Nie kupisz, niestety, bo głosy na macu już nie są sprzedawane i straciły wsparcie.
Tak tak, ale mówię rze jest jedyna, zapomniałem tylko dodać rze jest to grzech posiadanie jej na dysku::-). A tak na serio, jak by było jakieś demo to morze morze ale takiego niema, więc niema sęsu kupować tak słabego syntezatora za tak wieeeeeeelką cenę bez nawet 3-dniowego zprawdzenia.
Edited
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.
Bo to jest speak tylko pod inną nazwą.
Najpierw się nazywał ReadBoard, potem zmienili nazwę na Speak. Lepiej używaj Speaka na sapi5, nie wiesza kompa hehehe
Najpierw się nazywał ReadBoard, potem zmienili nazwę na Speak. Lepiej używaj Speaka na sapi5, nie wiesza kompa hehehe
Fuj
-- (Adasadula):
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.
--
-- (Adasadula):
--
No prawie. Jedyne co go od speaka różni to to, że mówi znaki interpunkcyjne jak są napisane czyli np.zdanie Ala ma kota. przeczyta Ala ma kota kropka.
Z M1 się nie da niestety. :(
-- (Adasadula):
A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.
--
-- (Adasadula):
A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.
--
chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?
Tja.
-- (JM):
chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?
--
-- (JM):
--
a ja rhvoice zamiast espeaka, bo jest bardziej naprawialny.
Tu będę się kłócił, jak dla mnie Speak to najlepsza, programowa synteza. Responsywny i wyraźny głos. No, ale ja po dziś dzień korzystam z Apolla. ;)