Na wspominki mnie wzieło. Robi się jeszcze coś takiego, że rozpierdala się sapi5 po deinstalacji niektórych syntezatorów? Czy można takie sapi5 potem naprawić? Bo wtedy się nie dało (Win XP) itp. I wtedy zostawało tylko stawianie od nowa.
chyba wybredny jestem, ale odkąd pojawił się RHVoice to w ogule nie korzystam z sapi 5, zbyt mało responsywne - mimo że mam tam SMP którego bardzo lubię
A ja wybredny nie jestem, bo używam espeaka od początku NVDA, z dawnymi małymi przerwami na Agatę :P.
-- (JM): chyba wybredny jestem, ale odkąd pojawił się RHVoice to w ogule nie korzystam z sapi 5, zbyt mało responsywne - mimo że mam tam SMP którego bardzo lubię
Raczej nie istnieje, na pewno nie została taka skompilowana. W czasach gdy ten głos powstawał nie było 64-bitowych systemów a nawet jak były to były maaaałopopularne albo w ogóle nie rozpowszechnione.
dzięki -- (DJGraco): Raczej nie istnieje, na pewno nie została taka skompilowana. W czasach gdy ten głos powstawał nie było 64-bitowych systemów a nawet jak były to były maaaałopopularne albo w ogóle nie rozpowszechnione.
--
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
Trochę się pozmieniało u mnie, jeśli chodzi o syntezatory mowy, więc napiszę. Na komputerze nadal espeak wariant maks, na Samsungu Galaxy S6 od niedzieli używam syntezatora od Google, na iPhonie SE 2016 nadal Krzysztof z Vocalizera, a na Samsungu Galaxy A70 używam Ivony mai i bardzo dobrze na tym nowym telefonie ona działa.
jestem ciekawy jak to zrobiłeś, że Ivona ci ruszyła. Jeszcze zależy w sumie jaki to android -- (markus1234): Trochę się pozmieniało u mnie, jeśli chodzi o syntezatory mowy, więc napiszę. Na komputerze nadal espeak wariant maks, na Samsungu Galaxy S6 od niedzieli używam syntezatora od Google, na iPhonie SE 2016 nadal Krzysztof z Vocalizera, a na Samsungu Galaxy A70 używam Ivony mai i bardzo dobrze na tym nowym telefonie ona działa.
No nie wiem, akurat Agata w wersji sapi nie za szybko działa, aczkolwiek kiedyśtam używałem bo w sumie lubię ten głos. BTW. czy Agata RHVoice wciąż działa jeszcze? Pamiętam że kiedyś było takie cuś -- (wredny): sapi 5 forever nawet se ostatnio Agatę strzeliłem a co , ciekawe czy istnieje coś takiego jak Agata 64 bitowa>
To jest android 11. Po przeniesieniu danych z Samsunga Galaxy S6, przełączyłem syntezator z Samsungowego na Ivonę i ku mojemu zdumieniu usłyszałem mowę Ivony Mai. Byłem trochę zdziwiony, że to działa, ale dobrze, że działa. Spodziewałem się jakiegoś błędu, albo niekompatybilności z nowym androidem.
Słuchajcie... Czy pamięta ktoś ten eksperyment społeczny z dziecięcymi głosami od Infovox / Ivox? Działały tylko na Mac OS czy na WINOWS był port też? Jestem zainteresowana głównie niemiecką syntezą bo to nemalże jakośćreferencyjna akcentu z podręcznika do logopedii i fonetyki, hochdeutsch w czystej formie ;)
ENFP
This site uses cookies to enhance your experience.