu s7 to na słabszych jednostkach musi być wesoło. Przy okazji instalka ma 260mb z hakiem więc jak na mobilny gadacz wybitnie dużo, ale rzeczywiście gada dość naturalnie, chociaż dość drętwo, a angielski to już niezłe dziwadło,bo próbuje mieć prawidłowy akcent, ale to już łamie się straszliwie i brzmi tak raczej strasznie.
#50 Celtic1002
3 złote z groszami, sama sprawdzałam.
Anna Frankowska
#51 DJGraco
A gdzie mozna odsłuchać demo tego glosu, bo chcialbym posluchać jak on brzmi.
#52 Lowca_Androidow
Ale jak mobilny skoro to jest pod windowsa, SAPI 5
cytat ze strony:
Pola - Głos polski, kompatybilny z systemem Windows SAPI5
DJ Graco w moich plikach Pola sample.wav
#53 tomecki
W takim razie na Andka też jest w sklepie play.
#54 Celtic1002
No jest, na androida.
Anna Frankowska
#55 DJGraco
Wsumie... Tak średnio mi się podoba.
#56 Lowca_Androidow
Celtic, nie sprawdzałem na androida, link podałem do wersji pod windowsa, ale nigdzie nie widzę możłiwości pobrania wersji demo do zainstalowania.
#57 Irniss Archived
tylko syntalk 1.6 ;)
#58 DJGraco
A dlaczego Vocalizer Expressive 1.1.1 nie bedzie dzialac na nowym nvda?
Osobiście bardziej podoba mi się 1.1.1 nież 2.2
#59 ninka
tak, ale tyle kosztuje jeden funt, a żeby mieć polską cenę to te 26 funtów przemnuż razy 1 funt czyli 4,74
--Cytat (Celtic1002):
3 złote z groszami, sama sprawdzałam.
--Koniec cytatu
#60 zvonimirek222
ten vocalizer
nie będzie działał, bo wx wx python4