Forum

Co oglądacie/oglądaliście?

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Poprzednia 3 / 4 Next

Adasadula

#41 ·

Ne, TLOU MAX jest z lektorem

-- (zywek):
A to niejest z dubbingiem?

--

wrzos33

#42 ·

A ja zaczęłam dziś oglądać 2 sezon historycznego serialu Cesarzowa Sisi.Długo czekałam i cieszę się, że się pojawił.

lalar123

#43 ·

Nie chcę tu spamować, ale był nawet chyba serial animowany o sissi. Wiem, że śpiewała piosenkę anna ścigalska a sissi podkładała nie pamiętam elżbieta czy izabela bukowska.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Zuzler

#44 ·

Aktualnie oglądam "WIęzienie". Ciekawe kurde to jest.

djdenismusic

#45 ·

Edited
to polsatowskie? Obejrzałem całe, i czekam na następne :D jak dojdziesz do Daniela i killera, to się uśmiejesz :D

Zuzler

#46 ·

A mają być następne?

Zuzler

#47 ·

Na razie rozwala mnie Artur ko.

djdenismusic

#48 ·

Który? ten od leków? Czy ten, który gada koło co drugie słowo?
Ten drugi przypadek to chyba taka stara recydywa, i taki typowy prawilniak :D

Zuzler

#49 ·

No ten ko, co na początku ko jest.

Zuzler

#50 ·

No to właśnie obejrzałam Teletubisie na Youtube. Przydałaby się audiodeskrypcja, zdecydowanie. :D

Natalia2000

#51 ·

Zrobiłam sobie od wczoraj maraton dwóch serii Wednesday , tym razem z profesjonalną audiodeskrypcją.

Natalia2000

#52 ·

1 likes

A dziś na tapecie mam Matki pingwinów.

Zuzler

#53 ·

1 likes
Oo, Matki oglądałam i bardzo mi się podobały.

wrzos33

#54 ·

Też mam ten serial w planie. Tymczasem jednak obejrzałam 2 różne gatunkowo filmy: Gierek oraz Uwierz w Mikołaja i obie produkcje polecam.

wrzos33

#55 ·

Aktualnie oglądam serial Heweliusz (Netflix).

daszekmdn

#56 ·

Edited
Pieprzyć Mickiewicza,
Freestyle,
Aniela.
Wszystkie świetne.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#57 ·

"Squid game - wyzwanie" - moim zdaniem zmarnowany nawet ten potencjał, jaki został po wykoszeniu walki na śmierć i życie. Poracha, czy ci gracze tam są na prochach? Wola walki jakby pompowana na siłę, co i rusz ktoś płacze, jak nie płaczą, to się non-stop przytulają, wzruszają, gratulują sobie niemal za zrobienie dobrej kupki... Uważam, że nawet zakładając, że to jest coś w rodzaju teleturnieju, to te ich zachowania są sztuczne, konflikty słabe, a psychologii postaci właściwie nie widać.

Monia01

#58 ·

1 likes
Oglądałam "Ołowiane dzieci." Strasznie szkoda mi tej historii. Znałam ją wcześniej i szczerze miałam nadzieję, że Dr Jolanta Wadowska-Król zostanie przedstawiona wiernie, tym bardziej że jej nie trzeba było podkoloryzować. Jej siła wzięla się właśnie ze sposobu działania i dobrego rozumienia sytuacji.
Nie przeszkadza mi, kiedy Netflix zmienia przedstawioną rzeczywistość. Ostatecznie tworzy produkcje tylko inspirowane wydarzeniami, a nie dokumentalne. Szkoda tylko, że akurat w przypadku tego serialu poszedł w tą stronę, bo to mogła być znacznie lepsza rzecz.
🇺🇦 🇵🇱

wrzos33

#59 ·

Ołowiane dzieci (Netflix)- zaczęłam oglądać, za mną dopiero pierwszy odcinek. Trochę poczytałam na temat serialu i rozczarował mnie fakt, iż wydarzenia przedstawione nie są w 100 procent zgodne z rzeczywistością, ale i tak obejrzę.

Monia01

#60 ·

1 likes
Niedawno powstał bardzo dobry podcast Polskiego Radia na temat ołowianych dzieci, polecam. :)
🇺🇦 🇵🇱
Poprzednia 3 / 4 Next