Forum

Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?

Screenreadery i syntezatory mowy

Poprzednia 17 / 25 Następna

zvonimirek222

#321 ·

Nie kupisz, niestety, bo głosy na macu już nie są sprzedawane i straciły wsparcie.
Student studentowi wszystko

Adasadula

#322 ·

Z tego co wiem jedynym dodatkowym głosem pod Maca jest Pola.

DJGraco

#323 ·

A weź mi z tą Polą, która robi podstawowe błędy j. polskiego.

Adasadula

#324 ·

Tak tak, ale mówię rze jest jedyna, zapomniałem tylko dodać rze jest to grzech posiadanie jej na dysku::-). A tak na serio, jak by było jakieś demo to morze morze ale takiego niema, więc niema sęsu kupować tak słabego syntezatora za tak wieeeeeeelką cenę bez nawet 3-dniowego zprawdzenia.

Adasadula

#325 ·

Edytowano
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.

DJGraco

#326 ·

Bo to jest speak tylko pod inną nazwą.
Najpierw się nazywał ReadBoard, potem zmienili nazwę na Speak. Lepiej używaj Speaka na sapi5, nie wiesza kompa hehehe

misiek

#327 ·

Fuj
-- (Adasadula):
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Adasadula

#328 ·

No prawie. Jedyne co go od speaka różni to to, że mówi znaki interpunkcyjne jak są napisane czyli np.zdanie Ala ma kota. przeczyta Ala ma kota kropka.

Adasadula

#329 ·

A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.

Celtic1002

#330 ·

Z M1 się nie da niestety. :(
-- (Adasadula):
A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

JM

#331 ·

hej, a gdzie ja mogę Speaka dal windowsa zdobyć?

Adasadula

#332 ·

-Rozumiem że chodzi ci o speaka Jan? Kupić w altiksie

JM

#333 ·

chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?

Adasadula

#334 ·

Tja.
-- (JM):
chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?

--

misiek

#335 ·

Huehuehue, płacić za najgorsze dziadostwo, to po stokroć wolę darmowego Espeaka.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

zvonimirek222

#336 ·

a ja rhvoice zamiast espeaka, bo jest bardziej naprawialny.
Student studentowi wszystko

misiek

#337 ·

Wszystko będzie lepsze od tego.

midzi

#338 ·

Tu będę się kłócił, jak dla mnie Speak to najlepsza, programowa synteza. Responsywny i wyraźny głos. No, ale ja po dziś dzień korzystam z Apolla. ;)

JM

#339 ·

z ciekawości czy taki sprzętowy Apollo to to jakkolwiek responsywny jest?

misiek

#340 ·

Wyraźny? Aha...
Poprzednia 17 / 25 Następna