Only Espeak, no i jeszcze czasem RH voice. Po za tym wszystko to nieużywalny chłam dla ludzi lubiących super hiper czyste pseudoprawdziwie brzmiące zamulone głosy z responsywnością i prędkością traktora.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
osobiście nie lubię espeaka za brzmienie ale faktycznie te wszystkie ivony są dużo mniej responsywne, natomiast RHVoice to takie rozwiązanie pośrednie -- (daszekmdn): Only Espeak, no i jeszcze czasem RH voice. Po za tym wszystko to nieużywalny chłam dla ludzi lubiących super hiper czyste pseudoprawdziwie brzmiące zamulone głosy z responsywnością i prędkością traktora.
@Misiek, to zależy, na czym słuchasz. Paradoksalnie, do Speaka to albo słuchawki, albo jakieś głośniki i to im tańsze, tym lepsze, bo jeśli mają jakieś podbicia, szczególnie dołu, to zaczyna się masakra. @jm: Dla mnie jest, szczególnie przy bardziej zasobożernych operacjach. Programowa synteza zaczyna się rwać, a Apollo sobie czyta to, co ma czytać. @magmar, no ja z Apolla korzystam 23 lata. Pierwszego dnia kompletnie nie rozumiałem tej syntezy, teraz cóż, zbieram kolejne modele, na wypadek padu pierwszego. ;)
Na pewno jakiś ktoś kumaty pewnie by wyciągnął rom z apolla i możnaby to przepisać jakoś na syntezę używalną software, wyciągnąć sample, itd. Gdzieś nawet czytałem artykuł i komuś sięrom udało wyciągnąć, ale co zrobił z tym dalej to ja nwm.
A czy to już nie zostało zrobione? Przecież jest na RHVoice jakiśtam Apollo -- (DJGraco): Na pewno jakiś ktoś kumaty pewnie by wyciągnął rom z apolla i możnaby to przepisać jakoś na syntezę używalną software, wyciągnąć sample, itd. Gdzieś nawet czytałem artykuł i komuś sięrom udało wyciągnąć, ale co zrobił z tym dalej to ja nwm.
Midzi no właśnie, komputer za zwyczaj mam podłączony pod jakiś wzmacniacz i kolumny, lub głośniki typu 2.1. Na słuchawkach nie dość, że głowa mi od tego pęka, to średnio go w ogóle rozumiem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.