Mam pytanie dotyczące syntezatorów mowy. Czy Ivona Maja, której nadal używam na Samsungu Galaxy S6, będzie mi działać na Samsungu Galaxy A70? Tam jest android 11, a na S6 mam androida 7 i działa. Do Mai na S6 przyzwyczaiłem się, próbowałem się przestawić na głosy od Samsunga i od Google'a, ale one mi się nie podobają.
Dzisiaj przeniosłem sobie wszystkie aplikacje z samsunga S6, i ku mojemu zaskoczeniu Ivona Maja zagadała do mnie. Jednak będę używał syntezatora Samsungowego, żeby była jakaś różnica między S6, a Galaxy A70.
nie to niejest sapi5 albo dodatek do NVDA albo tak jak ja mam Anię jako głos do instalowywany do programu i widziany tylko przez ten program na zasadzie starego expressivo.
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
No ja Anię na SAPI chęteni bym łyknął, nawet bym kupił, bo ta lewa rozwaliła mi windę :(, pomijam pozostałe głosy SAPI, ale jestem w stanie je poświęcić.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.